Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Bahama's Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels op de Bahama's

  • The Oasis Retreat

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie studio met airco, ventilator, kookgelegenheid, koelkast met klein vriezertje. Goed groot bed. Super goede en erg vriendelijke service. De eigenaar nam ons mee voor een kleine rondleiding door de buurt en het contact is persoonlijk. Elke avond van 18:00 tot 19:00 happy hour bij het zwembad. Super fijne chille sfeer.

    Beoordeeld op: 17 september 2018 Verbleven in september 2018
    Kim Nederland
  • Flamingo Bay Hotel & Marina

    Freeport, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het mooiste verblijf is benden aan de haven dus kamer 111 t/120. We verbleven eerst boven maar zijn uiteindelijk naar beneden verhuisd. Was heerlijk om met de kinderen extra ruimte te hebben, nu konden ze buiten spelen en wij lekker buiten zitten. De hotel waar we mochten zwemmen was super dichtbij, had mooie zwembad, prachtige strand en lekkere restaurant.

    Beoordeeld op: 10 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Karolina Nederland
  • Club Peace and Plenty Hotel

    Georgetown, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het hotel is een warm welkom.. vanaf t moment van inchecken tot het moment van op je kamer komen... wij hadden een tuinkamer met prachtig serre.. alles klopt gewoon.. van de kleine details als de badkamerproducten tot de strandtas die klaar staat om te gebruiken.!super!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kan niks bedenken

    Beoordeeld op: 25 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    jolijn Nederland
  • Sandyport Beach Resort

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het resort ligt super..! Huisjes/ studio zijn groot en ruim.. personeel is heel behulpzaam. Strand is prachtig

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Iets wat gedateerd .. heeft ook zijn charme..

    Beoordeeld op: 25 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Jolijn Nederland
  • Grand Central Hotel

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 5,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      nvt

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      het was een vreselijk vies hotel,roestige douche, doorgezakte bedden, na 16:00 gaat alles dicht in de buurt, supermarkten,winkels,resraurants. het hotel was oud,vies. een hele verouderde gevaarlijke lift, waar de lampen met elastieken waren vastgemaakt, de vloer vast is gezet met lijm en spijkers, het plafon waar gaten in zaten er was geen koffie aanwezig, wel hadden ze een betaalde drank automaat de receptie was 24 uurs bemand de bedden waren doorgezakt en van zeer slechte kwaliteit, met veren. alle dekbedden en kussenslopen en handdoeken werden gemankeerd met letters heel raar. er is werd in 7 dagen tijd maar 1 keer schoongemaakt en we kregen maar 1 keer nieuwe handdoeken wel doen ze elke dag het afval ophalen ze mogen de mensen ook wel waarschuwen voor extreem gevaarlijke muggen zoals zikamuggen en andere muggen want als zwangere vrouw was dit geen leuke ervaring

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    michelle Nederland
  • Pineapple Fields

    Governorʼs Harbour, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      mooi terrein met een aantal villas in een tropische tuin met een lekkee zwembad. Elke villa heeft vier appartementen, elk appartement een eigen ingang & goede keuken, geen etenswaren of water. Aan de overkant van de straat het strand: pink sands, poederachtig wit zand dat in de branding roze kleurt. Adembenemend mooi, in zee een mooi snorkelgebied (versteend koraal met veel gekleurde vissen & planten). Je komt aan het strand nooit meer dan twee of drie mensen tegelijk tegen (augustus). Op 3 minuten lopen een sympathiek natuurreservaat voor een echte boswandeling & gezellige schildpadden.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Restaurant Tippy's aan het strand: heel fijn van locatie maar heel erg duur (twee pizza's & water: 60 dollar). Eten is wel okee (pizza) tot goed (verse locale vis!), plek is geweldig. Dorp voor boodschappen is ca 3 km, auto nodig voor boodschappen. Tippy's dicht op maandagen. Dit alles pas ter plekke uitgevonden, slechte informatie vooraf. Op de site staat vermeld dat er een deli (=etenswarenwinkel) is op het terrein: die is er niet meer. Verder na zonsondergang zandvlooien op het strand die gemeen bijten!

    Beoordeeld op: 26 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    elisabeth Nederland
  • Colony Club Inn & Suites

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      het ontbijt was lekker, 2 soorten ontbijtgranen, versee watermeloen, brood, bagels, confituur, koffie enn thee en fruitsap. er word ook verse eitjes met spek gemaakt en je kan er ook zelf waffels maken. er is een super lieve mevrouw die de ontbijt zaal regelt en je vraagt of je eitjes wil. ook het personeel aan de balie zijn super vriendelijk en helpen u zo goed mogelijk. Wat ook een heel leuk pluspunt is dat er elke vrijdag avond een happy hour is; er staat dan van alle lekkernij ( warm en koud) voor je klaar als buffetvorm om de gasten te bedanken dat ze voor dit hotel gekozen hebben, was een zeer leuk pluspunt. ook de verantwoordelijke van het hotel is heel de tijd aanwezig en praat dan met haar gasten. je voel je hier direct thuis.

    Beoordeeld op: 28 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    natalie België
  • Comfort Suites Paradise Island

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Op loopafstand van Paradise island

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Service is niet goed, receptie is onvriendelijk, totaal niet klantgericht. De kamers waren vanaf de incheckttijd niet klaar, we moesten lang wachten, we werden niet op de hoogte gehouden wat de status hiervan was. Ik moest heel erg boos kijken voordat een medewerker de kamers ging bekijken of ze klaar waren. Uiteindelijk na bijna 45 minuten mochten we naar onze kamers toe, geen sorry of iets te horen gekregen van de medewerkers.

    Beoordeeld op: 29 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Steven Nederland
  • Towne Hotel

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 6,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel vriendelijk personeel. Goede lokatie wat betreft strand en de stad.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was heel simpel.

    Beoordeeld op: 19 september 2018 Verbleven in september 2018
    Michel Nederland
  • Golden Palm B & B

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers waren goed ingericht. De airco werkte ook prima. De lokatie van de accommodatie was ook heel fijn.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt was minder goed. Het personeel vond ik vrij stil en saai. Het hotel ligt vrij dicht naast het vliegveld van Nassau, dus je hoort zo af en toe vliegtuigen overkomen.

    Beoordeeld op: 19 september 2018 Verbleven in september 2018
    Michel Nederland

Hoog beoordeelde hotels op de Bahama's volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Meliá Nassau Beach – All Inclusive

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      het was gewoon, het weer was niet al te mooi, maar niemands fout, toch vond ik het eten, onder alles, weinig keuzen echt eten, neen,was heel duur ziende het eten,

    Beoordeeld op: 15 mei 2017 Verbleven in april 2017
    Pieter Nederland

Hoog beoordeelde hotels op de Bahama's volgens alle beoordelaars

  • Grand Isle Resort & Spa

    Farmerʼs Hill, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      zeer grote appartementen/huizen, grote keuken, fijn zwembad, dichtbij strand en vriendelijk personeel. Resort is zeker een aanrader!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      kamers worden niet gezogen of gedweild. En alles is eigenlijk prijzig (niet alleen gewoon veel geld, maar duur in verhouding tot wat je ervoor krijgt). Er zijn ook weinig alternatieven en dus moet je wel betalen wat je aangeboden krijgt en het hotel en andere bedrijven zijn weinig bereid om moeite te doen om een goede betaalbare prijs te regelen voor de klant/toerist. beetje een it is what it is attitude.

    Beoordeeld op: 10 november 2016 Verbleven in november 2016
    swtummers Nederland
  • Warwick Paradise Island Bahamas - All Inclusive - Adults Only

    Nassau, Bahama's

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Eten was top, slaapkamer en bed ook. Personeel was over het algemeen vriendelijk.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      1 chagrijnige dame bij ochtend buffet die je eieren bakt.

    Beoordeeld op: 12 juni 2017 Verbleven in mei 2017
    Raymond Nederland