Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Bangladesh Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Bangladesh

  • Long Beach Suites Dhaka

    Dhaka, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gastvrijheid

    Beoordeeld op: 11 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Peter Nederland
  • Long Beach Hotel

    Cox's Bazar, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De lobby ziet er netjes en verzorgd uit

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het hotel heeft veel achterstand qua onderhoud en het is te bizar voor worden dat je per dag maar 1 uur gebruik kan maken van het zwembad. Na een uur moet je per uur gaan betalen Verder staat het hotel omringt door on afgemaakte gebouwen.

    Beoordeeld op: 17 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Peter Nederland
  • Asia Hotel & Resorts

    Dhaka, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      uitstekend ontbijt, personeel was buitengewoon aardig en behulpzaam i.v.m. transport binnen de stad en naar vliegtuig

    Beoordeeld op: 3 april 2018 Verbleven in maart 2018
    Martin Nederland
  • Hotel 71

    Dhaka, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Verhouding prijs/kwaliteit is excelent

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt is ok zelfs goed . Toch is de keuze bij het ontbijtbuffet is voor verbetering vatbaar

    Beoordeeld op: 2 juli 2018 Verbleven in juni 2018
    Sven België
  • Hotel Amir's

    Dhaka, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 6,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Kamers waren schoon , ontbijt goed .

    Beoordeeld op: 18 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Ronald Nederland
  • The Westin Dhaka

    Dhaka, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Her personeel! Priya en Ikram waren zeer behulpzaam en vriendelijk.

    Beoordeeld op: 2 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Herman België
  • RFH Homestay

    Dhaka, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamer was ruim . En schoon .

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Voor reizigers die vroeg naar de luchthaven moeten , zo als in mijn geval is dit appartement niet geschikt! Erg moeilijk om in de vroege ochtend een taxi te vinden , plus een afgesloten uitgang .

    Beoordeeld op: 13 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Ronald Bangladesh
  • Bengal Blueberry

    Dhaka, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De luxe. We hadden al een paar weken vrij sober geleefd, dan is een dergelijk hotel heel fijn

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat we een 2 persoonskamer geboekt hadden met een extra bed voor een 3e persoon en dat bij aankomst bleek dat we opeens voor dat extra bed extra moesten betalen. Dat hebben we uiteraard niet gedaan, bed wel gekregen

    Beoordeeld op: 1 april 2018 Verbleven in maart 2018
    Anoniem Bangladesh

Hoog beoordeelde hotels in Bangladesh volgens alle beoordelaars

  • Golpata Bed & Breakfast

    Dhaka, Bangladesh

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel vriendelijk personeel. Leuk appartement waar je je even terug kunt trekken van de menigte

    Beoordeeld op: 1 maart 2017 Verbleven in februari 2017
    Paula België