Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Georgien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Georgien

  • Apartment Aghmashenebeli Old Tbilisi

    Tbilisi City, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättebra kommunikation och fin hjälp från ägaren med transfer etc! Tack!!

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Ann Sverige
  • Guesthouse Dolra Svaneti

    Becho, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig bemötande! Familjeägt GH som är måna om sina gäster. Bra mat. Fantastisk utsikt.

    Recenserades: 9 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Per Sverige
  • Georgian Courtyard Apartment

    Tbilisi City, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget!

    Recenserades: 10 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Arash Sverige
  • Guest House on Tamar The Queen Street 19

    Kutaisi, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt trevligt värdinna som hjälper en när som helst. Trevlig och gedigen! Nära till det mesta i centrum

    • Den negativa delen av recensionen

      Ljud från gatan hördes fram till 01 på natten och igen vid 6 på morgonen. Ta inte rummet med den rosa toaletten om du vill ha lugnt på kvällen och natten. Rummet är väldigt nära gatan där många bilar kör och mkt folk i rörelse.

    Recenserades: 8 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Eduard Sverige
  • Guest House Flora

    Gori, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Lite märkligt Guest House med bra läge och nära till det mesta i Gori. Vi hade två rum, ett var ett hyfsat stort och bekvämt rum med två sängar och balkong/terrass. Kitschig inredning, men sköna sängar och en bra nattsömn med öppna fönster. Det fanns dock inget överlakan i sängen, bara en frottéfilt, men vi fick påslakan när vi bad om det. Enkel frukost i ett ganska charmlöst fönsterlöst rum på bottenvåningen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ett ganska stort och tomt (när vi var där) Guest House med konstig planlösning där få av de rum jag tittade in i hade ordentliga fönster men desto fler sängar. Ett av våra två rum tex hade endast takfönster och kändes lite klaustrofobiskt. Varmvattnet i duschen tog tyvärr slut när jag duschade.

    Recenserades: 8 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Karin Sverige
  • Dzveli Ubani

    Sighnaghi, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Vi hade två fräscha rum, ett var med en dubbelsäng och balkong, det andra hade två enkelsängar och var kanske lite trångt. Bra badrum. Damen vi bodde hos uppfattade vi ibland som lite barsk men hon sprack ofta upp i ett leende så jag tror att vi hade fel. Dessutom fick vi smaka på hennes hemgjorda vin. Bra frukost. Väldigt nära den mexikanska restaurangen Pancho Villa, där vi åt på kvällen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukostrummet ligger i den ursprungliga delen av huset som är inbyggt och därför fönsterlöst.

    Recenserades: 8 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Karin Sverige
  • Le Caucase

    Tbilisi City, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Utmärkt läge och tyst område. Bra rum med skön säng. Mycket trevlig och kompetent personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten blev en besvikelse. Den "varma" maten var kall och mycket begränsat utbud. Ett klart förbättringsområde!

    Recenserades: 9 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Bengt Sverige
  • Renaissance Hotel Tbilisi

    Tbilisi City, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      trevligt familjeägt hotel med ett vänligt ochhjälpsamt bemötande. fick hjälp att lägga upp bra utflyktsmål för att lära känna människor och upptäcka olika delar av landet

    • Den negativa delen av recensionen

      allt var bra inte lyx men allt ok

    Recenserades: 10 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Ulf Sverige
  • Rooms Hotel Kazbegi

    Kazbegi, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt hotell i en fantastisk omgivning, utmärkt bas för långa vandringar.

    Recenserades: 12 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Katarina Finland
  • Sultan Hotel

    Tbilisi City, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Hej.Personal och frukost , Städrum,,,, alla jätte jättebra 🌸🌸🌸🌸....

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Georgien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • David Hotel

    Tbilisi City, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget är super. Bra ljudisolering. Vänlig personal. Fräscht och städat. Inredningen är otrolig! Känns lite som en Wes Anderson-film.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten kunde vara lite mer spännande, dock godkänd!

    Recenserades: 3 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Hannes Sverige
  • Fabrika Tbilisi

    Tbilisi City, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt ställe. Beställer man taxi med receptionen blir det så billigt att det knappt täcker bensinen !

    Recenserades: 28 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Magnus Sverige
  • Old Tiflis Boutique Hotel

    Tbilisi City, Georgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt läge, nära till allt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Vi fick ett litet rum som var rätt sliten. En kväll kom vi tillbaka till hotellet och fann inga handukar på rummet förutom en liten handuk. Frukosten kunde variera lite.

    Recenserades: 13 september 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Sverige