Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Ujedinjeno Kraljevstvo Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Ujedinjenom Kraljevstvu

  • Best Western Victoria Palace

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija je savršena,osoblje jako ljubazno i uslužno,hotel/soba uredno i čisto, tuš i voda odlično,doručak savršen,obilan i svjež. WiFi odličan. sve pohvale za cijeli objekt zajedno s osobljem.

    • Negativni dio recenzije

      Nema što nam se nije svidjelo.

    Datum recenzije: 7. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    IVANA Hrvatska
  • ibis London Heathrow Airport

    Heathrow, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve

    Datum recenzije: 28. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Arijana Hrvatska
  • Minster Hub Guest Accommodation

    York, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Nakon svega svidjela mi se samo lokacija..

    • Negativni dio recenzije

      Kod samog dolaska u objekat nisam dočekan kako kako treba. Osoblje koje je zaduženo za recepciju ujedno je i konobar.. ( konobar/recepcija) je bio privatno na mobitelu za vrijeme mog dolaska, i gosti koji su bili u restoranu.. Prvo je zatražio odmah gotovinu da platim, a zatim me obavjestio da soba još nije čista i spremna. Čekao sam vise od 1h.. Nakon mog ponovnog dolaska, naplatio mi je iznos noćenja, i nije mi dao račun!! Nakon toga uveo me u sobu.. Soba je mala, prašnjava, i oštećenih zidova, i paukovom mreža. Uz to ne možeš se odmoriti jer ispod je restoran i ometa te buka iz kuhinje, i glasno puštaju glazbu.. .. odlučio sam se otuširati no, kupaona je bila jako prljava, tuširanje je trajalo 3-minute jer odvod im je pokvaren i sva prljava voda iz Wc školjke i tus kabine je izlazila van.. taj jedan dan u Yorku i bas su mi ga upropastili.. očekujem dio novaca Nazad.. hvala

    Datum recenzije: 7. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Ivan Hrvatska
  • The Principal London

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      New design

    • Negativni dio recenzije

      /

    Datum recenzije: 14. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Duje Hrvatska
  • Hunters Lodge Motel

    Chorley, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Besplatn parking i mirna okolica.

    • Negativni dio recenzije

      Jako zapušten objekt. Doručak mizeran.

    Datum recenzije: 1. rujna 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Gradimir Hrvatska
  • London Stay Apartments

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Kuhinjica,vrlo praktično.

    Datum recenzije: 31. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Silvija Hrvatska
  • Hampton by Hilton Bristol City Centre

    Bristol, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlučite li se za poslovno ili turističko putovanje u Bristol, preporučujem rezervaciju boravka u ovom hotelu. Nalazi se na odličnoj lokaciji jer u neposrednoj blizini je glavno autobusno stajalište do kojeg vozi linija izravno s aerodroma. Od tu možete koristiti i većinu gradskih linija. Također, nasuprot ceste je stajalište Megabus autobusa koji za vrlo povoljne cijene imaju linije diljem Velike Britanije i možete otići na izlet do Cardiffa koji je 70-ak kilometara udaljen od Bristola. Na toj strani se nalaze i svi restorani, dućani i shopping centar što je dodana vrijednost samoj lokaciji hotela. Uzmite doručak u svom aranžmanu koji je vrlo ukusan. Soba je bila čista i prostrana s udobnim krevetima, te lijepim pogledom. Jedina napomena je da su vrata kupaonice i ormara zajednička, tako da tu treba pripazit kad se otvaraju. Zvučna izolacija je zadovoljavajuća. Ulazak u dio gdje se nalazi lift je moguć jedino s karticom sobe. WiFi signal je bio besprijekoran. Savjetujem da ponesete i adapter za struju obzirom da su UK utičnice različite od europskih. Osoblje u hotelu bilo na recepciji ili u restoranu je ljubazno i stoji na raspolaganju za sve vaše upite. Cijena boravka koju platite opravdava ponuđeno.

    Datum recenzije: 5. rujna 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Gaia Hrvatska
  • Clayton Hotel Cardiff

    Cardiff, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Kreveti udobni

    • Negativni dio recenzije

      Cistoca..wifi signal..nema hotelskog sadrzaja

    Datum recenzije: 6. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Marko Hrvatska
  • Victoria Warehouse Hotel

    Manchester, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      bez obzira na udaljenost od centra, hotel je sjajan jer je neobičan-bio skladište za pamuk. sobe za 1 osobu su bazične, doručak se dobiva u papirnatoj vrećici, hotel nema mjesto za doručkovanje, ali je sigurno izuzetno sjajna lokacija za zabavu, prezentacije i partyje

    • Negativni dio recenzije

      interijeri nisu nešto vrijedno spomena, ide prema orijentalizmu, tu nije sačuvan dašak britanske kulture,

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    mariann Hrvatska
  • Stansted Lodge

    Elsenham, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Udoban krevet i odlican dorucak

    Datum recenzije: 13. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Ujedinjenom Kraljevstvu koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • ibis budget Manchester Salford Quays

    Manchester, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Dobra lokacija, blizina stadiona Old Trafforda, tramvajske stanice s koje ste za čas u centru grada i nekoliko restorana i dućana. Odlično za odsjesti ukoliko dolazite na utakmicu Uniteda.

    Datum recenzije: 2. svibnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    zoran_sardi Hrvatska
  • Astor Victoria Hostel

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Centar Londona,sve je blizu u radijusu 20 min hoda. Dolazak od do aerodroma je lako. Dorucak dobar. Sve najbolje.

    Datum recenzije: 5. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Mario Hrvatska
  • ibis budget Manchester Centre Pollard Street

    Manchester, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve mi se svidelo u odnosu na predhodni hotel a ovo je Ibis mogu da svima preporucim od A do Š sve je ok. Pozdrav !

    • Negativni dio recenzije

      sve je ok

    Datum recenzije: 15. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Radisa Švicarska
  • Central Park Hotel

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Pozicija je odlična. Dostupnost velika a i Kennsington Garden je zaista čaroban. Blizu je nekoliko slatkih kafića i barova za jutarnju kavicu ili piće.

    • Negativni dio recenzije

      Kupaonica je mogla biti veća.

    Datum recenzije: 20. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Alis Hrvatska
  • Park Grand Paddington Court

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazno osoblje, ugodna atmosfera, čistoća Blizina javnog prijevoza Trgovina s hranom iza ugla

    • Negativni dio recenzije

      Premali krevet za dvije osobe

    Datum recenzije: 24. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Nina Hrvatska
  • Avni Kensington Hotel

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlična lokacija hotela u jako lijepom dijeu grada (centar). Pet minuta lagane setnje do podzemne zeljeznice. Za Londonske standarde velicina sobe je vrlo dobra. Dorucak solidan.

    • Negativni dio recenzije

      Mala kupaona. Bilo je hladno u sobama i bez grijanja. Iako je kraj travnja bilo je jako hladno i grijanje je trebalo biti upaljeno. Dorucak iako obiman slabog je izbora i skucena je blagovaona.

    Datum recenzije: 30. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Krešimir Hrvatska
  • Abercorn House

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
  • Smart Hyde Park View Hostel

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija, iza ugla odmah ima puno trgovina, kafića i restorana.

    • Negativni dio recenzije

      Sobe su prenatrpane, jedni drugima dišu za vrat, prozor se mogao samo jako malo otvoriti, prostorija za doručak je premala i smještena u podrumu ?! bilo bi bolje da je na katu pa da se može gledati van dok se jede, klupe ispred hostela se sklanjaju u 23h i ne smije se više na njima sjediti, a prostor kod šanka ima doslovno 4 stola gdje ljudi sjednu i ne miču se s laptopima satima, i onda se nema mjesta za sjesti i pojest čips ili nešto prije spavanja, već se mora ići u neki pub. Moglo bi se razmisliti o ponudi soba gdje bi osim količine kreveta pisalo i young/senior ili sl., a ne da mi dobijemo 2 čovjeka od 60godina u sobi, i sve je odmah sporije i neugodnije.

    Datum recenzije: 2. lipnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Tanja Hrvatska
  • Best Western London Peckham Hotel

    London, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Preporuka svima. Nećete požaliti ;) Odličan omjer cijene i kvalitete. Divno osoblje, udobni kreveti, čista soba.. etc.

    Datum recenzije: 15. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Anonimno Hrvatska