Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Kostaryka Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach w Kostaryce

  • Cabinas Eddy B&B

    Monteverde Costa Rica, Kostaryka

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko :) polecam.

    Ocena dodana: 20 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Gabriela Polska
  • Hotel Sierra Arenal

    Fortuna, Kostaryka

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko w porządku. . Obsluga super miła i pomocna. Hotelik czysty, ładny. .

    Ocena dodana: 20 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Gabriela Polska
  • Hotel The Palm House Inn

    San José, Kostaryka

    Średnia ocena: 8,2
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko super.

    Ocena dodana: 28 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Gabriela Polska
  • Downtown By The Sea Inn Quepos

    Quepos, Kostaryka

    Średnia ocena: 8,5
    • Pozytywna część opinii

      Obsługa bardzo pomocna i mila. Pyszne śniadania. Bardzo ładne i czyste pokoje. Hotel łatwy do znalezienia. Nie wiem skąd opinie ze ciężko go znaleźć? Jesteśmy bardzo zadowolenia z tego miejsca.

    Ocena dodana: 27 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Gabriela Polska
  • Hotel Sura B&B

    San José, Kostaryka

    Średnia ocena: 8,5
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko ok. Miłe domowe warunki. Pokoje czyste i wygodne łóżka. Sniadanie bardzo dobre.

    Ocena dodana: 20 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Gabriela Polska
  • Hotel Vela Bar- Adults Only

    Manuel Antonio, Kostaryka

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Lokalizacja-blisko parku i plaży, stylowe wnętrza, bardzo dobre śniadanie, kameralny basen

    Ocena dodana: 1 maja 2018 Pobyt: Kwiecień 2018
    Tomasz Polska
  • Camping Aloha

    Sámara, Kostaryka

    Nie ma jeszcze opinii o tym obiekcie
    • Pozytywna część opinii

      wow,prawdziwy klimat campingu.W uszach cały czas brzmi piosenka ,,Adios amor,,Christiana Nodala, romantyczny widok na morze,wspomnienie przyjaznej rodziny kostorykańskiej,karaoke na plaży i zumba.To luksus z pokoju wychodzić prosto na plażę i hop do morza,Małżeństwo emerytów z Florydy mieszkało obok nas dłuższy czas,szczerze im zazdrościliśmy faktu,że nie ogranicza ich czas.

    Ocena dodana: 16 maja 2018 Pobyt: Maj 2018
    dzdzownica Polska
  • BornToBeWild EcoResort

    Artola, Kostaryka

    Nie ma jeszcze opinii o tym obiekcie
    • Pozytywna część opinii

      Niesamowite miejsce!.Po raz pierwszy byłem w Kostaryce i odwiedziłem tam kilka różnych hoteli i hotelików,ale w takim miejscu nie byłem!.Przemiła atmosfera super obsługa oraz bliskość natury (to pyszne mango którego mają całe tony mniam:) ) stawia to miejsce w moim prywatnym rankingu na pierwszej pozycji. Na 100% jeszcze tam wrócę.!!.Szkoda tylko że mój pobyt był tak krótki! Pozdrowienia dla Jacka Marzeny i Franka!!

    Ocena dodana: 18 lipca 2018 Pobyt: Czerwiec 2018
    Kamil Polska
  • Tamarindo Blue Apartments

    Tamarindo, Kostaryka

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Obiekt czysty . Kuchnia dobrze wyposażona. Sypialnia z oddzielną łazienką na dole byla druga w więc komfortowo .

    • Negatywna część opinii

      To nie zależy od obiekty ale często nie bylo prądu.

    Ocena dodana: 20 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Agnieszka Polska
  • Casa Quepos

    Quepos, Kostaryka

    Średnia ocena: 8,8
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo fajna kwatera w mieście Quepos.Bardzo miła i pomocna na rodzina.Czulismy się jak w domu. Bardzo smaczne i domowe jedzenie, mieliśmy śniadania i kolacje.Jedlismy razem z właścicielami i to było bardzo fajne.Pytali się czy jeszcze czego nie chcemy,czy to kawa,owoce,napoje :-)Do Manuel Antonio jeździ co 10 min autobus,tak więc nie ma najmniejszego problemu żeby tam się dostać,czy to na plażę czy samego parku. Polecam Case Quepos za domowa i miła atmosferę. Gracias:-)

    • Negatywna część opinii

      Wszystko było ok.:-)

    Ocena dodana: 10 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Waldemar Polska

Hotele w Kostaryce wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • La Colina Pura Vista

    Bejuco, Kostaryka

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Perfekcyjne miejsce z cudownym widokiem i żywą naturą wokół. Właściciele niezwykle mili, zwłaszcza, że są Francuzami. Jedzenie wyborne, do tego słońce cisza i spokój. Można o wszystkim zapomnieć.

    Ocena dodana: 28 lutego 2017 Pobyt: Luty 2017
    malwinam Polska