Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Kina Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Kina

  • Shanghai City Central International Hostel

    Shanghai, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      AC bra och personalen var väldigt hjälpsam.

    • Den negativa delen av recensionen

      Rummet var mögelskadat och luktade väldigt mycket mögel.

    Recenserades: 1 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Jonathan Sverige
  • Shanghai Blue Mountain Youth Hostel - Luwan

    Shanghai, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt ställe, trevliga personal

    Recenserades: 2 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Elias Sverige
  • Novotel Beijing Peace

    Beijing, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Helt ok. Man kan önska sig lite bättre med tanke på priset. Personalen var dålig på alla möjliga sätt

    Recenserades: 3 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Elias Sverige
  • Hotel Nikko Wuxi

    Wuxi, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Superbra läge och nära till gamla stan och mysiga restaurangstråk. Rummet var riktigt fräscht och rymligt! :)

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten kunde bli lite bättre. Det som skulle vara varmt, var kallt. Annars ok!

    Recenserades: 5 september 2018 Bodde här September 2018
    Ma Sverige
  • Twelve at Hengshan, A Luxury Collection Hotel, Shanghai

    Shanghai, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Mkt duktig personal, super kvalificerad

    • Den negativa delen av recensionen

      Toalett på rummet stinker urin som på ett äldre boende, mkt pinsamt, svårt att hinna med att gå till butik i Shanghai att köpa en citron luft rengöring, svårt att få bort urin lukten

    Recenserades: 10 september 2018 Bodde här September 2018
    Anna Sverige
  • Kempinski Hotel Shenyang

    Shenyang, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Jag har varit där så många gånger

    Recenserades: 11 september 2018 Bodde här September 2018
    Gert Sverige
  • Capital Hotel Beijing

    Beijing, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Sköna sängar, glad städpersonal, bra frukostbuffé (80 yuan/person vid incheckning, vilket är billigare än de 115 yuan som angavs på nätet) med både västerländska och österländska alternativ.

    • Den negativa delen av recensionen

      Är inte överförtjust i att de tar ut en deposition som är lika stor som kostnaden för vistelsen. När man sedan ska betala för vistelsen så dröjer det innan man får tillbaka depositionen (väntar fortfarande, men det har bara gått ett dygn), vilket gör att man i praktiken måste ligga ute med dubbla beloppet.

    Recenserades: 12 september 2018 Bodde här September 2018
    Jill Sverige
  • Holiday Inn Beijing Chang An West

    Beijing, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig frukostbuffé.

    • Den negativa delen av recensionen

      Wifi't fungerade nästan inte alls. Mat och flaskvatten är dyrt och t.ex. juicen i minibaren hade gått ut för ett halvår sedan.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Stina Sverige
  • Pullman Zhangjiajie Hotel

    Zhangjiajie, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen! Alla ville hjälpa till. De hade kunskap om transport och turistattraktioner som de gärna delade med sig!

    Recenserades: 21 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Hanna USA
  • The Emperor Qianmen Beijing

    Beijing, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Välstädat, cool inredning, bra frukost, väldigt bra läge med bra restaurangurbud och kvällspromenad.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inte all personal talade engelska, ffa en som satt i receptionen, vilket man förväntar sig av ett hotell med såpass många stjärnor. En kvinna i receptionen pratade dock bra engelska men hon var endast där till och från. Vårt rum var det med massa växter och trädekor och det var väldigt fuktigt i rummet, vilket gjorde att det också luktade instängt. De hade av oklar anledning också en "regnshow" inomhus vilket innebar att man ibland fick vänta för att inte bli blöt i lobbyn. Poolen var avstängd 2 av 4 nätter pga tillställingar och spat var stängt.

    Recenserades: 13 september 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Kina med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Guxiang Hotel Shanghai

    Shanghai, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Fina rum och bra läge.

    • Den negativa delen av recensionen

      Tråkig personal vid incheckning eller andra frågor. Poolen, gå inte dit.

    Recenserades: 25 september 2016 Bodde här September 2016
    Morgan Sverige
  • Royal International Hotel Shanghai - Pudong International Airport

    Shanghai, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet mycket bra,både sängar och särskilt badrummet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Personalens engelska språkkunskaper bristfälliga.

    Recenserades: 2 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Nils Sverige
  • Happy dragon.Alley Hotel

    Beijing, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget är väldigt bra, nära till det mesta i Peking. Trevlig personal som pratar engelska, helt okej rum för ett hostel, rent och bra skött.

    • Den negativa delen av recensionen

      Wifi är förvisso gratis men inte mycket att hänga i granen. Funkar okej mitt i natten när ingen annan använder det.

    Recenserades: 18 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Jonas Sverige
  • The Yangtze Boutique Shanghai

    Shanghai, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget är utmärkt. Nära Folkets plats, tunnelbana, Nanjing road. Rummen mycket bekväma

    • Den negativa delen av recensionen

      Hotellet har överpris på frukost och t ex tvätt.

    Recenserades: 28 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Torsten Sverige

Hotell i Kina med höga betyg från alla gäster

  • Chen Jie Inn

    Lijiang, Kina

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Familjeägt boende där alla var mycket vänliga och hjälpsamma då vi inte spenderade så mycket tid i Lijiang, bl.a. genom att visa oss de bästa platserna att besöka och en restaurang med mycket bra kvalité på maten. Vi fick även bra hjälp med vår vidare resa till Tiger Leaping Gorge. Boendet centralt men ändå in på en bakgata så att det var lugnt och tyst.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingenting.

    Recenserades: 29 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Christian Sverige