Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Haïti Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels op Haïti

  • Moulin Sur Mer

    Montrouis, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De rust, het eten, het personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 11 april 2018 Verbleven in april 2018
    Pierre Haïti
  • Royal Decameron Indigo - All Inclusive

    Montrouis, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is een fantastische locatie. Mooi strand met ligbedden, mooie zwembaden. De kinderen hebben het hier ook erg leuk gehad. Er zijn meerdere restaurants, het eten is in buffetvorm en is prima. Personeel spreekt niet altijd Engels. We hadden 2 kamers met een tussendeur, ideaal met kinderen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het incheck proces ging erg moeizaam en duurde erg lang. Onze kamer was ook niet op tijd klaar. We zijn niet zo tevreden over de chauffeur van de shuttledienst die ons weer naar de luchthaven reed. Hij was erg afgeleid door de jongedame die naast hem zat, wij vonden dat hij beter op het verkeer kon letten. We waren blij dat we op de luchthaven waren.

    Beoordeeld op: 12 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    J.S. Nederland
  • Servotel

    Port-au-Prince, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De douche is heel lekker, de bedden zijn erg goed, het zwembad is ook echt mooi en fris. Je kunt gewoon je europese stekkers gebruiken. Het is heerlijk dichtbij de luchthaven en ze hebben een gratis shuttle.

    Beoordeeld op: 24 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Alien Nederland
  • Best Western Premier Petion-Ville, Haiti

    Port-au-Prince, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De bedden zijn erg goed. Het is erg schoon. Het zwembad is heel fris en schoon. Het personeel is erg vriendelijk en beleefd.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Vanuit de bar komt elke avond een enorme herrie. De stad zelf maakt al heel veel lawaai en dan de bar ook nog; het was iets teveel herrie.

    Beoordeeld op: 24 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Alien Nederland

Hoog beoordeelde hotels op Haïti volgens alle beoordelaars

  • NH Haiti El Rancho

    Port-au-Prince, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Franco een petsoneelslid van het restaurant

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Onervaren onthaal personeel

    Beoordeeld op: 10 september 2017 Verbleven in september 2017
    geraldine België
  • Habitation Des Lauriers

    Cap-Haïtien, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldige locatie word gerund door zeer vriendelijke mensen. En als je een tour wilt is het zo geregeld. Het hotel zelf ziet wr ook fantastisch uit. Ik heb een foto bijgevoegd van het uitzicht van het balkon.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets was perfect.

    Beoordeeld op: 3 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Kevin België
  • Karibe Hotel

    Port-au-Prince, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Airport shuttle gratis en opvang op vliegveld prima in orde

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Met receptiemensen afspraken maken lukte niet echt, aantal keren was gedane afspraak onbekend bij volgende baliemedewerker

    Beoordeeld op: 25 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Willem Nederland
  • Hotel Villa Therese

    Port-au-Prince, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De rust en het comfort.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kleine vergissing bij het maken van de rekening

    Beoordeeld op: 21 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Frantz België
  • Royal Decameron Indigo - All Inclusive

    Montrouis, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het Buffet en de twee andere restaurants waren prima. Je komt niets te kort. Strand is prachtig schoon, voldoende plaats en zwembad is ook prima.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      We hadden een lekkende Airco die in mijn koffer heeft gelekt. Ze deden redelijk moeilijk over de schade. Ik heb er echt actie op moeten zetten om de schade te claimen en regelen. Dat was zonde van de tijd. Verder prima verblijf en zou zo weer een keertje gaan.

    Beoordeeld op: 28 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Marije Nederland
  • Hotel Royal Oasis

    Port-au-Prince, Haïti

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      zeer vriendelijke mensen, goede kuisploeg, goed restaurant

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen ligstoelen aan het zwembad. Geen animatie. Beperkt ontbijt. Geen muziek op de achtergrond op het terras. Geen avondoptredens. Er is nog veel werk aan de winkel.

    Beoordeeld op: 2 oktober 2017 Verbleven in september 2017
    geraldine België