Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Brasilien Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Brasilien

  • Pousada Bonita Ipanema

    Rio de Janeiro, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      God beliggenhed, fin service, dejlig stemning og fantastisk strand

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden kunne godt være lidt mere varieret + lidt større udvalg

    Anmeldt: 2. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Jeppe Danmark
  • Pousada Canoas do Canto

    Búzios, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden

    • Den negative del af anmeldelsen

      Toilet systemer var ikke så hyggeejn.

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Edel Danmark
  • Magnu´s Pousada

    Paraty, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejligt hostel, der passede fint til prisen. Hyggeligt og stille og rolig. Fin placering midt i byen. Kort afstand til det hele. Imødekommende personale, meget rent og rene håndklæder hver dag. God morgenmad med brød, frugt, æg, ost, skinke. Vi anbefalede gerne stedet til andre.

    Anmeldt: 16. august 2018 Overnattede: august 2018
    Susie Danmark
  • Pousada Aurora

    Paraty, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      God afstand fra centrum, behagelig atmosfære og rart personale.

    Anmeldt: 3. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Steffen Danmark
  • Antiquário & Pousada da Matriz

    Tiradentes, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Smukt gammelt hus med sjæl og meget venlig og hjælpsom værtinde, der er klar på at hjælpe med hvad som helst, endda på engelsk. Morgenmaden er virkelig imponerende og til stilfuld jazz. Og så ligger det super. Der er en lille gårdhave bagerst med god udsigt hvor man kan sidde om eftermiddagen og slappe af. Da Wi-Fi kom til at virke i værelset, var det godt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      I starten virkede Wi-Fi ikke på værelset.

    Anmeldt: 26. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Nikolaj Danmark
  • Hotel Orleans

    Petrópolis, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Ligger godt i gåafstand til den gamle bydel og seværdigheder,samt lige over for busterminalen. Man får meget for pengene, da det er et godt og rent og sikkert overnatningssted. God morgenmad.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der er selvfølgelig en smule støj pga busterminalen, men det er ok, ikke så meget Der blev ikke tømt skraldespand og skiftet håndklæder fra dag til dag, selvom jeg indleverede nøglen i receptionen

    Anmeldt: 29. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Nikolaj Danmark
  • Mar Palace Copacabana Hotel

    Rio de Janeiro, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Sengen var rigtig god. Kunne godt tænke mig at der var koldt vand til morgenmaden.

    • Den negative del af anmeldelsen

      At poolen var varmere

    Anmeldt: 2. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Kent Danmark
  • Canto da Lua Chalés e Apiário

    São Bento do Sapucaí, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lækkert naturområde med små hytter og pejs, rigtig god seng og morgenmaden var fin

    • Den negative del af anmeldelsen

      Det er et lækkert sted, men Jeg savnede at kunne lave en kop te, kaffe eller varmt kakao i hytten.

    Anmeldt: 5. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Michael Danmark
  • Pousada Do Suiá

    Arraial do Cabo, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden var fin

    • Den negative del af anmeldelsen

      Gamle senge med snusket sengetøj. Meget slidt badeværelse.

    Anmeldt: 11. august 2018 Overnattede: august 2018
    Dorthe Danmark
  • Rio Othon Palace

    Rio de Janeiro, Brasilien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fint hotel, og standarden passer til prisen. Fint område, centralt og god beliggenhed.

    Anmeldt: 17. august 2018 Overnattede: august 2018
    Susie Danmark

Hoteller i Brasilien med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

gogbrazil