Spravovat rezervace
  2. Řecko hodnocení hotelů

Řecko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Řecku

• Stefanakis Hotel & Apartments

Várkiza, Řecko

Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

Hotel je na dobrém místě, zastávka autobusu není daleko. V okolí jsou obchůdky, markety, restaurace. Pokoje jsou skromnější ale dostačující, postele trochu tvrdší, ale to mi vyhovovalo. Byl jsem zde ubytovaný 3 noci a každý den bylo uklizeno, čisté ručníky a postel vždy uklizená, takže spokojenost. Snídaně v hotelu jsou menší, ale za mě dostačující a hlavně chutné. Jako poslední bych zmínil personál a to je velké plus. Velmi milý, přátelský a ochotný. Přivítání skvělé, u Check-outu byla paní velmi milá, zajímala se jak jsem byl spokojený a nebyl problém zanechat si na recepci tašku, jelikož jsem odlétal až v odpoledních hodinách. Při odchodu mi pán co byl i u snídaní popřál hezký den, poděkoval a podal ruku, což se stane málo kdy, takže chování a přístup personálu je na velmi vysoké úrovni, takže velké díky všem.

• Negativní část hodnocení

Jediné mínus bych viděl v zásuvkách. Byla tu jedna zásuvka v pokoji a ne zrovna na dobrém místě, je potřeba dlouhý kabel u nabíječky aby si člověk dobil mobil. Vana v koupelně je pro silnějšího člověka malá.

Fanda Česká republika
  • Petousis Villas

Galatás, Řecko

Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

Naprosto skvělé místo pro klidnou dovolenou. Domek v zahradě přímo u čistého moře s pozvolným vstupem. Nedaleko byly restaurace, parkování v uzavřené zahradě. Majitel přátelský, dostali jsme jako dárečky láhev vína, sušenky, med, kávu, čaj. K zapůjčení 2 nafukovací paddleboardy.

Milena Česká republika
  • E & G Figareto Apartments 6

Kanoni, Řecko

• Pozitivní část hodnocení

Ubytování se nachází cca 2 minuty od autobusové zastávky. V okolí se nachází několik restaurací a barů. Cca 10 minut chůze od ubytování se nachází pláž. Samotný byt byl prostorný a čistý, nechyběla ani klimatizace. Hostitelka byla velmi milá a ochotná poradit nebo pomoct.

• Negativní část hodnocení

Vzhledem k tomu, že se ubytování nachází v relativní blízkosti vzletové a přistávací dráhy, během dne a večer jde slyšet hluk od letadel (hluk ale nebyl natolik rušivý, aby to výrazně snižovalo komfort pobytu).

Valerie Česká republika
  • BOSCO VERDE Corfu Apartments

Gouvia, Řecko

Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

Klidné, čisté místo. Ochotní hostitelé, udržovaná zahrada , výhled na hory . Měli jsme odlet až v šest večer a hostitelé nás nechali po check outu i nadále odpočívat do odpoledních hodin u bazénu .

• Negativní část hodnocení

Přestože hostitel informoval společnost Booking.com o změně výše městské taxy již v květnu , změnu nezaznamenali a museli jsme hradit na místě při příjezdu rozdíl v této částce . Chyba je na straně Bookingu který ignoruje zprávy naše i ze strany hostitele , který rovněž upozornil , že chyba je na straně zprostředkovatele tedy Booking.com ! Výhrady k hostiteli nemám , snad jen , že by do vybavení apartmánů mohli přidat alespoň dvě sklenky na víno :)

Martina Česká republika
  • La Fontana

Naxos, Řecko

Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

Neuvěřitelný výhled z okna, skvělá dostupnost ke všemožným potřebným obchodům, zastávkám, centru i moři, milé pohoštění od majitelky a vstřícnost s čímkoliv jsme za ni přišly!

• Negativní část hodnocení

Trošku jsme poposunuly postele, abychom mohly otevřít dveře na balkón naplno, ale bylo to snadné a pak úplně ideální!

Anastasija Česká republika
  • Amalia Studios Skiathos

Skiathos, Řecko

Průměrné hodnocení: 7,5
    • Pozitivní část hodnocení

Pro přespání na odlet dobrá volba. Cca 15 min pěšky od přístavu i od letiště. Příjemné posezení na terase. Celkem velká koupelna. Pro delší pobyt nedoporučuji.

• Negativní část hodnocení

Všude hluk - letadla, ostatní pokoje. Postele extrémně nepohodlné, nádobí téměř žádné.

Jana Česká republika
  • Castro Beach Hotel

Maleme, Řecko

Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

Krásný komplex, v podstatě hned na pláži, pohodlné postele. Skvělá obsluha, stejně tak např. úklid pokojů. Výborná kuchyně a nabídka.

• Negativní část hodnocení

All inclusive nebylo dostupné celý den, pouze od 12:30h (ale předtím byla snídaně až do 10h a ještě svačina kolem 11:30), tudíž to vůbec nevadilo.

Hodnocení napsáno: 11. září 2025 Termínem pobytu byl srpen 2025
    Tereza Česká republika
  • Panourgias Collection

Nikiana, Řecko

• Pozitivní část hodnocení

Novy apartman, dobra dostupnost mesta i pesky. Velka terasa, stale pristupny cisty bazen. Parkovani pred domem.

• Negativní část hodnocení

Koupelna byla extremne mala. Ubytovani bylo obtiznejsi, az po prijezdu nam sdelili kod pro vyzvednuti klice. Apartmany v domech maji ruzni vlastnici, chaos. Nikde nebylo napsano, ze vstup neni hlavnimi dvermi, jak bych predpokladala, ale zezadu po schodisti do 1.patra! Nikde nejsou cedule. Behali jsme okolo, nez nas spravne nasmerovali. Byla inzerovana pracka, nakonec nam rekli, ze je pred vchodovymi dvermi v bedne, stejne tak susak na pradlo pred vchodem. Kdokoliv tam mohl prijit. To jsme jeste nevideli. Takze pracku jsme nepouzili, i kdyz jsme potrebovali vyprat. Take se spatne parkovalo, mista jsou uzka a presne dana k apartmanu, vetsi auto se nevejde, nastala situace, ze nekdo zaparkoval na cizim miste, protoze to jeho bylo uzke, a chlapik, kteremu misto patrilo auto zablokoval! Takze pozor!

Radka Česká republika
  • Blue Wave

Kefalos, Řecko

• Pozitivní část hodnocení

Je to pár kroků od pláže, ubytování čisté, mělo vše, co jsme potřebovali.

Malgorzata Česká republika
  • Marinos seaside studios & aparts

Póros, Řecko

Průměrné hodnocení: 9,8
    • Pozitivní část hodnocení

Čistota. Ochota Majitelky a její rodiny.

Hodnocení napsáno: 12. září 2025 Termínem pobytu byl září 2025
    Anonym Česká republika