Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Gwadelupa Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach na Gwadelupie

  • aocéane location

    Sainte-Anne, Gwadelupa

    Nie ma jeszcze opinii o tym obiekcie
    • Pozytywna część opinii

      Wspaniale zlokalizowany i doskonale urządzony apartament. Jest w nim wszystko co potrzeba, piękna okolica, natura, cisza, spokój. Gwarancja idealnego wypoczynku ma wyspie. Gospodarze przemili i pomocni a do tego sympatyczne zwierzaki Pozdrawiamy z Martyniki 😃

    Ocena dodana: 17 czerwca 2018 Pobyt: Czerwiec 2018
    Barbara Polska
  • Les Hauts de Bornave

    Deshaies, Gwadelupa

    Średnia ocena: 8,8
    • Pozytywna część opinii

      1) Lokalizacja - w nocy jest cicho, ładny widok na morze i całkiem blisko plaży 2) brak problemów z zameldowaniem i wymeldowaniem 3) cena - wydaje mi się, że cena w tej okolicy i ogólnie na Gwadelupie jest przystępna.

    • Negatywna część opinii

      1) Bardzo utrudniony kontakt z obsługą/właścicielem obiektu - nie odpisuje na maile po mimo tłumaczenia na francuski ani na smsy, więc musiałem się kontaktować przez booking co nie jest wygodne. Zapewne jeśli ktoś zna francuski to ten minus można ominąć. 2) Kiepsko wyposażona kuchnia - brak tostera i mikrofali. Niezbyt przyjemny zapach z półek kuchennych. 3) brak klimatyzacji - czasem by się przydała. 4) Przed naszym przyjazdem nie było sprztane przez dłuższy czas. Ogólnie miejsce dość zaniedbane. 5) po mimo moskitier w oknach komary i inne robale nie mają problemu z dostaniem się do środka, ponieważ między oknami są duuuuuuże szpary. Nie zdziwcie się jeśli wleci Wam ptaszek i zacznie dziobać owoce 6) skośny dach na piętrze - cięzko poruszać siępo pokojach

    Ocena dodana: 22 kwietnia 2018 Pobyt: Kwiecień 2018
    Michal_Ha Polska
  • Les Eaux Turquoises Aux Gosier

    Le Gosier, Gwadelupa

    Średnia ocena: 9,5
    • Pozytywna część opinii

      Sympatyczni, pomocni właściciele, czystość, lokalizacja. Ładna plaża pod domem, miejsce parkingowe na zamykanym parkingu, balkon.

    • Negatywna część opinii

      Brak wody jednego wieczora. Przy pięciu osobach, które spędziły cały dzień na plaży w piachu i słonej wodzie, problem braku wody staje się naprawdę dotkliwy. Kiepska komunikacja z Właścicielką, która umówiła się znami na odbiór kluczy ( w dniu wyjazdu) o 11:00 a przyjechała o 13:00, tłumacząc, że musiała pracowac do 12:00 a potem zatrzymały ją korki. Czekaliśmy 2 godziny na walizkach, mogąc całkiem inaczej wykorzystać resztę urlopu. Brak basenu, ten widoczny na zdjęciu należy do hotelu znajdującego sie obok.

    Ocena dodana: 23 kwietnia 2018 Pobyt: Kwiecień 2018
    Dorota Polska
  • Residences Guadeloupe

    Sainte-Rose, Gwadelupa

    Średnia ocena: 8,3
    • Pozytywna część opinii

      Smaczne śniadania i spełnienie życzeń np. prośby o jajecznice do śniadań. Bardzo duża i wygodna łazienka, bliskość plaż i supermarketu. Dla lubiących turystykę pomoc Pierra w wybraniu obiektów do zwiedzania i dostarczenie mapy wyspy, ustawił mi nawet GPS na swoją rezydencję abym nie miał problemów z powrotem do domu. Dla poznania całej wyspy w komforcie najlepiej wynająć auto z automatyczną skrzynią biegów /Basse Terre jest bardzo górzysta/.

    • Negatywna część opinii

      Przy naszym bungalowie można by zamontować wysuwaną markizę dachową przeciwsłoneczną przydatną na popołudniowy lunch na powietrzu.

    Ocena dodana: 25 kwietnia 2018 Pobyt: Marzec 2018
    Kazimierz Polska
  • Anse Bleue

    Saint-François, Gwadelupa

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Piękny widok z tarasu. Apartament jest wygodny i wystarczający na 2 osoby.

    • Negatywna część opinii

      Czasami brak wody ze wzgledu na usytuowanie apartamentu - położony jest wysoko, ponad wszystkimi innymi apartamentami. Plaża mała, ale urocza. Pływanie dość utrudnione. To jest zatoczka z niskim poziomem wody, oddzielona od oceanu rafą i napływającymi sargassami - to jest widać duży problem w tej części wyspy.. Miejsce jest dość ustronne, bez samochodu na miejscu ciężko przetrwać, bo na miejscu nie ma sklepów, restauracji, etc.

    Ocena dodana: 9 maja 2018 Pobyt: Maj 2018
    Edyta Polska
  • Karibea Beach Hotel

    Le Gosier, Gwadelupa

    Średnia ocena: 7,3
    • Pozytywna część opinii

      Bliskość plaży

    • Negatywna część opinii

      Kontakt z personelem i recepcją-ograniczony w języku angielskim, mało profesjonalna i nie miła obsługa, śniadania monotonne i nie smaczne, złe wyciszenie pokoju, remonty prowadzone obok, późne sprzątanie czasami brak ręcznika, częste awarie windy. Na przyjazd nie było filiżanek, herbaty i kawy w pokoju mimo takowej usługi w ofercie a na koniec nawet nas nie obudzili na samolot i oczywiście zapomnieli o taksówce pomimo wcześniejszego uprzedzenia ze wcześniej wylatujemy, o zaległe śniadaniu też zapomnieli.

    Ocena dodana: 13 maja 2018 Pobyt: Maj 2018
    Marek Polska
  • Location Les Flamboyants

    Sainte-Anne, Gwadelupa

    Średnia ocena: 8
    • Pozytywna część opinii

      Dobra lokalizacja- blisko plaży i centrum.

    • Negatywna część opinii

      Brak moskitier w oknach.

    Ocena dodana: 23 maja 2018 Pobyt: Maj 2018
    Adam Polska
  • Gîte Bois-Cannelle

    Deshaies, Gwadelupa

    Średnia ocena: 9,5
    • Pozytywna część opinii

      Czystość obiektu, gościnność gospodarzy, powodująca, że panowała tam rodzinna atmosfera. Duży plus to otoczenie domków w bujnej roślinności. Bardzo dobra komunikacja w języku angielskim właścicieli.

    Ocena dodana: 23 czerwca 2018 Pobyt: Czerwiec 2018
    Artur Polska
  • Karaibes Hotel

    Le Gosier, Gwadelupa

    Średnia ocena: 6,7
    • Pozytywna część opinii

      po prostu hotel

    Ocena dodana: 8 lipca 2018 Pobyt: Czerwiec 2018
    dariusz Polska
  • Location Dampierre

    Le Gosier, Gwadelupa

    Średnia ocena: 9,4
    • Pozytywna część opinii

      Miejsce godne polecenia, właściciel bardzo pomocny

    Ocena dodana: 29 lipca 2018 Pobyt: Lipiec 2018
    Damian Polska

Hotele na Gwadelupie wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • Residence Simona

    Deshaies, Gwadelupa

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo fajne blizniaki,położone w pięknym ogrodzie,hydromasaż,śpiewy ptaków,duży taras,hamak,można grillować grać w piłkę,blisko plaża

    • Negatywna część opinii

      Pani na końcu chciała od nas pieniądze,stwierdziła,że jest nie pozamiatane i nie pościerane.Po pół godziny sprzątania stwierdziła,że już czysto i kasy nie chce.Uwaga!nie ma worków na śmieci#

    Ocena dodana: 15 stycznia 2017 Pobyt: Styczeń 2017
    Aleksandra Polska
  • Gîtes La Simonière & Cars

    Saint-François, Gwadelupa

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      The place and owners where really friendly and helpfull. I would recommend to rent a car. Is nice place to chill and relax and great place to drive and look all the island. You can feel like summer home. It's necessary to rent a car because with public transport you never know ;) Miejsce i właściciele bardzo mili i pomocni. Idealne miejsce dla ludzi lubiących cieszę i spokój. Polecam wynająć samochód poniważ z publicznym transportem nigdy nie wiadomo kiedy przyjedzie i zwiedzić całą wyspę. Miejsce wygląda tak jak na zdjęciach.

    Ocena dodana: 21 lutego 2017 Pobyt: Luty 2017
    Marianna Polska
  • Etal Paradise... Un paradis Tropical en Guadeloupe

    Sainte-Anne, Gwadelupa

    Średnia ocena: 9,4
    • Pozytywna część opinii

      Pewnie nie szybko pojawi się kolejna opinia po polsku:) Bardzo miłe przyjazne miejsce -zwłaszcza na 2-3 noce -choć do plaży trzeba kawałek dygać. Szczególnie fajnie jak się jest w grupie przyjaciół - integracja doskonała! Właściciel stara się być miły i uczynny, choć umie liczyć szczególnie na swoją korzyść -ale przy tak przystępnej cenie za pobyt chyba musi starać się nadrabiać jeszcze na innych serwisach. Problematyczne jest dogadanie się po angielsku (jeśli nie ma akurat Szefowej) ale z pomocą wujka Google wszystko idzie załatwić. POLECAM!

    • Negatywna część opinii

      Bardzo chętnie przygotują Wam kolację na powitanie -tylko trzeba od razu pytać za ile ta niespodzianka, bo nie ma nic za darmo -ale można się targować - więc WARTO !!!

    Ocena dodana: 29 marca 2017 Pobyt: Marzec 2017
    Rafciu Polska
  • Maison Petit Paradis

    Basse-Terre, Gwadelupa

    Średnia ocena: 9,3
    • Pozytywna część opinii

      Duża powierzchnia, spokojna okolica, blisko na wulkan

    • Negatywna część opinii

      Mała plaża w B-T

    Ocena dodana: 17 maja 2017 Pobyt: Kwiecień 2017
    Jarek Polska