Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Storbritannien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Storbritannien

Hotell i Storbritannien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • The Principal Edinburgh George Street

    Edinburgh, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Den trevligs personalen

    • Den negativa delen av recensionen

      Väldigt dålig belysning på toaletten.

    Recenserades: 3 maj 2018 Bodde här April 2018
    Marita Sverige
  • Holiday Inn Manchester - City Centre

    Manchester, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt och stora rum med stora sängar och stort badrum. Riktigt bra frukost.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingen minibar på rummet

    Recenserades: 30 april 2017 Bodde här April 2017
    Thomas Sverige
  • citizenM Tower of London

    London, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Sängen var helt fantastisk.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget kaffe på rummet.

    Recenserades: 1 maj 2018 Bodde här April 2018
    Gunilla Sverige
  • The London EDITION

    London, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, trevlig personal, fint hotellrum! Fin lobby och bar. Bra produkter från Le Labo i badrummet!

    • Den negativa delen av recensionen

      Vårt rum var mindre än kvadratangivelsen, stökiga grannar någon natt som lät väldigt tydligt genom dörren när de var i korridoren (som att dörren var tunn för det lät inte mellan rummen), dåligt sminkljus i badrummet.

    Recenserades: 1 november 2016 Bodde här Oktober 2016
    Sofia Sverige
  • Radisson Collection Hotel, Royal Mile Edinburgh

    Edinburgh, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Otroligt vänlig personal, härligt rum och perfekt läge.

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var bra, inget att klaga på.

    Recenserades: 11 april 2017 Bodde här April 2017
    Annika Sverige
  • The Sherwood Guest House

    Eastbourne, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt, personligt hotell med sympatisk och hjälpsam personal. Bra sängar och trevliga rum, möjligen lite besvärligt om man har svårt att gå i trappor, vilket inte vi hade. God frukost i en trevlig frukostmatsal. Kan defitivt tänka mej att bo där igen om jag åker till Eastbourne

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingenting.

    Recenserades: 31 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Lena Sverige
  • The Ned

    London, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Vi bokade med frukost, finns 5 olika restauranger att välja mellan. Vi valde millie's. Vilket var helt fantastiskt. Bodde i ett rum Large.

    Recenserades: 27 september 2017 Bodde här September 2017
    Mari Sverige

Hotell i Storbritannien med höga betyg från alla gäster

  • Hotel Rouge

    Blackpool, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotel Rouge är underbart! Otroligt vackert, väldoftande och väldigt rent! Shane och Jose som driver Hotel Rouge är de bästa värdar man kan önska sig, de är otroligt snälla, hjälpsamma och professionella och ser verkligen till att deras gäster får en bra upplevelse. Frukosten är väldigt vällagad, de har bra wi-fi och sängarna är superbekväma! Jag rekommenderar Hotel Rouge starkt!

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var perfekt!

    Recenserades: 12 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Malin Sverige
  • An Taigh Mòr

    Eriskay, Storbritannien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Vackert utsikt, fin strad att promenera på. Väldigt frächt. Trevliga o hjälpsamma ägare. Som att bo på lyxhotell.

    Recenserades: 12 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Inger Sverige