Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Azerbajdzjan Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Azerbajdzjan

  • Cheeky Carabao Backpackers Hostel

    Baku, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Placering, staff

    • Den negativa delen av recensionen

      Ac var inte på förrän jag sa det

    Recenserades: 1 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Ahmad Sverige
  • Nemi Hotel

    Baku, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Närheten till centrum, samt att priset var helt ok.

    • Den negativa delen av recensionen

      Skitigt i rummet samt ruttna dörrar i rummet. Även delar av tapeterna höll på att lossna troligen av fukt. Risk för mögel.

    Recenserades: 26 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Christoffer Sverige
  • Sahil Hostel & Hotel

    Baku, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt läge nära allt - gamla stan, tunnelbanan, järnvägsstationen och strandpromenaden. Bekvämt rum, trevlig personal. Spännande land Azerbajdzjan!

    Recenserades: 25 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Niclas Sverige
  • Sheki Panorama Guest House

    Sheki, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättefint utsikt, jättetrevlig personal/ ägare. God frukost och nära allt

    Recenserades: 4 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    M Sverige
  • Sumgayıt Plaza Hotel

    Sumqayıt, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Allting var perfekt. Väldig bra hotel. Mycket hjälpsamma personal.

    Recenserades: 22 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Malal Sverige
  • Sultan Inn Boutique Hotel

    Baku, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Det var toppen

    Recenserades: 29 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Fredric Sverige
  • Bilgah Beach Hotel

    Baku, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      stor pool gott om solstolar

    Recenserades: 14 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Patrik Sverige
  • Marxal Resort & Spa

    Sheki, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Utsikten, men inget mer.

    • Den negativa delen av recensionen

      Smutsiga sängkläder och två kuddar som helt saknade örngott. Det tog två timmar sent på kvällen/natten att få sängkläderna utbytta. Smutsigt badrum, hårstrån och annan smuts överallt. Hotellet svarade att vi fått det sista rummet och att det därför inte var ordentligt kontrollerat. Vatten droppade från luftkonditioneringen och det var inte möjligt att ställa in den på varmluft. Hotellet bekräftade att luftkonditioneringen i byggnaden bara kan ge varmluft eller kalluft och nu var det inte möjligt att få varmluft. Hotellet kände till att det droppade vatten från luftkonditioneringen. Personalen svarar ofta inte per telefon, vi försökte ändra vår bokning och det var svårt att få kontakt med hotellet. Även booking.com hade svårt att nå hotellet per telefon. Likaså medarbetare till hotellet som i vår närvaro ringde till receptionen. Minibaren var tom, enligt hotellet på grund av konflikter med hotellgäster. Bullrigt frukostrum. Högtalare med hög diskomusik utanför hotellet vid klockan tio på förmiddagen (information om aktiviteter respektive aerobics). Sammanfattningsvis, motsvarar detta hotell inte fem stjärnor, samt håller en mycket lägre standard än det andra hotellet vi har bott på i Azerbajdzjan.

    Recenserades: 17 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Maria Belgien
  • Hotel Emerald

    Baku, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Transfer

    • Den negativa delen av recensionen

      Det som var värst att luktade rök överallt i rummen och framförallt i sängkläderna det spelade ingen roll hur mycket de skall bytta sängkläderna föratt täke och kudde luktade rök, slitna sängklder och hältäckmattan var smutsigaste än gatan. Frukosten var fattigt.

    Recenserades: 7 september 2018 Bodde här September 2018
    Sakar Sverige
  • Grand Hotel Europe

    Baku, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal och underbar mat och service

    Recenserades: 14 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Azerbajdzjan med höga betyg från alla gäster

  • Hostel 124

    Baku, Azerbajdzjan

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Det var den bästa resan. Hostel i centrum av staden och nära till allt! Bra FRUKOST och priset är lågt! Lycka till och jag är tacksam till personalen!

    Recenserades: 23 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Johan Sverige