Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Fiji Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels op Fiji

  • Blue Lagoon Beach Resort

    Nacula Island, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooiste plek waar we zijn geweest op de Yasawas eilanden. Prachtig strand, heerlijk zwembad, snorkelspullen/kajakken gratis te huur. Zonsondergang vanaf deze locatie is prachtig. Eten was erg lekker en variërend. Onwijs genoten op deze prachtige plek.

    Beoordeeld op: 14 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    Jolinephilipsen Nederland
  • Novotel Nadi

    Nadi, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Dichtbij vliegveld voordat je naar de eilanden vertrekt en toch in oase v rust.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Oude kamers, oud sanitair

    Beoordeeld op: 12 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    v Verenigde Staten
  • Tropic Of Capricorn

    Nadi, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De plek en het vriendelijke personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Deze kamer is de goorste die ik ooit gezien heb, in de wc hing continu een penetrante urine geur, mijn voeten waren na 5 minuten compleet zwart, douchedeur kreeg je niet meer open nadat je hem dicht had gedaan. Ik vind €56 echt veel te veel geld voor deze kamer

    Beoordeeld op: 30 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    John Nederland
  • Maravu Taveuni Lodge

    Matei, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Nice staff

    Beoordeeld op: 4 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    Rudy Nederland
  • Korovesi Sunshine Villas

    Savusavu, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Complimenten voor onze "host" Va! Dankzij haar konden we het allemaal goed vinden. Als dat mogelijk is, graag haar emailadres zodat ik haar kan bedanken. Beterschap aan Tatjana.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 9 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    guido Nederland
  • DoubleTree by Hilton Fiji - Sonaisali Island

    Nadi, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers zijn netjes en groot, alles is aanwezig, ook een föhn en koffie en theefaciliteiten en een paraplu. Een fijn balkon. Eten was goed in het hoofdrestaurant, maar minder in Tavu. Daar zit je ook nog heel slecht op plastic stoeltjes. Service is goed, vriendelijk personeel. Prima veerbootje naar en van het eiland op elk gewenst moment. Er is een prachtige tuin met veel bloeiende bloemen. Het zwembad is mooi en groot, er zijn voldoende ligbedden en stoelen, maar lang niet allemaal in de schaduw.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het ligt aan zee, maar in zee gaan kan (bijna) niet. Er is een heel klein zwart strandje dat vol aangespoeld hout en steen ligt en er is een sterke stroming. Het is dus zeker geen beachresort. Het is een uitgestrekt terrein, dus naar het hoofdgebouw lopen is soms meer dan 5 minuten. Personeel is vriendelijk, maar Fiji time betekent dat je erg lang moet wachten op alles. Dat is mede cultureel bepaald, we troffen het elders ook. Wifi is niet snel, maar werkt wel. In de omgeving van het hotel is niets te vinden, je moet altijd gemotoriseerd ergens anders naartoe.

    Beoordeeld op: 1 juni 2018 Verbleven in mei 2018
    Frank Nederland
  • Oasis Palms

    Nadi, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Een fijn verblijf gehad bij Oasis Palms. De kamer was schoon, net als het zwembad en de rest van het verblijf.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het strand wat op 5 minuten lopen ligt is niet mooi en er is niks te doen. Daarnaast is het eten in het restaurant van het hotel aan de dure kant.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Inge Nederland
  • Mantaray Island Resort

    Nanuya Balavu, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super luxe resort waar alles goed geregeld is. Het eten is erg goed en uitgebreid, kamers netjes, personeel vriendelijk. Wij hebben een heerlijke tijd gehad in dit resort!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Doordat het tot de middag eb is kun je pas vanaf 2/3 uur in de middag zwemmen in de zee.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Inge Nederland
  • Safe Landing Eco-Lodge

    Nacula Island, Fiji

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Erg rustige locatie en het personeel is vriendelijk.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dit resort is na twee jaar sluiting net weer geopend. Het is echter nog niet af. Het terrein ziet er nog vervallen uit. De kastjes in de kamers zijn kapot, de douche is vies en er is geen warm water. Er is verder weinig te doen. Als je iets wilt ondernemen moet overal voor betaald worden, zoals kajakken. Er zijn geen eigen kajaks. Verder was er in de ochtend en middag weinig eten. S avonds was het eten wel goed, maar was er alleen de keuze tussen vis of kip. Voor vegetariërs niet echt een keuze. We kregen twee avonden achter elkaar hetzelfde.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Inge Nederland
  • Robinson Crusoe Island

    Natadola, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Echt prima locatie

    Beoordeeld op: 18 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels op Fiji volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Bamboo Backpackers

    Nadi, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles is te regelen vanaf deze plek. Er hing een goeie sfeer

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -

    Beoordeeld op: 14 november 2016 Verbleven in november 2016
    Ivar Fiji
  • Oasis Palms

    Nadi, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goed eten, sushi, erg goed. Vriendelijk personeel. Gratis shuttle.

    Beoordeeld op: 23 april 2017 Verbleven in april 2017
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels op Fiji volgens alle beoordelaars

  • Matamanoa Island Resort

    Matamanoa, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fantastische locatie! Geweldig vriendelijk personeel!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De foto's van de kamer kwamen niet overeen met de kamer die we kregen. De foto's lieten de bungalow zien en niet de reguliere kamers die veel kleiner waren (ondanks de hoge prijs) De kamers waren enorm gehorig in combinatie met luidruchtige buren

    Beoordeeld op: 25 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Tom Nederland
  • Maui Palms

    Korolevu, Fiji

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wat niet? Mooie goed onderhouden resort(je). Het is kleinschalig maar dat maakt het persoonlijk. Je loopt in een paar stappen naar het strand en zwembad. Je kan heerlijk snorkelen en kajakken. Kamers zijn zeer ruim en bed lag heerlijk. Dubbele douche is heerlijk. Goeie straal! Echt waar voor je geld.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      WiFi is matig. Verblijf was veel te kort! Je heb wel een auto nodig als je de buurt wil verkennen. Nadi is 1,5 uur rijden. Suva ca. 2 uur.

    Beoordeeld op: 26 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Lesley Nederland