Помешкання Переліт Оренда автомобілів Таксі в аеропорт

Албанія Відгуки про готель від справжніх гостей

Нещодавні відгуки про готелі в Албанії

  • Viola Garden Hotel Restaurant

    Саранда, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 8,5
    • Позитивна частина відгуку

      Хороший адміністратор, гарне прибирання номерів.

    • Негативна частина відгуку

      Басейни входять в ціну і вказані на фото, проте по приїзду виявилося що вони через дорогу від нашого готелю і вже не працюють. В підсумку ходили в сусідній готель в басейн (ціна 5 доларів з людини за один день)

    Відгук від 23 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    Ярослав Україна
  • Royal King and Queen apartment for Luxury Life

    Саранда, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 8,5
    • Позитивна частина відгуку

      Апартаменти дуже зручні. Море чисте. Повітря горне. Мала кількість росіян. Маю надію що не раз сюди ще повернемось!

    • Негативна частина відгуку

      В другій половині вересня власник будинку консервує на зиму пляжі і відповідно включає перфоратор або болгарку, тобто звуки час від часу не дуже приємні.

    Відгук від 19 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    Igor Україна
  • Villa Qarri

    Ксаміл, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 8,9
    • Позитивна частина відгуку

      Ідеальна чистота, просторе помешкання

    Відгук від 19 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    Ivanna Україна
  • Hotel Liro

    Вльора, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 8,1
    • Позитивна частина відгуку

      Місце розташування неперевершене.

    • Негативна частина відгуку

    Відгук від 23 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    Елена Україна
  • Hard Rock Apartments

    Саранда, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 9,2
    • Позитивна частина відгуку

      Гарне помешкання з новим ремонтом, з виглядом на море. Близьке розташування до моря. Доброзичливі господарі, в яких також можна брати в оренду авто

    Відгук від 23 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    oleksandr Україна
  • Hotel Visad

    Саранда, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 8,6
    • Позитивна частина відгуку

      Відпочивали батьки в вересні. Готель дуже комфортний. Привітний персонал та власник Бені, які стараються у всьому допомогти. Надзвичайна перевага готелю, що до власного пляжу 5-10метрів, який є не прохідним для інших туристів та чистий. Сніданок достатній в порівнянні з іншими готелями. Поруч велика кількість ресторанів, кафе та маркетів. Наступний відпочинок буде тільки в цьому готелі. Parents rested in September. The hotel is very comfortable. Friendly staff and owner of Beni, who are trying to help in everything. An extraordinary advantage of the hotel that is to its own beach 5-10 meters, which is not accessible to other tourists and clean. Breakfast is sufficient in comparison with other hotels. There are plenty of restaurants, cafes and markets nearby. The next vacation will be only at this hotel. Super

    Відгук від 19 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    Ostap Україна
  • Hotel Take

    Borsh, Албанія

    Ще немає відгуків
    • Позитивна частина відгуку

      Сподобалося,що е свiй пляж з лежаками,готель на самому березi моря i iнтернет працюе на самому пляжi!

    • Негативна частина відгуку

      Мiнус,що номера нiразу не прибирали,рушники не мiняли i посьтiль також нiразу не помiняли за десять ночей!

    Відгук від 22 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    VOLODYMYR Україна
  • Villa Mucho

    Саранда, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 9
    • Позитивна частина відгуку

      Щиро дякуємо сім'ї, яка володіє Villa Mucho!!! Надзвичайно щирі та привітні!!! Вілла чудова, сніданки відмінні, в помешкані чисто та затишно, рушники та постільна білизна білосніжно-білі, в номері є міні-кухня та посуд, що дуже комфортно, бо ми були з дитиною, зручне розташування в самому центрі Саранди. Рекомендую усім!!!

    Відгук від 23 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    Liubov Україна
  • Apartment Timo-Arti Ksamil

    Ксаміл, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 9
    • Позитивна частина відгуку

      Відпочивали в апартаментах з двома спальнями. Просторо, чисто, приємні господарі. Для Ксаміля за даною ціною вважаю дуже хороший варіант. Rested in two-bedroom apartments. Spacious, clean, pleasant hosts. For Ksamil at this price I consider a very good option.

    Відгук від 23 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    Viktoriia Україна
  • Villa Xani

    Хімара, Албанія

    Середня оцінка за відгуками: 9,1
    • Позитивна частина відгуку

      Дуже сподобалось!!! Власники чудова сім'я, яка допомагала нам у всіх питаннях і одночасно не турбували своєю присутністю. У моїх друзів виникла проблема з іншими апартаментами у Хімарі. Я звернулась до господині і вона організувала комфортне проживання моїх друзів незважаючи на заповненість вілли на ці дні. Дуже хотіла подякувати особисто перед від'їздом, але дуже рано виїжджали і не хотіли турбувати. Тому величезне дякую за комфортний відпочинок! Чудова атмосфера, затишно, комфортно, просторо, приємний аромат від великої кількості квітів та фруктових дерев. В подвір'ї користувались грилем -готували кілька раз рибу. Хто не любить ходити далеко до пляжу може налякати відстань. Нам було комфортно -ми ходили і пішки, і їздили на більш віддалені пляжі. Дуже рекомендую ці апартаменти! Liked it a lot!!! The owners have a wonderful family that helped us on all issues and at the same time did not bother with their presence. My friends had a problem with other apartments in Himara. I asked the mistress and she organized a comfortable stay of my friends despite the villa's fullness these days. I really wanted to thank personally before leaving, but we left very early and did not want to worry. Therefore, thank you so much for a comfortable stay! Excellent atmosphere, cozy, comfortable, spacious, pleasant aroma of flowers and fruit trees in the yard. In the yard used a grill-prepared several times fish. Who does not like to walk far to the beach can frighten the distance. We were comfortably walking on foot and drove by car to more distant beaches. I highly recommend this apartment!

    Відгук від 23 вересня 2018 Дата проживання: Вересень 2018
    Viktoriia Україна