Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Republika Češka Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Republici Češkoj

  • Old Prague House

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo odlično, čisto, prostrano, ugodno, neočekivano za takvu cijenu

    Datum recenzije: 14. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    davor Hrvatska
  • Hotel Avion

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve cisto i udoban krevet. Blizina tramvaja i metroa.

    Datum recenzije: 17. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Tonka Hrvatska
  • Wenceslas Square Terraces

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Polozaj vrhunski, osoblje izuzetno ljubazno , objekat izvrsno opremljen, cistoca na visokom nivou . Dorucak solidan za cijenu. Dobra organizacija transfera .

    • Negativni dio recenzije

      Nemam primjedbi!

    Datum recenzije: 13. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    biserka Hrvatska
  • Grand Majestic Plaza

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve mi se svidjelo

    • Negativni dio recenzije

      Lift, cesto samo jedan u upotrebi i dugo se ceka

    Datum recenzije: 15. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Adriano Hrvatska
  • Vlasska House At the 3 Swallows

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve romanticno; starinsko-kao duh Praga! Gaga

    • Negativni dio recenzije

      Nama je sve bilo super!

    Datum recenzije: 15. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Dragana Srbija
  • Belvedere

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      sobe uredne i čiste, doručak ok, cijena super, osoblje odlično.

    • Negativni dio recenzije

      nema parkinga, koristio sam parking drugog hotela koji sam platio 20€ po danu

    Datum recenzije: 15. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Nenad Hrvatska
  • Hotel Amphone

    Brno, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 7
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazno i susretljivo osoblje, lokacija, obilan doručak

    Datum recenzije: 17. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Denis Hrvatska
  • AXA Hotel

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Dorucak je bio izvrstan i polozaj. Do centra grada je trebalo svega 10 minuta hoda.

    • Negativni dio recenzije

      Prevelika galama nocu

    Datum recenzije: 17. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Kristina Hrvatska
  • Hotel Kings Court

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Izuzetno ugodan boravak s najudobnijim krevetom u usporedbi s ostalim hotelima u kojima sam boravila.....doručak senzacionalan.....ponuda hrane, generalno, jako dobra.....cijene vrlo prihvatljive....

    • Negativni dio recenzije

      Ponašanje dijela osoblja u restoranu nije bas na razini ukupnog doživljaja hotela.....ali nije bitno utjecalo na ukupni dojam...

    Datum recenzije: 17. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Vladimir Hrvatska
  • Garden Towers Apartments

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija apartmana i povezanost sa centrom grada.

    • Negativni dio recenzije

      Prilikom rezerviranja pisalo je da prihvaćaju Amex, a prilikom plaćanja rekli su da se Amexom ne može plaćati. Zbog toga smo morali pola dana tražiti bankomat koji prihvaća Amex da bi platili apartman. Ako smo već prilikom rezervacije garantirali sa tom karticom zašto istu ne prihvaćaju u apartmanu!!! Nadalje, prilikom plaćanja nisu htjeli izdati potvrdu već su istu izdali tek na nase inzistiranje!!! Apartman uopće nije bio uredan i čist, te u istome nedostaje kuhinjskog pribora. U rezrvaciji piše da apartman ima balkon za sunčanje, ali mi smo bili na 12 katu bez ikakvog balkona!!!

    Datum recenzije: 16. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Republici Češkoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Hotel Duo

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Bili smo zadovolji sa kompletnom uslugom. Stanica metroa je odmah do hotela tako da se vrlo jednostavno moze doći do centra. Veliki parking ispred hotela.

    • Negativni dio recenzije

      Sve je bilo u redu

    Datum recenzije: 26. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Renata Hrvatska
  • Grandium Prague

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Topla preporuka svakome ko putuje za Prag.Izvrstan.

    • Negativni dio recenzije

      Obezbjedite manji prostor za pušače kao na aerodromina.

    Datum recenzije: 14. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Jadranko Bosna i Hercegovina
  • Grandezza Hotel Luxury Palace

    Brno, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je na vrhunskom mjestu u centru grada sa predivnom sobom i vrhunskim doruckom,smjestaj u samom centru sa super pogledom.Hotel je izuzetno uredan i cist a osoblje jako ljubazno.Zasluzuje svaku pohvalu!

    Datum recenzije: 18. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Barbara Hrvatska