Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Egipat Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Egiptu

  • Hotel Grand Royal

    Kairo, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija hotela je vrhunska. Doslovno ste u samom centru Kaira, na nekoliko minuta hoda od Egipatskog Muzeja, Bazara, velike pijace koja je smestena na nekoliko jako velikih i prometnih ulica... Klima u sobi je fantasticna, sto je prava retkost u objektima te vrste. Osoblje je odlicno, bez zamerki. Krevet u sobi je 2x2, plus jos jedan jako veliki.

    • Negativni deo recenzije

      Kao prva stvar koja ne da mi se ne dopada, vec nikada ne bih uzeo takav hotel, da sam znao, to je da je kupatilo odvojeno od sobe, tj nalazi se preko puta sobe, pa kada zelite da idete na tusiranje, morate da pridjete hodnikom koji koriste svi gosti. Takodje u kupatilu je sauna, jer nije klimatizovano. Druga stvar su vrata pored uzglavlja velikog kreveta i ta vrata vode u susednu sobu, a izolacija prakticno ne postoji, tako da, kada gosti iz susedne sobe uzdahnu, vi to cujete, kao da je u vasoj sobi. Dorucak koji je uracunat u cenu i naplaćen izmedju 5 i 10 evra, ne vredi doslovno ni 1 evro. To je jedno kuvano jaje, dve kifle i neki mali ružni dzem. Internet je jako los. Pravila hotela su krajnje rasisticka i diskriminanta, jer ako recimo imate prijatelja koji je iz Kaira, oni mu ne rozvoljavaju ulazak u hotel, dok posetioc iz bilo koje druge zemlje moze da udje, sto je sramotno. Pogled iz skoro svih soba je pogled na neke rusevine.

    Ocenjeno: 14. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    sinisabrkic Srbija
  • Hotel Grand Royal

    Kairo, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Blizina hotela centru grada i ljubaznost zaposlenih

    • Negativni deo recenzije

      /

    Ocenjeno: 9. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Petar Srbija
  • Continental Hotel Hurghada

    Hurgada, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Blizina mora

    Ocenjeno: 3. maj 2018. Gost je boravio u periodu: april 2018.
    Ruzica Bosna i Hercegovina
  • Sunny Days El Palacio Resort & Spa

    Hurgada, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 7,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Privatna plaza sa obe strane hotela PRE fantasticna je. Sa jedne strane hotela je koralna plaža koja je kao iz snova, sa dovoljno lezaljki i suncobrana. Sa druge strane, tj unutar samog resorta nalaze se prelepa morska plaza i bazen. Morska plaza ima jedan mali deo za decu, a sve ostalo je za plivače. Velicine je oko 500 metara sa 100 metara i bas je fantasticna. Restoran na plazi je takodje ok, jer ne morate da se presvlacite, vwc direktno iz vode idete na rucak. Sobari su jako ljubazni i besplatno ce da ciste sobu nekoliko puta na dan, ako je to potrebno, a ako ih pocastite, bice jos bolje. Sam hotel se nalazi jako blizu grada, na svega 10 minuta taksijem ili malim belim kombi prevozom. Kombi prevoz kosta oko 2 do 3 Egipatske Funte, dok je cena taxi prevoza takodje jako prihvatljiva i u jednom pravcu je jedan dolar, ili 17 funti. Pesice sw takodjr lako i brzo stigne do centra. Aerodrom je isto u blizini hotela i taxi prevoz je 5 dolara, dok vec za 2 dolara mozete da dodjete ako koristite UBER.

    • Negativni deo recenzije

      Prevelika guzva u restoranima i jednolicna hrana. Svaki dan su identicni obroci, voce prakticno i nema nikako, sokovi su ustvari obojena voda... Internet zapravo ne postoji nigde. Ispred same recepcije ga je moguce uhvatiti, ali samo na minut i onda sat vremena nema... Dok nisam dao 10 dolara na recepciji, šetali su me od sobe do sobe, gde je jedna bila prljava, druga bez klime, treca sa prozorima koji se ne mogu zatvoriti... kada sam ih častio, dali su mi ok sobu. Gosti koji dolaze preko raznih agencija, cekaju po nekoliko sati za check in, dok sam ja kao Ginius korisnik imao check in u 12:00. Guzva u glavnom holu, gde je recepcija bila je kao na autobuskoj stanici, gde se ne zna apsolutno nista, ni ko je došao ni ko treba da ide.

    Ocenjeno: 11. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    sinisabrkic Srbija
  • Sultan Gardens Resort

    Šarm El Šeik, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Cistoca osoblje sam hotel plaza sam hotel

    • Negativni deo recenzije

      Hrana i wi fi

    Ocenjeno: 18. mart 2018. Gost je boravio u periodu: mart 2018.
    Zoran Srbija
  • Aracan Pyramids Hotel

    Kairo, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 6,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je super. Cena hotela je skroz pristupacna, cak ispod 20 dolara za dve osobe. Hotel se nalazi na jako dobroj lokaciji, za obilazak Giza Parka. Hotelski bazen je bio prakticno samo za nas, jer i pored toga što je hotel popunjen do poslednje sobe, samo mi smo ga koristili i to samo jedan dan, druge dane nismo stigli... Osoblje je krajnje ljubazno i profesionalno. Govore dobro Engleski, sto je jako vazno. Iz hotela se lako stize do Metro stanice, sa malim belim kombi prevozom, koji nailazi doslovno svakih par sekundi i kosta 3 Egipatske Funte.

    Ocenjeno: 11. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    sinisabrkic Srbija
  • Masaya Hurghada

    Hurgada, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Jako fino osoblje, sobe ciste.

    • Negativni deo recenzije

      Teze se nalazi.

    Ocenjeno: 11. mart 2018. Gost je boravio u periodu: mart 2018.
    Dusan Srbija
  • El Wekala Aqua Park Resort

    Taba, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Osoblje se trudilo da zadovolji potrebe gostiju

    • Negativni deo recenzije

      Ukupan broj gostiju se kretao između 12 i 6 u celom objektu

    Ocenjeno: 29. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    STOIMIR Srbija
  • Continental Hotel Hurghada

    Hurgada, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Plaza

    Ocenjeno: 31. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Continental Hotel Hurghada

    Hurgada, Egipat

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Plaza je odlicna I bazen i oko bazena. Sobe su prostrane i ciste. Osoblje je vrlo usluzno.

    • Negativni deo recenzije

      Restoran koji sluzi obroke mora bolje da se cisti stolice i stolovi moraju da se ociste od izmeta vrabaca.Bolji sadrzaj u toku dana, uvece slab program Problem je jedino na plazi oko lezaljki jer su sve zauzete vec oko 9 ujutro. I lezaljke I sundjere treba zameniti za nove. Pojacati jacinu interneta. U holu ispred recepcije potrebno je zameniti tepih i namestaj koji je propao.

    Ocenjeno: 29. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Anoniman/-na Srbija