Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Honduras Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Honduras

  • Casa Doña Elena B&B

    Copan Ruinas, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gastvrijheid is extreem goed en het is overal schoon. Zelden zulke oprecht aardige hotel eigenaren tegen gekomen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De kamers kunnen wel een update gebruiken en de locatie is een stukje een berg op maar je kan er snel komen dmv een tuktuk

    Beoordeeld op: 18 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    Taco Nederland
  • Iguana Azul

    Copan Ruinas, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi hostel, schoon!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het eten was aan de prijzige kant in verhouding tot de kamers

    Beoordeeld op: 21 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    Inge Nederland
  • Cabañas Los Encinos

    Tegucigalpa, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De vriendelijkheid van het personeel, het interieur, het uitzicht.

    Beoordeeld op: 8 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Simona Nederland
  • Coral Beach Village Resort

    Utila, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is daar heerlijk rustig en de kamers zijn mooi en de buiten badkamer is prachtig. Het strandje is ontspannen en het koraal is leuk voor het snorkelen, wij hebben ons hier 3 dagen prima vermaakt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er viel niet echt iets tegen behalve dat je daar echt voor je rust komt en dat het dus best afgelegen ligt en er in de avond niet iets te doen is behalve daar in het restaurant zitten

    Beoordeeld op: 25 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    Taco Nederland
  • Hotel Posada Seremein Roatan

    West Bay, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het eten in het restaurant en op het strand was leuk alleen ook weer prijzig

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De prijs en de kamers want het is echt veel te duur tov wat je ervoor terug krijgt. Het ligt aan het strand maar de zee zie je bijna niet ivm de bomen die je uitzicht blokkeren. Pas op voor de hordes cruiseschip toeristen

    Beoordeeld op: 25 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    Taco Nederland
  • Roatan Backpackers' Hostel

    Sandy Bay, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Aardig personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De locatie lag van ver van alle leuke dingen vandaan

    Beoordeeld op: 8 juli 2018 Verbleven in juni 2018
    Elisa Nederland
  • Hotel Santa Rosa

    Santa Rosa de Copán, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer goed hotel, zeer ontspannen sfeer, goed eten en uitstekend personeel. Mooie stad.

    Beoordeeld op: 20 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Patrick België
  • Hotel & Hostel Berakah

    Copan Ruinas, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Berakah ligt prima t.o.v. Parque Central en de restaurantjes, slecht een paar blokken lopen. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, er wachtte zelfs iemand op mij toen ik met de shuttle aankwam. De kamers zijn heel groot, de badkamer in verhouding klein.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De kamer had geen daglicht en het soort lamp wat werd gebruikt vond ik persoonlijk niet fijn. De loungeruimte boven (balkon, terras) was een beetje rommeltje en niet echt gezellig. Terwijl het juist een leuke ruimte is, er zou iets moois van gemaakt kunnen worden.

    Beoordeeld op: 13 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Chantal Nederland
  • Hotel Casa Marina

    La Ceiba, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ligging t.o.v. busstation Hedman Alas. Slechts een paar minuten lopen. De kamer is groot!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kamers zijn redelijk rumoerig. Het is een groot hotel maar niet gezellig. Als je alleen slaapplaats nodig hebt, is dit ideaal.

    Beoordeeld op: 13 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Chantal Nederland
  • Georphi's

    West End, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers bevinden zich in cabins met een grote porche of terras en liggen in de jungle terwijl het strand(je) aan de overkant van de weg ligt. Kamer (economy 2pk met fan) was ruim en gezellig ingericht. Michelle maar ook de rest van het personeel zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt hier echt de Caribbean vibes mee :-). Het is ook fijn dat er een klein kitchenette is, zeker omdat Roatan duur is vergeleken bij de rest van Honduras.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De gedeelde badkamer is toegankelijk vanuit beide kamers dus je moet niet vergeten de deuren op slot en nog belangrijker van slot te halen. Ik ben 4 nachten geweest en in die dagen is er niet schoongemaakt. Geluid draagt ver en op vrijdag- en zaterdagavond heb je redelijk veel (over)last van geluid van de buren of strandtentjes. Oordopjes zijn aan te raden voor deze dagen.

    Beoordeeld op: 13 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Chantal Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Honduras volgens alle beoordelaars

  • Isabella Boutique Hotel

    San Pedro Sula, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Personeel zeer vriendelijk, kamer en eten waren geweldig!

    Beoordeeld op: 27 december 2016 Verbleven in december 2016
    Albert Nederland
  • Guacamaya Inn B&B

    San Pedro Sula, Honduras

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De eigenaar van de zaak is ons persoonlijk komen ophalen en deze was mega vriendelijk. Hij heeft met ons gepraat over de gecshiedenis van het land, dfe te bezichtigen sites, enz. Hij heeft alle onze vragen op eenklantvriendelijke manier beantwoord. de kamers waren tiptop. Twee grotebedden en super hygiënisch.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 23 oktober 2017 Verbleven in september 2017
    Anoniem België