Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Tjeckien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Tjeckien

  • Perla Hotel

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotel ligger precis i centrum och nära till alla sesevärdheter i Prag. Hotelet rum är rent och personalen lyhörda. Frukost är bra.

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Olga Sverige
  • U Medvidku-Brewery Hotel

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt läge mellan nya och gamla stan. Bodde i superiorrum, stort och bra. Frukost bra med varmt, kallt och pannkakor. 300 meter till tunnelbanan som delvis tar dig från flygplatsen, buss en liten bit också. Väldigt smidigt ändå. Trevligt att få ett glas av deras egna öl vid incheckning.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kommer inte på någonting.

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    mikael Sverige
  • Palac U Kocku

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt läge! Fina rum, välstädat och snyggt. Bra frukost! Möjligt att beställa taxi via hotellet vilket kändes tryggt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det var för varmt och instängt i rummet på natten, men helt omöjligt att sova med öppet fönster pga ljudnivån utanför. AC:n var avstängd för säsongen i hela hotellet och personalen i receptionen kunde inte påverka det.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Jonna Sverige
  • Jungmann Hotel

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal och centralt läge

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Karin Sverige
  • Boutique Hotel Constans

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Uppskattat att kunna välja valfri varm frukost, såsom omelett (valfri), scrambled eggs (valfri), egg and bacon, waffle och pancakes.

    • Den negativa delen av recensionen

      Vårt rum hade conecting-door med annat rum och det var väldigt lyhört, i alla fall på natten när grannarna hade mys. Fanns ingen sittgrupp i receptionen, men inget större problem då vi var mest ute på stan.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Helén Sverige
  • Prague Central Residence

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra sängar

    • Den negativa delen av recensionen

      Fanns dåligt med porslin. Inte någon mysfaktor

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Susanne Sverige
  • Hotel Kings Court

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Sängen var perfekt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Städningen motsvarade inte mina förväntningar. Det var inte rentorkat på bänk mm på toaletten Sängborden och sänglamporna fortfarande dammiga efter städningen. Lite tråkigt. Ska tilläggas att vi inte hade stökat upp så det hade varit lätt att torka av ytorna.

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Yvonne Sverige
  • K+K Hotel Fenix

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Jätte nöjd men inte så nöjd med läget vart hotellet låg

    • Den negativa delen av recensionen

      Läget där hotellet låg

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Melihate Sverige
  • Holiday Inn Prague

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal. Många frukostalternativ.

    • Den negativa delen av recensionen

      Gymmet var väldigt litet

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Evelina Sverige
  • Akcent hotel

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Tyvärr ingen handikappanpassning.

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    lars Swaziland

Hotell i Tjeckien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • MOODs Charles Bridge

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Nyöppnat hotell med ett perfekt läge till alla sevärdigheter! Ett underbart hotell på alla sätt - rekommenderar starkt!

    Recenserades: 21 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Anna Sverige
  • Residence U Mecenáše

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt. Excellent läge, lyxig frukost levererad i en korg upp till rummet. Fantastik kulturmiljö i ett mycket gammalt, fint och modernt renoverat hus. Allt fungerade perfekt. Bra sängar. Mycket bra köksutrustning med 5 sorters olika glas! Allt man behöver om mat ska lagas. Tysta rum. Läget extremt bra och centralt på Lilla sidan av floden och med perfekta kommunikationer alldeles intill. Gångavstånd till Karlsbron är 5 minuter Det finns ingen hiss, och till översta våningen är det 68 trappsteg. (Och man behöver inte bo under taknocken som vi gjorde) Med bra ben som klarar dessa vackra trappor ska man välja detta boende i Prag. Ägarna är mycket trevliga och driver även restaurangen i bottenvåningen. Rekommenderas!

    Recenserades: 14 september 2018 Bodde här September 2018
    Maria Sverige
  • COSMOPOLITAN Hotel Prague

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Super fint och nytt 👌🏽Förstklassig service. Välj detta alla gånger! Hotellet bjöd på bubbel på rummet efter att vi berättade att vi firade årsdag hos dem ❤️ De hade även skrivit ett sött kort till oss. Så mycket kärlek.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trist utsikt

    Recenserades: 8 november 2016 Bodde här November 2016
    Maria Sverige

Hotell i Tjeckien med höga betyg från alla gäster

  • EEL Brno Apartments

    Brno, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Centralt, men ändå lugnt läge. Mycket fräsch och modern lägenhet med alla faciliteter man kan önska, dessutom utomordentligt välstädad. Hiss från garaget upp till lägenheten. Mycket trevligt välkomnande av Lenka, som gav oss ypperlig information om vad som är värt att se i Brno med omnejd. Vi kommer gärna tillbaka!

    • Den negativa delen av recensionen

      Möjligtvis hade man kunnat önska sig en roligare utsikt från den lilla balkongen.

    Recenserades: 2 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Kristina Sverige