Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke
  1. početna stranica recenzija hotela
  2. Bugarska: recenzije hotela

Bugarska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Bugarskoj

  • Park Hotel Moskva

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Hrana dorucak dobro, nista pretjerano ali svejedno dobro. Sobe ciste.

    Datum recenzije: 8. prosinca 2018. Boravak: studeni 2018.
    Bojan Slovenija
  • Hotel Rocentro

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve super

    Datum recenzije: 14. studenog 2018. Boravak: studeni 2018.
    Safet Bosna i Hercegovina
  • Best Western Premier Sofia Airport Hotel

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Ola itan telia

    • Negativni dio recenzije

      Ta 20 lemta pu thili to taxi na se pari sto kentro

    Datum recenzije: 2. studenog 2018. Boravak: listopad 2018.
    marios Cipar
  • Apartment San Stefano 14

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman je SUPER - 2 spavacw sobe , dnevna soba , dva kupatila , potpuno opremljena kuhinja ... Domacin je jako usluzan - docekoa nas je kano uvece - a kad smo zaboravili bluetooth slusalice - nije u bilo tesko da nas kontaktira i DONESE ih u servis gde sam menjao gume ...Prava gostoljubivost - cista DESTKA ! Hvala ti Ognjane ...;))

    Datum recenzije: 7. studenog 2018. Boravak: studeni 2018.
    Dragan Srbija
  • L'Opera House

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Devojka koja je radila na recepcii veoma ljubazna

    • Negativni dio recenzije

      Puno stvari

    Datum recenzije: 14. studenog 2018. Boravak: listopad 2018.
    Jana Makedonija
  • Green Life Resort Bansko

    Bansko, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Се е супер

    • Negativni dio recenzije

      Ладна вода во базен

    Datum recenzije: 19. studenog 2018. Boravak: studeni 2018.
    Dragan Makedonija
  • Hotel Brod

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Kvadratura sobe je super

    Datum recenzije: 20. studenog 2018. Boravak: studeni 2018.
    dubravko Hrvatska
  • Spa Hotel Sveti Nikola

    Sandanski, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Šetalište od 3 km i park.

    • Negativni dio recenzije

      Hotel se obnavlja. Pored unutarnjeg bazena prolaze građevinski radnici u cipelama i prljavoj odjeći. Djelatnica spa centra prolazi u cipelama pored bazena i u saunu. Oko bazena je jako prljavo a i sam bazen je prljav i nedostaje mu više m2 keramičkih pločica. Jedna sauna nije radila. Prvi dan je nestalo struje i lift nije radio jer hotel nema agregat. Imali smo velike sreće da nismo ostali u liftu. Bili smo udaljeni od lifta svega 5 metara prije nestanka struje. Struja je došla nakon više od sat vremena. Madrace pod hitno moraju promjeniti. Osoblje u spa centru ne govori engleski a na recepciji jedva smo se sporazumjeli. U spa centru nema vode za piće zbog dehidracije, nema prilagođene glazbe za opuštanje.

    Datum recenzije: 27. studenog 2018. Boravak: studeni 2018.
    ANA Hrvatska
  • Discret Hotel & SPA

    Vladaya, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Dvokrevetna soba je bila dobra, udobna i imala je sve što je potrebno.

    • Negativni dio recenzije

      Jednokrevetna soba za našeg prijatelja je bila u prizemlju , puna vlage i teško se moglo prilagoditi za prespavati u tim uslovima. Samim tim je i bila na lošem nivou čistoće. Pokušali smo zamoliti za drugu sobu, ali nam nisu izašli u susret , jer su rekli da nema slobodnih soba, mada su na bookingu postojale još 3 sobe u ponudi. Tražili su da platimo dodatno još cijeli iznos da bi nam je ustupili.

    Datum recenzije: 1. prosinca 2018. Boravak: studeni 2018.
    Senadija Bosna i Hercegovina
  • Interhotel Sandanski

    Sandanski, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Polozaj objekta

    • Negativni dio recenzije

      U sobi nije bilo Wifi Ukupna suma je skinuta sa naseg racuna, tri dana prije naseg dolaska U rezervaciji pise drugacije Usluga u restoranu krajno neprofesioalna. Umesto sveze ribe i svezih moskih plodova dobili smo sve smrznute

    Datum recenzije: 9. prosinca 2018. Boravak: prosinac 2018.
    Narcize Makedonija

Hoteli u Bugarskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Maria-Antoaneta Residence

    Bansko, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje kako tako funkcionise!

    • Negativni dio recenzije

      Ja ne znam kako se u Bugarskoj dobijaju zvezdice,ali ovaj hotel je 4* dobio iskljucivo preko veze!Higijena nula,sobe ruzne I prljave,namestaj polomljen,hrana NIKAKVA,mesta za parking I pored najave nije bilo,buka u hotelu cele noci,jednom recju hotel na nivou 2*.

    Datum recenzije: 11. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Daniela Srbija
  • Sofia Place Hotel

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija je savršena ! Nas 5 smjestili smo se u apartmanu i dvokrevetnoj sobi, oboje lijepo uređeno ,čisto i prostrano. Na recepciji rade mladi ,ljubazni i profesionalni djelatnici. Preporučam !

    • Negativni dio recenzije

      Bilo bi dobro da u spavaćoj sobi i u kupaonici apartmana ima nešto za odlaganje stvari (možda nekakav stalak, police ).

    Datum recenzije: 17. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Smiljka Hrvatska
  • Best Western Premier Sofia Airport Hotel

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje u restoranu, prostrana soba, udoban krevet.

    Datum recenzije: 8. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Ante Hrvatska
  • Art Hotel Simona

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako ljubazno osoblje, sobe uredne i lijepo uređene.

    Datum recenzije: 6. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Luka Hrvatska
  • Hot Springs Medical and SPA

    Banya, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlicno mesto za odmor

    • Negativni dio recenzije

      Kvalitetot na hranata ne odgovara na kategorijata na hotelot !

    Datum recenzije: 22. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    kiril Makedonija
  • Ramada Sofia

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Prijatno i ljubazno osoblje je jedino pozitivno u tom hotelu

    • Negativni dio recenzije

      Hotel je katastrofa Na bukingu stave lipe slike u stvarnosti je to cista prevara za hotel 4 zvjezdice Klime u sobama ne rade sobe su stare I derutne Wi fi neradi u sobama

    Datum recenzije: 26. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Zivko Hrvatska
  • City Avenue Business Hotel

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija

    • Negativni dio recenzije

      Krevet je jako mekan, kod tuširanja nastane poplava

    Datum recenzije: 28. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Anonimno Hrvatska