Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Gibraltar Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Gibraltar

  • Bristol Hotel

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie badkamer Alles brandschoon Zeer vriendelijk hotelpersoneel Gratis wifi Redelijk zacht bed Televisie Ligging is redelijk centraal aan de bezienswaardigheden(north beach en point europe)

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Layout in het hotel was iets wazig. Maar dat moet je een keer ff zien

    Beoordeeld op: 18 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Pim Nederland
  • The Caleta Hotel Health, Beauty & Conference Centre

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie + uitzicht waren geweldig! Het eten was lekker Vriendelijk personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Euro / pond verhouding Personeel berekend eigen fooi

    Beoordeeld op: 31 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Rosie Nederland
  • Sunborn Gibraltar

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ligging in de haven met mooi uitzicht

    Beoordeeld op: 24 februari 2018 Verbleven in februari 2018
    Maarten Nederland
  • 60ft Motor Yacht in Gibraltar

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie was schitterend. Wij hadden de master bedroom om de boot. Perfect!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt misschien?

    Beoordeeld op: 17 april 2018 Verbleven in april 2018
    Ann België
  • Bristol Hotel

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie vlakbij het centrum

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt viel tegen. Had hier meer van verwacht

    Beoordeeld op: 2 juli 2018 Verbleven in juni 2018
    Jan Nederland
  • Bristol Hotel

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie hotel is super

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Gedateerd hotel met droevig ontbijt.

    Beoordeeld op: 7 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Eric Nederland
  • Rock Hotel

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was prima. Het personeel was heel vriendelijk. De kamer was mooi en netjes.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het bed was niet zo comfortabel, de lavabo was heel klein. En er was maar 1 stopcontact dat we konden gebruiken.

    Beoordeeld op: 29 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Karel België
  • O'Callaghan Eliott Hotel

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fijne schone en moderne kamer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Misschien kunnen er meer dan 1 Europese stroompunt aanwezig zijn op de kamer. Service bij receptie stond je wat negatief te woord en was moeilijk te verstaan.

    Beoordeeld op: 9 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Raoul Nederland
  • Jasmine Coral Jay

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is echt een onwijs leuke B&B op het water, weer eens totaal iets anders, de gastvrouw en gastheer zijn onwijs vriendelijk. Het is geen Bed & Breakfast maar een Bed & Beer. Bij aankomst krijg je een drankje naar keuze.

    Beoordeeld op: 7 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem Nederland
  • Rock Hotel

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is een super mooi en historisch hotel met alle moderne faciliteiten. Het is recent opgeknapt en heeft een geweldig zwembad.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Minpunten wegen absoluut niet op tegen de pluspunten, maar als ik dan iets moet noemen: de druk van het water in de douche is laag en het ontbreken van een lift van de entree tot de balie (er is wel een lift voor de verdiepingen naar de kamers).

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Spanje

Hoog beoordeelde hotels in Gibraltar volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Bristol Hotel

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Gereserveerde parking , wel op de openbare weg Vriendelijke ontvangen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Zeer verouderd is echt toe aan renovatie - bed is een twijfelaar en keihard - airco is nodig maakt vreselijk herrie je kunt de tv niet verstaan, laat staan hoe lang je er wakker van blijft liggen - de douchestraal is dermate slecht dat je je beter aan de wastafel kan wassen. Ontbijt weten we niet , want we waren snel klaar met dit hotel !!! Let op!!! Geen Europese stekkers!!! Al met al een vreselijke nacht

    Beoordeeld op: 13 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Algon Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Gibraltar volgens alle beoordelaars

  • Bristol Hotel

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Gereserveerde parking , wel op de openbare weg Vriendelijke ontvangen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Zeer verouderd is echt toe aan renovatie - bed is een twijfelaar en keihard - airco is nodig maakt vreselijk herrie je kunt de tv niet verstaan, laat staan hoe lang je er wakker van blijft liggen - de douchestraal is dermate slecht dat je je beter aan de wastafel kan wassen. Ontbijt weten we niet , want we waren snel klaar met dit hotel !!! Let op!!! Geen Europese stekkers!!! Al met al een vreselijke nacht

    Beoordeeld op: 13 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Algon Nederland
  • 60ft Motor Yacht in Gibraltar

    Gibraltar, Gibraltar

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De hut op de boot, grappig Eetgelegenheden daar in de buurt (the bridge)

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Parkeren

    Beoordeeld op: 12 september 2017 Verbleven in september 2017
    jaap Nederland