Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Mađarska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Mađarskoj

  • Nozzi Apartment

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Predivan grad i miran kvart.

    • Negativni dio recenzije

      Apartman je bio jako prljav. Daska na wc- u potrgana kao i rolete. Kuhinja prljava i masna kao i ostatak apartmana. Dojam samog apartmana jako los. Kuhinjski pribor nula bodova, nema ga a i ono sto ima prljavo, aparati pokvareni. Na slikama apartman izgleda predivno i prostrano dok je u stvarnosti suprotno.

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Ivana Hrvatska
  • Baranya Hotel Harkany

    Harkány, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina i mjesto za parking

    • Negativni dio recenzije

      Neljubaznost recepcionera, čisćenje sobe i kupatila je bilo 4. dan naseg boravka, 'cackanje' sobarice po stvarima, nesporazumijevanje, radnice ne znaju jezike, cijena bookinga je prvobitno bila 124 eura, a po dolasku 144 eura s tim da ni dorucak nije uracunat. Najveca neprijatnost je ta sto su na drzak i neljubazan nacin to rekli i to bas za vrijeme dorucka.

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Alvira Bosna i Hercegovina
  • Hotel Annabella Beach Resort Superior

    Balatonfüred, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Položaj hotela. Vanjski i unutrašnji bazen.

    • Negativni dio recenzije

      Stari hotel sa ružnim sobama i još ružnijim kupaonicama. Slike na internetskim stranicama ne odgovaraju stvarnosti. Htjeli smo otkazati boravak već slijedeći dan jer smo se osjećali prevarenima ali nije bilo moguće jer se hotel kompletno naplatio sa kreditne kartice. Hotel ne bih nikom preporučio.

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Tibor Hrvatska
  • Green Hotel Budapest

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      dizajn sobe

    • Negativni dio recenzije

      prljavo strašno

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Nermana Bosna i Hercegovina
  • City Hostel Pest

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 6,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija

    • Negativni dio recenzije

      Čistoća

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Darinka Hrvatska
  • Danubius Grand Hotel Margitsziget

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Krevet udoban,SP-a odličan

    • Negativni dio recenzije

      Bife ne radi ne može se kava popiti u bifeu,restoran zatvoren između obroka i ne poslužuju kavu.i

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Mehmet Hrvatska
  • Bordany Hostel

    Bordány, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Veoma cista , komforna soba ,ljubazno osoblje ,odlican wi-fi , siguran parking u dvoristu

    • Negativni dio recenzije

      Jedini manjak je nedostatak klima uredjaja , s obzirom da su sobe u potkrovlju i da se ispod njih nalazi rastoran

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Radovan Srbija
  • Rubin Wellness&Conference Hotel

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve jako ugodno i udobno...

    • Negativni dio recenzije

      Udobnost kreveta i sobe..

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Dajan Bosna i Hercegovina
  • Prince Apartments

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Izrazito ljubazno osoblje. Apartman u skladu s opisanim u ponudi.

    • Negativni dio recenzije

      Za obitelj s djecom prilično daleko od centra.

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Matea Hrvatska
  • Danubius Hotel Arena

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina metro stanice i odlična povezanost sa centrom grada (5 min. vožnje), blizina tržnog centra, ljubazno osoblje, miran i tih hotel, udobne sobe.

    • Negativni dio recenzije

      Spremačica nam je pospremala sobu tek u poslijepodnevnim satima.

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Anonimno Bosna i Hercegovina

Hoteli u Mađarskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Prince Apartments

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman je opremljen super, sve je novo i cisto...

    • Negativni dio recenzije

      Jedina zamjerka da od posudja u kuhinji nedostaju tiganj i dzezva za kafu...

    Datum recenzije: 25. kolovoza 2016. Boravak: kolovoz 2016.
    Velibor Crna Gora
  • Corinthia Hotel Budapest

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Krevet jako udoban

    • Negativni dio recenzije

      Voda u bazenu bi trebala biti toplija.

    Datum recenzije: 5. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Valentina Hrvatska
  • Boutique Hotel Victoria Budapest

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Predivan pogled, ciste sobe i jako udobni kreveti! Izvrstan dorucak!

    Datum recenzije: 19. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Tena Hrvatska
  • Ilda Apartments

    Harkány, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      balkon i soba, zajednička kuhinja i ostali zajednički prostori su odlični naravno kada nije gužva

    • Negativni dio recenzije

      kupatilo osvjetljenije, nema polica ili nešto da možeš odložiti stvari za osobnu higijenu, TV je doista pre pre malen

    Datum recenzije: 20. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Uranela Hrvatska
  • Vagabond Corvin

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina javnog prijevoza (metro, tramvaj, bus), central grada i trgovine, a mirnna je okolica. U apartmanima je sve novo i uredno. Jednostavno je bilo naći objekt.

    • Negativni dio recenzije

      Dobro bi bilo imati sol i papar u apartmanima. Nema drugih primjedbi.

    Datum recenzije: 20. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Željka Hrvatska
  • BPHome Apartments

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Predivan aparatman u samom srcu grada, na pješačkoj udaljenosti od skoro svih najvažnijih znamenitosti. Uredno, čisto i prostrano uz recepciju na ulazu od 0-24 sata. Izuzetan!

    • Negativni dio recenzije

      slabiji wi-fi, ali ne umanjuje ukupnu ocjenu.

    Datum recenzije: 24. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Kristina Hrvatska
  • Wellness Hotel Kager Harkány

    Harkány, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je za svaku preporuku...bez obzira na problemčić koji smo imali...doći ćemo ponovo

    • Negativni dio recenzije

      Jedina zamjerka u svemu je previsoka temperatura u sobi koja se nije mogla regulirati...pa smo morali držati otvorena vrata čitavu noć....dok je napolju bilo -7....

    Datum recenzije: 7. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Mađarskoj koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Gutenberg Apartments

    Szeged, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman je prekrasan, sve nam se sviđa.

    • Negativni dio recenzije

      zajednički ulaz je neugledan, ali ulaskom u apartman ,sve se zaboravlja

    Datum recenzije: 27. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    Višnja Hrvatska
  • STM3 Apartman

    Pečuh, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Izvrstan apartman, gostoljubivi domacini, savrsena lokacija Ma sve 5 :))

    Datum recenzije: 14. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Dario Hrvatska
  • Parliament Corner Apartment

    Budimpešta, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Savršeno opremljen apartman, sa svim potrebnim stvarima za boravak. Kuhinja je sadržavala apsolutno sve za pripremu i serviranje jela.

    • Negativni dio recenzije

      Nemamo nikakvih zamjerki.

    Datum recenzije: 7. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Alen Hrvatska
  • Agancsos Panzió Villány

    Villány, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Vrlo ljubazno i susretljivo osoblje, odlična i mirna lokacija. Lijep i prostran apartman. Kupaonica čista i uredna. Vrlo dobar doručak. Za preporučiti!

    Datum recenzije: 16. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Martin Hrvatska
  • Dora Holiday House

    Keszthely, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Odličan položaj, lijep apartman, ljubazno i uslužno osoblje

    Datum recenzije: 22. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    andrea Hrvatska