Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Costa Rica Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Costa Rica

  • Hotel Luna Llena

    Montezuma, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättemysig veranda att umgås, träffa andra gäster och laga mat. Fin utsikt, bra kök och gott, gratis kaffe serveras på morgonen! Stannade dubbelt så länge som planerat!

    • Den negativa delen av recensionen

      Eftersom byggnaden ligger mitt i djungeln så finns det massor av insekter som flyger, kryper o flaxar omkring.

    Recenserades: 17 augusti 2018 Bodde här Juli 2018
    Madeleine Sverige
  • B&B Hotel Pacande

    Alajuela, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Snäll personal Nära till flygplats Lugnt

    • Den negativa delen av recensionen

      Läget var något sämre och trångt. Tråkig frukost

    Recenserades: 21 september 2018 Bodde här September 2018
    Katta Sverige
  • Hostel Cattleya - Monteverde, Costa Rica

    Monteverde Costa Rica, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var super hjälpsam! Jonathan gjorde alla bokningar för shuttles och aktiviter. God frukost. Rent och snyggt! Prisvärt!

    • Den negativa delen av recensionen

      Fanns inga låsbara skåp för värdesaker på rummet.

    Recenserades: 8 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Madeleine Sverige
  • Hostel La Botella de Leche

    Tamarindo, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt gemensamt utrymme med pool.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trångt i sovsalen, och dålig ventilation vilket gjorde att det luktade illa och allt kändes fuktigt, kläder och lakan.

    Recenserades: 2 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Madeleine Sverige
  • Relax Hostel

    San José, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Gratis kaffe dygnet runt! Trevlig personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Väldigt lyhört, både från gatan och de andra gästerna. Rätt smutsigt.

    Recenserades: 4 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Julia Sverige
  • Sunset Heights 402

    Playa Flamingo, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Poolen var härlig. Lägenheten var bekväm och toppen överlag o hade nästan allt man vill ha. Underbar balkong med otrolig utsikt. Trevlig personal som jobbade med trädgård och städning.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite dåligt utrustat kök och placeringen av diskmaskinen var märklig så att man inte kunde öppna ordentligt. Gymmet hade stor potential men flera maskiner var antingen sönder eller rejält slitna och man fick säga till varje gång msn skulle dit för att luftkonditioneringen bara kunde sättas på av trädgårdsmästaren. Vi fick inte heller veta var man får tag på nyckeln till gymmet (den skulle hämtas i entrén mot deposition). Hela gymrutinen och gymmet i dig skulle kunna fungera lite mer smidigt.

    Recenserades: 4 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Veronica Sverige
  • Hotel Don Carlos

    San José, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket charmigt äldre hotell med fina omgivningar och nära till barer och restauranger i city.

    • Den negativa delen av recensionen

      Dåligt wifi som inte fungerade i rummet.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    David Sverige
  • Holiday Inn Express San Jose Airport

    Alajuela, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Enkelt och nära till flygplatsen och biluthyrningsfirmor.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite opersonligt.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    David Sverige
  • Tifakara Boutique Hotel & Birding Oasis

    Fortuna, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt vackert hotell med små egna hus att bo i mitt i djungeln. Man somnar in meditativt till ljudet av grodorna på natten och duschen är under bar himmel i toaletten. Dessutom var managern och hotellpersonalen otroligt charmiga, trevliga och hjälpsamma. Vi var på hotellet som en del av vår smekmånad och kan verkligen rekommendera detta!

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    David Sverige
  • Hotel Caribbean Coconut

    Cahuita, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig värdinna som tog hand om oss och verkligen fick oss att känna oss välkomna. Det kändes som att vara hemma. Det var en del av vår smekmånad och vi kunde verkligen slappna av på vår lilla utplats och bara njuta.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det enda negativa var att det var en bit att gå till lite finare stränder och barer.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    David Sverige

Hotell i Costa Rica med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Fleur de Lys

    San José, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var mycket tillmötesgående och professionell. Bra restaurang och hög standard på rummet. Centralt läge. Nära museum o lätt att få tag i taxi mm.

    • Den negativa delen av recensionen

      Tågen störde men detta förklarades omedelbart vid incheckningen och vi blev inte störda i sömnen.

    Recenserades: 24 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Mikael Sverige
  • Costa Rica Backpackers

    San José, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
  • Melrost Airport Bed & Breakfast

    Alajuela, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Övernattning ok, i konstig lägenhet f 4 ! Vi var 2pers. Airporttransfer bra, kl 04:30 am!

    • Den negativa delen av recensionen

      Omgivning o standard boende.

    Recenserades: 6 februari 2017 Bodde här Januari 2017
    Carin Sverige
  • Sleep Inn Hotel Paseo Las Damas

    San José, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Utmärkt läge i centrala San José, stora rum, bra och tidig frukost. Bra hjälp med flygplatstransfer.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite obehagskänsla i delar av centrala staden i omedelbar närhet av hotellet.

    Recenserades: 11 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Torsten Sverige
  • Hotel Casa del Mar

    Sámara, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, trevlig frukost. Finns solstolar på stranden som tillhör hotellet vilket är skönt i den varma sanden.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det blev missförstånd kring vår bokning vilket tyvärr möttes otrevligt, fokuset var att finna en syndabock ej lösa situationen. Synd på en annars väldigt trevlig vistelse.

    Recenserades: 10 april 2017 Bodde här April 2017
    Anonym Sverige

Hotell i Costa Rica med höga betyg från alla gäster

  • La Ramona Charming Hotel

    Tamarindo, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Otroligt hemtrevligt ställe med personlig service då det endast är 5 rum. Ägaren Marijana är superhärlig och även hennes personal som ger ett leende på läpparna. Rummen är jättefina och snyggt designade. Bra läge, 5 minuter promenad ner till Tamarindo centrum.

    • Den negativa delen av recensionen

      Myrorna gillar att besöka rummen då de är på markplan men inget som är ovanligt för Costa Rica.

    Recenserades: 4 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Mihael Sverige
  • Moana Surf Resort

    Nosara, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Helt magisk plats, otroligt vänligt bemötta alla, hjälpsamma med alla förfrågningar och en härlig yoga.

    Recenserades: 2 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Sandra Sverige
  • Fuego Lodge

    Santa Teresa Beach, Costa Rica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Super trevlig personal och man fick hjälp med allt man behövde. Snyggt och fräscht i suiten och på toaletten. Jätte nöjd! :)

    Recenserades: 7 mars 2017 Bodde här Februari 2017
    Olivia Sverige