Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Češka Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Češkoj

  • Golden Family Apartments

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo super, apartman je lep, osoblje ljubazno, sve pohvale.

    Ocenjeno: 18. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Sanja Nemačka
  • Royal Bellezza Apartments

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve u superlativu

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo ok

    Ocenjeno: 17. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Slavica Srbija
  • Hotel Schwaiger

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Čiste i prostrane sobe. Doručak odličan. Ljubazno osoblje.

    • Negativni deo recenzije

      Problem sa parkiranjem. Nije dozvoljeno ispred hotela već samo na ulici. Metro stanica udaljena 10 min hoda. Do centra grada je 2.5 km. Taxi košta 13 evra u jednom pravcu. Malo je bučno u sobama ako se otvore prozori jer je hotel na samoj ulici koja je prometna.

    Ocenjeno: 16. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Branko Srbija
  • Penzion 324

    Štoky, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Spavanje u mirnom i ekološki čistom okolišu. Bili smo gosti na svadbi u lokalnom zamku i imali potrebu fena i pegle. I pored toga da ta oprema nije u ponudi smještajnog objekta, menadžer nam je izišao u susret na način da jih je lično i na račun hotela nabavio i donio iz trgovine.

    Ocenjeno: 17. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Zorancho Makedonija
  • Hotel Bella

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je ok

    Ocenjeno: 17. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dejan Crna Gora
  • Fifty Shades of Gray studio, city center

    Hradec Králové, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet veliki i udoban. Sve potrebni dodatci u kuhinji (kafa, šećer, espreso kafa, sudovi, itd.) i kupatilu (pasta za zube, prašak, šampon itd.). Raspored prostorija odličan.

    • Negativni deo recenzije

      Ništa.

    Ocenjeno: 17. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Vesna Srbija
  • Hotel a Restaurant Excellent Kroměříž

    Kroměříž, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Doručak izvanredan, kreveti odlični, usluga fantatstična, šta reći svaka preporuka. BRAVO

    • Negativni deo recenzije

      sve je odlično

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Marko Srbija
  • Penzion s wellness Uherské Hradiště

    Uhersko Hradište, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Soba je mnogo veca nego sto smo ocekivali. Sve je cisto, osoblje je ljubazno. Zao nam je sto smo ostali samo dva dana.

    • Negativni deo recenzije

      Sve nam se dopalo.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Marina Srbija
  • Chili Hostel

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 6,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Dopalo mi se sto je za 4 dana mog boravka policija bila u hostelu 2 puta zbog kradje licnih stvari. Bas super. Nikome ne bih preporucio ostanak u njemu. Jako dinamicna atmosfera, nisam mogao da spavam 2 noci zato sto je policija radila uvidjaj.

    • Negativni deo recenzije

      Policija je 2 puta dolazila u roku od 4 dana zbog kradje licnih stvari. Radili su uvidjaj od 01:00 do 06:00 nismo mogli da boravimo u sobi. Generalno gosti ne postuju pravila hostela ni mirne sate i niko ih ne opominje zbog toga. Nije ih briga za utisak kakav ostavljaju.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Nikola Srbija
  • Villa Nostalgia Prague

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Parking

    • Negativni deo recenzije

      /

    Ocenjeno: 16. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Češkoj

  • Hotel Atos

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Baš tako !

    • Negativni deo recenzije

      Wi- fi , 3 e dnevno, KATASTROFA.U celoj Aziji niko nigde ne naplaćuje tu uslugu!

    Ocenjeno: 15. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Vera Srbija
  • Hotel Kings Court

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Nema nikavke zamerke. Lokacija je odlicna i sve je super

    Ocenjeno: 19. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Nikola Srbija
  • Hotel 51

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubaznost recepcionarke, predusretljivost (govori više jezika, između ostalog i srpski ). Čistoća na visini. Doručak odličan za ovu kategoriju hotela.

    Ocenjeno: 26. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Gordana Bosna i Hercegovina
  • Clarion Congress Hotel Prague

    Prag, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo super od osoblja do hrane

    • Negativni deo recenzije

      Da ima terasu hotel

    Ocenjeno: 20. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    jasmina Srbija
  • Orea Hotel Voronez 2

    Brno, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Predusetljivo osoblje i vrlo dobar doručak. Primaju male pse sa zadovoljstvom.

    • Negativni deo recenzije

      Nema negativnih stvari.

    Ocenjeno: 5. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Drasko23 Srbija
  • Jacob Brno

    Brno, Češka

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Postoji podzemni parking 🅿 u blizini hotela cena je 10 💶 na dan

    Ocenjeno: 20. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Petar Srbija