Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Estland Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Estland

  • Radisson Blu Hotel Olümpia

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Utsikten och nära till allt!

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Marika Sverige
  • Tallinn City Apartments Old Town Suites

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Stor, fräsch och modern lägenhet. Två wc:n var super då vi var 6 personer. Bilderna o beskrivning stämde fint in. Kaffe o te ingick, vilket var välkommet! Återkommer gärna!

    • Den negativa delen av recensionen

      Enda minuset var trapporna då vi bodde på 4e våningen, men det förvarnades om det. Hiss skulle göra stället perfekt.

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Heidi Finland
  • VIIVE KONI Home Accommodation

    Tartu, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Lugnt och tyst , bort från trafik och stadsbuller. Myck vänlig och trevliga ägare.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trappor när nån har ont i knän.

    Recenserades: 16 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Inger Sverige
  • Radisson Blu Sky Hotel

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Irina Sverige
  • Original Sokos Hotel Viru

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Kort avstånd till allting.Tyst i korridorerna.Super städat.Och ett härligt morgonmål med mycket sortiment.

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt för varmt i rummet +23 grader.Kunde inte öppna fönstren.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Tina Finland
  • Nordic Hotel Forum

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Bästa läget, sköna sängar, fräscht nytt trevlig personal, fina rum, brafrukost,hjälpsamt personal.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    krisada Sverige
  • Hansa Hotel

    Tartu, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt rum, trevlig personal och okej frukost.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Johan Sverige
  • Baltic Hotel Promenaadi

    Haapsalu, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      bra säng, fin utsikt

    • Den negativa delen av recensionen

      frukostäggen

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige
  • Hotel Ülemiste

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Kom sent på natten så det var inte så mycket jag gjorde; rumment var fräscht!

    • Den negativa delen av recensionen

      Saknar bra grönsaks- och frukttallrikar vid frukost. Det som serveras idag är ganska torftigt.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige
  • Swissotel Tallinn

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Frukosten, gymmet, ångbastun och möjlighet till simning

    • Den negativa delen av recensionen

      Att det togs betalt 10€/person/gång då man besökte spa och gymavdelningen. Att frukosten kostade 22€/person/natt och att det inte ingår i kostnaden för rummet. Hotellet verkar billigare än det i verkligheten är. Lukten då man steg utanför hissen och till en början också i rummet. Lång kö då man skulle checka ut från hotellet

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Finland

Hotell i Estland med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Hilton Tallinn Park

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Supertrevlig personal som gav en fantastisk service fr a deras piccolo som var mycket välkomnande och hjälpsam. Det var behagligt tyst och lugnt i hotellet. Vi valde att äta middag på hotellet och maten och drycken som serverades var mycket, mycket god. Servitrisen var mycket kunnig, hjälpsam och trevlig.

    • Den negativa delen av recensionen

      Sängarna är lite för hårda, fast madrass med en supertunn bäddmadrass. Det varma som serverades till frukost var ganska ljummet.

    Recenserades: 24 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Helene Sverige
  • Estinn Apartment

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Super super bra , utmärkt o perfekt ! Nya fina sängar med extra comforte de luxe....

    Recenserades: 13 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    patrik Finland
  • Tampere Maja

    Tartu, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt bemötande. Charmig äldre byggnad. Bra frukost.

    Recenserades: 21 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Johan Sverige
  • Lydia Hotel

    Tartu, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      var nöj med allt. bra service. hjälp med bagaget med tanke på mitt handikapp. toalett med badkar och dusch. bra sängar. mycket bra frukost. jättefin mat.

    Recenserades: 23 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    kjell Sverige
  • Vihula Manor Country Club & Spa

    Vihula, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket fint! Bra service! Vackert renoverade gamla byggnader. Bra frukost. Fin bastu.

    Recenserades: 16 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Aive Sverige

Hotell i Estland med höga betyg från alla gäster

  • Old Town Apartment - Pagari 1

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Supertrevlig värd. Vacker lägenhet. Toppenläge i stan.

    Recenserades: 3 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Marie Sverige
  • Admiral Apartment

    Tallinn, Estland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      En mycket trevlig lägenhet, parkering nära rummet, det fanns allt man kunde önska i köket, wi-fi och kabel tv, nära till stora trafiknätet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lätt att bli inlåst i soprummet, om du inte tänker dig för.

    Recenserades: 21 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Håkan Sverige