Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Bělorusko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Bělorusku

  • flawor lux

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Blizko nakupni centrum otevrene do 23 hodin.

    • Negativní část hodnocení

      Lokalita je na periferii. Metro vzdalene 1,5 km. V byte se kourilo. Chybelo povleceni na vsechny deky.

    Hodnocení napsáno: 26. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Magdalena Česká republika
  • Hotel Byg

    Brest, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Plus polohy hotelu je blízkost nádraží a velký městský park naproti. Do centra zábavy cca 10 minut pěšky. Ochotný personál v recepci, lednička na pokoji.

    • Negativní část hodnocení

      Hotel stojí u rušného průtahu městem, při zavřených oknech to nevadí, ale v současných vedrech bylo nutné v noci větrat. Na schodech probíhaly nějaké stavební práce, takže ponekud ztížený průchod, ale jinak to nevadilo.

    Hodnocení napsáno: 2. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Radek Česká republika
  • Belarus Hotel

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Vše prijemne překvapilo a kvality bez problémů jako u 4*! Wifi silná, postele pohodlné, vše čistě, pokoj velký, krásný výhled, lokalita a snídaně poměrně široká. Velké překvapení!

    • Negativní část hodnocení

      Žádný problem

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    CZ Česká republika
  • East Time Hotel

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Hotel je pěkně zařízen, pokoje dobře vybavené.

    • Negativní část hodnocení

      Snídaně byla slabší.

    Hodnocení napsáno: 28. července 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Jan Česká republika
  • Bez Problem

    Golya, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Poloha, samotné ubytování

    • Negativní část hodnocení

      Způsob placení, žádné jídlo ani občerstvení. Je to škoda. Jezdíme mnoho po Evropě ale tímto způsobem bude zařízení upadat. Před 2 lety to bylo velmi dobré. Příště se již neubytujeme, je nám to moc líto, protože se nám tam moc líbilo, stačilo by si vzít příklad ze zahraničí a bylo by to super.

    Hodnocení napsáno: 6. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Roman Česká republika
  • Hampton by Hilton Minsk City Centre

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Perfektní místo u nádraží a přesto klid.

    • Negativní část hodnocení

      Trošku jsem bojoval s klimatizací. Okna nejdou otvírat a prosté vyvětrání bez chlazení se mi nepodařilo nastavit.

    Hodnocení napsáno: 6. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Luděk Česká republika
  • 40 Let Pobedy Hotel

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Dobrá poloha téměř v centru města. Moderně zařízený pokoj. Okna vedou do klidné ulice. Ochotný personál.

    • Negativní část hodnocení

      V apartmánu netekla vzhledem k odstávce v tamějším obvodu teplá voda. Relativně vysoká cena na běloruské poměry, zejména snídaně byla drahá (nebyla zahrnuta v ceně). Wi-fi fungovalo až po speciálním nastavení pracovnicí v hotelové kanceláři.

    Hodnocení napsáno: 8. srpna 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Michal Česká republika
  • Planeta Hotel

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Dobra snidane a poloha hotelu je na dohled od muzea. Ochotny personal, ktery mluvi anglicky, coz neni v Minsku zrovna bezne. Opravdu moc pekny vyhled na park.

    • Negativní část hodnocení

      Restaurace v hotelu nas nemile prekavpila. Personal neochotny, pouze lahvove pivo a vyssi ceny. Poklud mate chut na mistni pivo a dobre jidlo, tak doporucujeme vyjit z hotelu, dat se doleva a na rohu hotelu je mistni sisa bar.

    Hodnocení napsáno: 20. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    David Česká republika
  • Agrousadba Domik v Derevne

    Znamenka, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Supr vybavení. Pohodlný domeček, kde je všechno. Měly jsme k dispozici čaj a kavu) Mají tu i venkovní posezení. Gril) Vhodne pro rodiny s detmi. Paní domácí velice mila a ochotná. A hlanvě - je tu soukromi)

    • Negativní část hodnocení

      Opravdu nemám co vytknout.. Možná jen pan, který hlidá tento areal. ten tam chodil vedle baračku i kolem velkých oken) Jínak je to trochu naročný najít to podle mapy) Chybí aspon nejaka šipka po cestě. Jínak +)

    Hodnocení napsáno: 7. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Olga Česká republika
  • Nord

    Hlybokaye, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Vynikající snídaně a oběd

    Hodnocení napsáno: 13. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Bělorusku s recenzemi v češtině

  • Boutique Hotel Buta

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 9,2
  • Hotel Minsk

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      na snídani široký výběr z mezinárodní i regionální kuchyně - vynikající

    Hodnocení napsáno: 16. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Miroslav Česká republika
  • Belarus Hotel

    Minsk, Bělorusko

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Pokoj byl v minulosti kuřácký

    • Negativní část hodnocení

      A byl cítit zatuchlym kouřem

    Hodnocení napsáno: 29. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    Tomáš Česká republika