Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Armenien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Armenien

  • Tufenkian Historic Yerevan Hotel

    Yerevan, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt, speciellt det höga standarden på rummet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det fanns ingenting jag inte tyckte om.

    Recenserades: 13 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Louis Sverige
  • Art Hotel

    Yerevan, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt trevliga ägare och personal vänliga hjälpsamma !!

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget !!

    Recenserades: 22 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Ashoor Sverige
  • Guest House at Aygestana

    Yerevan, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var oerhört tillmötesgående och hjälpsamma. Frukosten var mycket bra. Rummen var bekväma och rena. Lätt tillgång till många sevärdheter.

    Recenserades: 7 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Silva Sverige
  • Yerevan Center Apartment, 4

    Yerevan, Armenien

    Inga recensioner än
    • Den positiva delen av recensionen

      Rymlig lägenhet

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite bättre badrum

    Recenserades: 9 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Mestafe Sverige
  • Splendor Resort and Restaurant

    Tsaghkadzor, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevligt boende med stora rum och fin personal. Restaurangen var toppen med fantastisk mat och trevlig personal. Speciell trevligt var att man kunde välja vad man ska äta och det fanns många bra alternativ. Perfekt läge, lugnt och mysigt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fick så mycket positiva intryck så att jag hittar inget negativt att säga :)

    Recenserades: 10 augusti 2018 Bodde här Juli 2018
    Torgom Sverige
  • My Hotel Yerevan

    Yerevan, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Ett kvalitets hotell med bra läge och utmärkt frukost.

    Recenserades: 11 september 2018 Bodde här September 2018
    Nils-Gunnar Sverige
  • Hotel Roma & Tours

    Yerevan, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Jag tycker att den boende är helt perfekt med Städning, Serveringen, personalen var jätte trevligt , Jag kan säga att Hotell Roma är bästa Hotell i Yerevan 😊 Jag vill påminna mina vänner om att det är bästa Hotell i Yerevan 😍

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Ziba Sverige
  • Republic Square Boutique Hotel

    Yerevan, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt fin lägenhet i bästa läge. Personalen var väldigt trevliga och gav utmärkt service!

    Recenserades: 3 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anonym Sverige
  • Best Western Congress Hotel

    Yerevan, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget samt den mycket trevliga personalen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Tyvärr så pågick det en renovering av restaurangen och lobbyn, varför maten serverades vid poolområdet samt att lobbyn var provisoriskt uppbyggd.

    Recenserades: 20 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anonym Sverige
  • Blue Sevan Hotel

    Sevan, Armenien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet var ok och stranden var ok.

    • Den negativa delen av recensionen

      Personalen var nonchalant och otrevlig. Vill tillägga att mitt resesällskap faktiskt talade deras språk, så det berodde inte på språkförbistring

    Recenserades: 30 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Anonym Sverige