Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Belize Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Belize

  • Colinda Cabanas

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ligt prachtig aan het water, fietsen tot je beschikking en alles op loopafstand, zeer vriendelijke eigenaar die ondanks dat we te laat waren op ons heeft gewacht.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen goede airco waardoor te warm in de kamer

    Beoordeeld op: 11 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Margret Nederland
  • Barefoot Beach Belize

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Huisje was mooi, gratis fietsen zijn zeker een pre, naar het centrum is het toch 10 minuten fietsen.

    Beoordeeld op: 10 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Andries Nederland
  • The Club at Caye Caulker

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima hotel voor een paar dagen! Hotel heeft een goede locatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Personeel is niet bepaald vriendelijk! In Belize zijn de mensen super aardig en nemen de tijd voor je maar in dit hotel snappen ze dit niet! Ze kijken je niet eens aan wanneer je incheckt of een vraag hebt.

    Beoordeeld op: 13 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Evert Nederland
  • De Real Macaw

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fijne centrale locatie. Met kamer 1 en 2 hadden we de voorste veranda tot onze beschikking met stoelen en hangmatten en uitzicht op de doorgaande straat. Met kleine hulpvragen werden we snel geholpen, er werd bijv. meteen een nieuw draad voor de waslijntje gekocht toen die was gebroken.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Magnetron, koffiezetapparaat, mokken en wat bestek zijn aanwezig, maar verder weinig serviesgoed zoals borden, glazen of schaaltjes.

    Beoordeeld op: 8 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    G.A.B. Nederland
  • Royal Caribbean Resort

    San Pedro, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerlijk zwembad bij deze lokatie met prachtig uitzicht op zee. Huisjes zijn ruim van opzet met zit- en slaapgedeelte. We hebben een cocktail gedronken en ontbeten in het barretje dat iets verderop ligt (en connectie heeft met het resort). Daar ook strand-Jenga gespeeld. De dame van de schoonmaak was erg vriendelijk en behulpzaam ook na sluitingstijd van de receptie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het is niet zo levendig (in het laagseizoen), we hebben nauwelijks personeel gezien tenzij je zelf naar de receptie of bar loopt (zij helpen overigens vriendelijk). Je hebt een taxi, fiets of golfkar nodig om in het dorp te komen, wat extra kosten geeft. De tuin is beetje strak/saai (maar er wonen wel leuke dieren in die je kunt zien als je geluk hebt, zoals mooie reptielen en een wasbeertje)

    Beoordeeld op: 8 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    G.A.B. Nederland
  • Caye Caulker Beach Hotel

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Erg schone kamer, prima locatie, fijnste douche van heel de vakantie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De kamer is schoon en alles is aanwezig, maar verwacht geen gezellige hotelkamer. Het is klein en heel clean.

    Beoordeeld op: 9 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Lindy Nederland
  • Mara's Place

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De plek vlakbij de Split was voor ons prima, overdag drukte maar s nachts rustig. De kamers zijn leuk , met heerlijke hangmat op de veranda. nieuwe ramen en kozijnen met horren, AC en opgeknapt dus prima plek om te slapen en lekkere douche.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Tijdens ons verblijf was het restaurant 3 dagen gesloten dat was wel erg jammer. Ontbijten kan er ook niet vroeg wat voor ons als duikers die op tijd voor de boot moeten zijn, een nadeel was. Schoonmaakster was zeer lief, rest van het personeel was nors. Je kunt er zelf koken en ontbijt maken , echter de keuken werd ons pas op dag 3 aangewezen.

    Beoordeeld op: 10 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Sander Nederland
  • Moonracer Farm

    San Ignacio, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gastvrijheid zoals Velzen al omschreven hebben. Wat even service en gezelligheid! Marge en Tom geven je hele goede informatie. We zagen op tegen de afgelegen plek in the jungle maar de oude bussen tussen San Ignacio en San Antonio zijn stipt en zijn er in 45 minuten. Bijzondere ervaring.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 13 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Ernst Nederland
  • Ocean Tide Beach Resort

    San Pedro, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is een heel fijn hotel. Wij hadden een grote kamer met een zeer comfortabel bed! Iedere dag schone handdoeken en het bed netjes opgemaakt. Lekker om een klein zwembadje erbij te hebben.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Weinig op aan te merken. Alleen het was wat gehorig en onze bovenburen waren al rond 6:30u druk aan het rommelen/lopen in de kamer.

    Beoordeeld op: 6 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland
  • Jan's Hotel

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel fijn hotel! Perfecte locatie, fijne zachte bedden, alles nieuw en schoon.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Weinig.

    Beoordeeld op: 8 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Belize volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Sea Breeze Guest House

    Belize City, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie vlak bij de boot en bus terminal, voor gebruik als tussen stop is het prima.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Oude bende en geen gastvrij personeel. Ze deden alles wat we vroegen maar hebben ons geen moment het gevoel gegeven dat we welkom waren.

    Beoordeeld op: 23 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Mr. Curaçao
  • Anchorage Beach Resort Caye Caulker

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Iedere dag schone handdoeken, stille airco, rustig gelegen

    Beoordeeld op: 24 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Jeanet Nederland
  • Blue Wave Guest House

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Hadden kamer met gedeelde badkamer, was schoon. Goede prijs. Eigen steiger

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -

    Beoordeeld op: 19 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Maurice Nederland
  • Venus Hotel

    San Ignacio, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      We kregen een dorm voor ons tweeën. Keuze uit vijf bedden. Goede locatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt heel eenvoudig

    Beoordeeld op: 6 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Tanya Nederland
  • Moonracer Farm

    San Ignacio, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      de eigenaren zijn erg vriendelijk en zorgzaam. Er was een euk dagprogramma op maat gemaakt met een prive tocht het regenwoud in.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De jungle maakt de hutten erg donker

    Beoordeeld op: 13 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Jarl Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Belize volgens alle beoordelaars

  • Moonracer Farm

    San Ignacio, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      de eigenaren zijn erg vriendelijk en zorgzaam. Er was een euk dagprogramma op maat gemaakt met een prive tocht het regenwoud in.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De jungle maakt de hutten erg donker

    Beoordeeld op: 13 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Jarl Nederland
  • Colinda Cabanas

    Caye Caulker, Belize

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wat een overheerlijke plek. Met een geweldige staff (Juan en zijn vrouw). Met mijn twee dochters een heerlijke tijd gehad. Absolute aanrader op een uitstekende plek op het eiland. Zelfs de WiFi was geweldig!

    Beoordeeld op: 19 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Marc Nederland