Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Australija Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Australiji

  • Coral Tree Inn

    Cairns, Australija

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Krevet

    • Negativni dio recenzije

      Nema mikrovalne. Nema stola na bakonu ni stolice

    Datum recenzije: 19. travnja 2018. Boravak: travanj 2018.
    robert Hrvatska
  • Hides Hotel

    Cairns, Australija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je smjesten u sredistu grada, vrlo blizu svih gradskih atrakcija. Svega 7 minuta hoda od luke iz koje krecu sve ture na veliki koraljni greben, 5 minuta hoda do velike setnice uz ocean koja je predivna. Obilje restorana uokolo hotela te niz trgovina, za one koji to vole.

    • Negativni dio recenzije

      Hotel je uistinu star, no usudio bih se reci neodrzavan. Soba je bila mala, bez prozora, samo s vratima koja izlaze na zajednicku terasu. Terasa puna golubova, koji pod ukrasavaju svojim izmetom. kupaonica sa stropom s kojeg otpada boja. Izuzetno glasno susjedstvo koje ne da spavati, kako nocu tako i ujutro. Razmisliti o sobi koja je okrenuta na dvorisnu stranu hotela!

    Datum recenzije: 4. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    GORDAN Hrvatska
  • Airlie Beach Magnums

    Airlie Beach, Australija

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      polozaj....cistoca...klimatizacija

    • Negativni dio recenzije

      nema tv ni rucnika ni internet

    Datum recenzije: 17. lipnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Igy50 Australija
  • Novena Palms Motel

    Brisbane, Australija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      uredno, cisto, balkon, tv....

    • Negativni dio recenzije

      bez svog auta bolje ne dolaziti...nema nista a da radi u blizini....cini se kao industrijska zona....polozaj je los i udaljen od svega

    Datum recenzije: 17. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Igy50 Australija
  • ibis Brisbane Airport

    Brisbane, Australija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Pozicija, urednost

    • Negativni dio recenzije

      Internet se i pored visoke cijene posebno placa, sto je veliki propust

    Datum recenzije: 21. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    goga Australija
  • ibis Brisbane Airport

    Brisbane, Australija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve ok...preporucam

    • Negativni dio recenzije

      Propust osoblja da upozore da je prevoz do zracne luke potrebno rezervirati, na moje pitanje o prevozu djelatnica sa recepcije me uputila na red voznje i da sidjem u vrijeme koje mi odgovara, no, zamalo mi se dogodilo da sam ostala bez prevoza jer nisam napravila rezervaciju. I da, ukoliko rezervirate prevoz Vam je besplatan, u suprotnom placate 🤨

    Datum recenzije: 20. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Gordana Australija
  • Megaboom City Hotel

    Sydney, Australija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Urednost i ljubazno osoblje.

    • Negativni dio recenzije

      Iznimno male, klaustrofobične sobe. Sadržaji u hotelu su rudimentarni. Wi-fi slab. Naplatili su nam smještaj odmah kod rezervacije, a premda smo hotel morali napustiti ranije nije moguće dobiti povrat cijene.

    Datum recenzije: 27. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Putnik Hrvatska
  • SkyGarden Sydney Olympic Park 3 & 4 bedroom City view

    Sydney, Australija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Pogled iz apartmana, doček vlasnika apartmana, opremljenost

    Datum recenzije: 28. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Darko Hrvatska