Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Tjeckien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Tjeckien

  • Old Town Square Apartments

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Lägenheten var nyrenoverad , fräsch och vacker. Mycket bra och centralt läge.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fick vid ankomsten i receptionen en karta var lägenheten fans. Det tog över 30min att hitta lägenheten. Boendet fans vid en mycket sliten och smutsig entre, utan uppmärkning var lägenheten fans. Boendet var 40€ dyrare vid betalning i receptionen än vad Booking hade lovat. De påstod orsaken var valutakursen!??

    Recenserades: 21 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Stefan Finland
  • Perla Hotel

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotel ligger precis i centrum och nära till alla sesevärdheter i Prag. Hotelet rum är rent och personalen lyhörda. Frukost är bra.

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Olga Sverige
  • Apartment Na Zabradli 1

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Nära Karlsbron

    • Den negativa delen av recensionen

      Luktade mögel i köksskåpen pga att luftkonditionering läckt längst väggen, kökskranen var helt lös,fuktskador i badrummet, trasig toalettsits,smutsiga möbler, trasig lampakupa i badrummet,fläckiga kuddar,6 trappor utan hiss,mycket fylla på utsidan på kvällarna

    Recenserades: 20 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Robert Sverige
  • Ai Quattro Angeli

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Sängen var knarrig,och väldigt varmt på rummen gick inte att sänka på elementen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Svalare

    Recenserades: 20 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anders Sverige
  • Vintage Design Hotel Sax

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      frokost var god. sängen bra

    • Den negativa delen av recensionen

      kuddar jätte dolig. be att få exta kudde fick inte

    Recenserades: 20 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Verica Sverige
  • Residence Bologna

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Ok parkering i hotellets garage, ganska dyrt.

    • Den negativa delen av recensionen

      AC fungerade inte.

    Recenserades: 20 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Maria Sverige
  • Hotel Vera

    Jáchymov, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen, Helena! Skickade med hembakad äpplekaka vid avresan.

    Recenserades: 21 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Anders Sverige
  • Vltavská pohádka

    Český Krumlov, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget

    • Den negativa delen av recensionen

      Inga sänglampor, inget vattenglas eller mugg på rummet,.

    Recenserades: 21 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Anders Sverige
  • Cathedral Prague Apartments

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Ljust o fräscht o fantastiskt läge!

    • Den negativa delen av recensionen

      Några hyllor i garderoben att lägga upp kläderna på! Fler krokar att hänga kläder o handdukar på! En liten fåtölj att sitta bekvämt i!

    Recenserades: 21 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Gösta Sverige
  • Hotel Belvedere

    Mariánské Lázně, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbart badrum. Fin utsikt. Sköna sängar.

    Recenserades: 21 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Inger Sverige

Hotell i Tjeckien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • MOODs Charles Bridge

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Nyöppnat hotell med ett perfekt läge till alla sevärdigheter! Ett underbart hotell på alla sätt - rekommenderar starkt!

    Recenserades: 21 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Anna Sverige
  • Residence U Mecenáše

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt. Excellent läge, lyxig frukost levererad i en korg upp till rummet. Fantastik kulturmiljö i ett mycket gammalt, fint och modernt renoverat hus. Allt fungerade perfekt. Bra sängar. Mycket bra köksutrustning med 5 sorters olika glas! Allt man behöver om mat ska lagas. Tysta rum. Läget extremt bra och centralt på Lilla sidan av floden och med perfekta kommunikationer alldeles intill. Gångavstånd till Karlsbron är 5 minuter Det finns ingen hiss, och till översta våningen är det 68 trappsteg. (Och man behöver inte bo under taknocken som vi gjorde) Med bra ben som klarar dessa vackra trappor ska man välja detta boende i Prag. Ägarna är mycket trevliga och driver även restaurangen i bottenvåningen. Rekommenderas!

    Recenserades: 14 september 2018 Bodde här September 2018
    Maria Sverige
  • COSMOPOLITAN Hotel Prague

    Prag, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Super fint och nytt 👌🏽Förstklassig service. Välj detta alla gånger! Hotellet bjöd på bubbel på rummet efter att vi berättade att vi firade årsdag hos dem ❤️ De hade även skrivit ett sött kort till oss. Så mycket kärlek.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trist utsikt

    Recenserades: 8 november 2016 Bodde här November 2016
    Maria Sverige

Hotell i Tjeckien med höga betyg från alla gäster

  • EEL Brno Apartments

    Brno, Tjeckien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Centralt, men ändå lugnt läge. Mycket fräsch och modern lägenhet med alla faciliteter man kan önska, dessutom utomordentligt välstädad. Hiss från garaget upp till lägenheten. Mycket trevligt välkomnande av Lenka, som gav oss ypperlig information om vad som är värt att se i Brno med omnejd. Vi kommer gärna tillbaka!

    • Den negativa delen av recensionen

      Möjligtvis hade man kunnat önska sig en roligare utsikt från den lilla balkongen.

    Recenserades: 2 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Kristina Sverige