Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Georgië Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Georgië

  • Old Town

    Akhaltsikhe, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super vriendelijke gastvrouw en heer. Ontbijt was heerlijk en zelfs zoveel dat we een deel mee konden nemen als lunch voor onze dagtrip naar Vardzia.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het bed is heel matig: het ligt niet lekker en maakt veel lawaai als je beweegt. De badkamer heeft ook wat probleempjes met de waterdruk en de spoelbak van de WC.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Alexander Nederland
  • Hotel Kazbegi

    Kazbegi, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Kamers waren erg ruim en fijn schoon. Personeel was vriendelijk en er is voldoende parkeergelegenheid.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het gebouw is niet af en behoorlijk gehorig. Ontbijt was matig en afhankelijk van hoe druk het was kreeg je minder. Waterdruk in de kamers is slecht en met momenten was er gewoon geen óf koud water.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Jacky Nederland
  • Millennium Rabati

    Akhaltsikhe, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijk behulpzaam personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het hotel ligt aan de weg en als je iets wilt eten zit je in de benzinedampen.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Kees Nederland
  • Hotel Aisi

    Koetaisi, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede locatie, aangename prijs.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het begin was niet erg aangenaam. We hadden een grote kamer met tweepersoonsbed en bad gereserveerd. Toen wij aankwamen werd er net een ander stel een kamer geshowd, daarna kwamen wij aan de beurt. De kamer die hij ons liet zien was klein, had eenpersoons bedden en geen bad. Toen bleek dat wij daarmee niet akkoord gingen kregen wij snel de kamer die eerst aan het andere stel beloofd was. Verder kraakte het bed behoorlijk en was de kamer gehorig. Tenslotte had de badkamer een rare geur.

    Beoordeeld op: 22 september 2018 Verbleven in september 2018
    Koen Nederland
  • Korsha Guesthouse

    Roshka, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Marina, die dit guesthouse runt, is een pareltje. Wat een lieve en leuke vrouw. En wat een heerlijk eten en ontbijt. We kregen van haar ook lunch mee als we gingen wandelen of rijden. En ze heeft ons erg goed geholpen toen we een nieuwe band moesten hebben voor onze auto. Tip: ga niet met een gewone auto naar Khevsureti, de regio waarin dit guest house ligt. Rijden is alleen goed te doen met een 4WD. Andere tip: voer ‘Korsha Guesthouse’ in Google Maps en niet Roshka! Roshka ligt 8 kilometer verderop.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kan snel koud zijn in dit sfeervolle huis (wij waren er half september, maar dat mag je verwachten van de Kaukasus. Douche is ook niet heel warm. Maar alles wordt goed gemaakt door de gastvrijheid van de eigenaars.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Paul Nederland
  • Hotel Brigitte

    Sighnaghi, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het zwembad was heel fijn. Mooi uitzicht.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Vond het erg prijzig voor de kamer op de zolder verdieping.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Lucie Nederland
  • Dodo Japaridze Guesthouse

    Mestia, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie was fijn. Rustig maar vlakbij het grote plein en leuke restaurantjes. Dodo was heel vriendelijk. Kregen heerlijke zelfgemaakte koekjes.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het bed was in de kamer met badkamer niet goed. Sliepen in een kuil.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Lucie Nederland
  • Guest House Aleksandre

    T'mogvi, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer gastvrij je voelt je er echt thuis! Lekker gegeten en gedronken!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het dorpje heeft niet veel te bieden wel wandelmogelijkheden !

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    jeanet Nederland
  • Grand Piano

    Koetaisi, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Hielpen ons met het regelen van uitstapjes en taxi’s. Huis en kamer erg mooi en schoon. Locatie net buiten de drukte maar op loopafstand van allerlei leuke cafés en restaurantjes.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt was niet echt naar onze smaak. Maar het was wel veel.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Lucie Nederland
  • Log Inn Boutique Hotel

    Tbilisi City, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De man aan het onthaal sprak Engels. Het ontbijt was vrij uitgebreid .

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Heel kleine kamer en heel veel lawaai in het hotel. We hadden een kamer vlakbij de ingang en heel de nacht was er lawaai voor onze deur van gasten die van de luchthaven kwamen. We hadden speciaal een rustige kamer gevraagd maar die was niet beschikbaar. Heel slecht geïsoleerd dus absoluut af te raden voor lichte slapers!!!

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem België

Hoog beoordeelde hotels in Georgië volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Anata Hotel

    Tbilisi City, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      het personeel zijn super vriendelijk en behulpzaam en zeer verzorgde ontbijt

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      locatie was niet zo goed en tuin niet verzorgd

    Beoordeeld op: 16 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    sara België
  • Tamar Guest House

    Gori, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer vriendelijk ontvangst bij de familie. Iedereen helpt je om je verblijf tot een succes met maken. Ligging op loopafstand van het fort, het Stalinplein en het Stalinmuseum.

    Beoordeeld op: 16 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    GroundhopperNL Nederland
  • Khutebi Hotel

    Udabno, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was lekker en er is een zeer sfeervolle bar met goede muziek

    Beoordeeld op: 23 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Morellii België
  • Fabrika Tbilisi

    Tbilisi City, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alle s top.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Op 1 ding na, ze zouden contact opnemen over ophalen van vliegveld met shuittle. dat contact is nooit opgenomen.

    Beoordeeld op: 9 september 2017 Verbleven in augustus 2017
    Otto Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Georgië volgens alle beoordelaars

  • Omsi House

    Telavi, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prettige kamer met een heerlijk terras en mooi uitzicht. Alles was erg schoon!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 25 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Renders Nederland
  • Apartment Izabella

    Tbilisi City, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Hygiëne, contact met de eigenaar.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen nachtlampje. Geen tafel.

    Beoordeeld op: 3 september 2017 Verbleven in september 2017
    Samche Nederland
  • Elegance

    Sighnaghi, Georgië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer comfortabele kamer, goed bed, heerlijke douche. Lekker warme kamer. Prima ontbijt. Perfecte locatie. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets.

    Beoordeeld op: 14 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Danielle Nederland