Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Bonaire, Sint Eustatius en Saba Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels op Bonaire, St. Eustatius en Saba

  • Casa-Calexico

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Gastvrijheid van Jan en Elke, gezellige sfeer, buitenkeukentje met koelkast, handige indeling van de kamer, het zwembad met ligbedden. Al met al voelde het een beetje als thuiskomen, ik heb erg genoten in casa calexico!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat ik weer naar huis toe moest 😉 Ter info: er zijn katten op het terrein, die af en toe gezellig op de veranda komen zitten. Ik ben erg allergisch, dus was er een beetje huiverig voor, maar ik heb er geen moment last van gehad.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Nicole Nederland
  • Windhoek Resort Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Veel groen, mooi zwembad, grote kamers en goede service

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets wat storend was

    Beoordeeld op: 17 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anders Nederland
  • Dormio Bonaire Village

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Central, kamers waren ruim, geschikt voor grote familie. Heel rustig. Zeker om aan te raden.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Zwembad kon schoner zijn.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Rosane Curaçao
  • Barefoot Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Kamers super, ligging ook. Service nog beter.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Tv was beetje klein.....

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Maja Nederland
  • Bridanda Apartments Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Dat we op het vliegveld opgehaald werden door de hostes en de koffer tot voor de deur werden gezet. Maar ook dat we bij vertrek ook weer naar het vliegveld werden gebracht. Het appartement is sfeervol en netjes. Alles wat je nodig hebt was aanwezig in het appartement. De hostes waren gastvrij en behulpzaam.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Maira Nederland
  • Bonaire Oceanfront Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Uitzicht was super!!alle faciliteiten waren aanwezig!!schoonmaak om de dag,super!!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles wel wat gedateerd,badkamer beneden niet echt schimmelvrij.....,de muren waren niet echt schoon!maar douche was heerlijk!!

    Beoordeeld op: 17 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    jorine Nederland
  • Bonaire Boutique Resort

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Perfecte service, van het ophalen en wegbrengen naar de airport! Bij aankomst was alles nog mooier dan op de foto's! Een heerlijk bed, prachtige keuken en badkamer en een heerlijke privé veranda direct aan het magnesium zwembad. We hebben 2 fantastische weken vakantie gehad! Nogmaals bedankt voor al jullie tips en goede zorgen! Groetjes, Mark & Aimée

    Beoordeeld op: 19 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Kelsey-Aimée Nederland
  • Marilyn Appartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie is geweldig. Midden in de stad vind je dit appartement. De winkelstraat, boulevard, supermarkt en een klein strandje vind je op loop afstand. Een perfect appartement om een paar dagen in te verblijven. Aardige hosts die (eventuele) problemen snel op weten te lossen!

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    H.F. Nederland
  • Sorobon Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie is echt geweldig. alsook het ontbijt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De schoonmaak is slecht

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    johannes Nederland
  • B&B Casa Trankilo

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gehele accommodatie was top. Alexander en Sabrina (eigenaren) zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Echt een aanrader, huiselijk gevoel met voldoende privacy.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen minpunten

    Beoordeeld op: 20 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Shalini Nederland

Hoog beoordeelde hotels op Bonaire, St. Eustatius en Saba volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Red Palm Village

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      heerlijk eten; laat je verrassen door de topkok! erg (hulpv)aardige mensen! en vlak bij lac cai; heerlijk in de natuur! je kids laten slapen met op babyfoon afstand terwijl je van heerlijk diner kan genieten! en dan ook heerlijk zwembad voor kids en babybadje

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      ofschoon je niet aan het strand zit, ben je wel binnen 10 min aan de mooiste stranden! wel fraai zwembad en babyzwembadje!

    Beoordeeld op: 20 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Astrid Nederland
  • BnBBonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Centrale ligging, schone kamer(s) en genoeg faciliteiten aanwezig. Christine en Jarl zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze geven goede tips. Ze kunnen ook het één en ander voor je regelen, zoals een leuke snorkeltrip. We hebben een heerlijke tijd gehad.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

    Beoordeeld op: 22 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Barbara Nederland
  • El Encanto Boutique Hotel

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijkheid! Mooie kamer met extra groot bed :-) Hotel was pas na overname 1 week weer opnieuw open! Hier en daar opstart probleempjes maar prijs kwaliteit helemaal goed!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      ...

    Beoordeeld op: 24 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Liane Nederland
  • Windhoek Resort Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ruime veranda bij elk huisje, de grote douche en het geweldige zwembad!

    Beoordeeld op: 7 november 2016 Verbleven in november 2016
    Paivi Nederland
  • BEACHES ocean view apartments Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles de ontvangst,het verblijf,een toplocatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat we niet langer konden blijven.

    Beoordeeld op: 26 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    aschwin België
  • Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers waren prachtig

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het diner was niet lekker. Achteraf krijg je als verrassing nog extra kosten in rekening gebracht wat niet van te voren bij de boeking wordt aangegeven.

    Beoordeeld op: 1 januari 2017 Verbleven in december 2016
    Anoniem Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Hoog beoordeelde hotels op Bonaire, St. Eustatius en Saba volgens alle beoordelaars

  • Red Palm Village

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      heerlijk eten; laat je verrassen door de topkok! erg (hulpv)aardige mensen! en vlak bij lac cai; heerlijk in de natuur! je kids laten slapen met op babyfoon afstand terwijl je van heerlijk diner kan genieten! en dan ook heerlijk zwembad voor kids en babybadje

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      ofschoon je niet aan het strand zit, ben je wel binnen 10 min aan de mooiste stranden! wel fraai zwembad en babyzwembadje!

    Beoordeeld op: 20 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Astrid Nederland
  • BnBBonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Centrale ligging, schone kamer(s) en genoeg faciliteiten aanwezig. Christine en Jarl zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze geven goede tips. Ze kunnen ook het één en ander voor je regelen, zoals een leuke snorkeltrip. We hebben een heerlijke tijd gehad.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

    Beoordeeld op: 22 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Barbara Nederland
  • El Encanto Boutique Hotel

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijkheid! Mooie kamer met extra groot bed :-) Hotel was pas na overname 1 week weer opnieuw open! Hier en daar opstart probleempjes maar prijs kwaliteit helemaal goed!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      ...

    Beoordeeld op: 24 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Liane Nederland
  • Casa Topana

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige ligging direct aan zee. Het was een apart gelegen huis op loopafstand van Kralendijk. Het huis zelf was voorzien van slaapkamer en eetkeuken. Er was geen woonkamer, maar die faciliteiten waren buiten.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er was geen t.v. alhoewel die ook niet nodig hoeft te zijn want de wifi was gratis. De tuin was rommelig en op het terrein waren twee huisjes. De ander was nu niet verhuurd maar als dat wel zou zijn dan verwacht ik dat de privacy minder is omdat je direct in elkaars kamers kunt kijken en gemeenschappelijk gebruik van de tuin. Wel had elk huis zijn eigen tafel buiten.

    Beoordeeld op: 29 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    masdevert Sint Maarten
  • Windhoek Resort Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ruime veranda bij elk huisje, de grote douche en het geweldige zwembad!

    Beoordeeld op: 7 november 2016 Verbleven in november 2016
    Paivi Nederland
  • BEACHES ocean view apartments Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles de ontvangst,het verblijf,een toplocatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat we niet langer konden blijven.

    Beoordeeld op: 26 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    aschwin België
  • Treasure By The Sea Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goed gelegen op Bonaire, keurig huis en lieve gastheer/gastvrouw.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Badkamer wat verouderd, maar functioneel prima.

    Beoordeeld op: 8 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Laura Nederland