Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Irska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Irskoj

  • Kinlay House Dublin

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Dorucak je dobar i kuhinja je velika, ima ispred mjesto za druzenje vani.

    • Negativni dio recenzije

      Pretvrdi kreveti, prasina ispod njih, stavili su mene jedinu curu u sobu punu muskih sto i nije bas najugodnije.

    Datum recenzije: 20. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Tea Irska
  • Shandon Guest House

    Cork, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 5,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija

    • Negativni dio recenzije

      Za sada je sve uredu i zadovoljan sa smjestajem

    Datum recenzije: 25. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Dejan Hrvatska
  • The Killeshin Hotel Portlaoise

    Portlaoise, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      U hotelu smo, doslovno, samo spavali pa nismo isprobali sve sadržaje koje nudi. Položaj hotela nam je odgovarao za pristup s autoputa prema Dublinu. Parking odličan. Doručak kvalitetan i obilan.

    Datum recenzije: 27. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Davorka Hrvatska
  • Durban Residence

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Dobra lokacija za jednodnevno razgledavanje grada. Osoblje je vrlo ljubazno.

    • Negativni dio recenzije

      Dolazite li automobilom, iskrcavanje putnika i prtljage predstavlja avanturu zato jer auto morate zaustaviti u voznoj traci. Također, pogled iz naše sobe bio je na prljave stražnje terase i prozore drugih soba ili stanova.

    Datum recenzije: 27. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Davorka Hrvatska
  • The Four Courts Hostel

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje vrlo pristupacno, vanjski prostor za pusenje, velika blagavaona, odlicni sadrzaji, mogucnost upotrebe kompjutera i cijena.

    • Negativni dio recenzije

      Od svega samo je krevet bio neudoban i tvrd a i hostel se nalazi u blizini Merchent Queya pokraj onog olosa od narkomana.

    Datum recenzije: 28. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Tea Irska
  • Generator Hostel Dublin

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Hostel je ugodan, zanimljiv I ima jako puno sadrzaja Sto obicno hosteli nemaju.

    • Negativni dio recenzije

      Wifi me je jako nestabilan stalno trazi autorizaciju I trebalo mi je po 45min da se uspijem ulogirat na wifi. Takodjer madraci su malo neudobni.

    Datum recenzije: 7. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Tea Irska
  • The Woodquay Hostel

    Galway, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Naljbolji hostel u citavaj Irskoj.

    Datum recenzije: 25. lipnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Bojan Irska
  • Temple Bar District Apartments

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Pozicija apartmana i organiziranost pri prijavi i obavljanju formalnosti i preuzimanju ključeva

    • Negativni dio recenzije

      Potrebno je više ručnika i kuhinjskih krpa, ukoliko se ostaje više dana.

    Datum recenzije: 4. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Tatjana Hrvatska
  • The Ripley Court Hotel

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Izvrstan položaj hotela u centru grada, svugdje je po centru moguće doći pješice. Ovo je zasigurno jedino izrazito pozitivno obilježje hotela.

    • Negativni dio recenzije

      Užasna kupaona koja ne zaslužuje niti jednu zvjezdicu. Doručak prosječan, ali je problem ako morate i malo ranije doručkovati (npr. 15 minuta ranije u odnosu na regularni početak doručka), u posluzi nedostaju i kroasani i sok i druge namirnice, pa gotovo da i ne možete doručkovati osim pahuljica, što nikako nije prihvatljivo za tu kategoriju hotela i cijena.

    Datum recenzije: 24. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Sandra Hrvatska
  • Aparto - Dorset Point (City Centre)

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Vlastita kupaona, super čisto. 3 sobe dijele kuhinju i dnevni boravak. Kuhinja potpuno opremljena aparatima, mogućnost kuhanja. Iako je to studentski dom, nije bilo buke kroz noć.

    Datum recenzije: 27. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Marija_Kovačić Hrvatska

Hoteli u Irskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Abbey Court Hostel

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako ljubazno i vedro osoblje, mnoštvo sadržaja (Hammorck room npr.)

    • Negativni dio recenzije

      Previše mračno izgleda zbog tamnih slika na zidovima

    Datum recenzije: 2. listopada 2016. Boravak: rujan 2016.
    Zaklina Hrvatska
  • Oliver St. John Gogarty's Hostel

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlicna lokacija.

    • Negativni dio recenzije

      Prozori se nisu mogli zatvoriti tako da je po noći ulazio hladan zrak i čula se sva buka iz okolnih pubova. Sobe su bile u jako lošem stanju te kupaonica nije duže vremena bila čišćena.

    Datum recenzije: 5. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Ruzica Sjedinjene Američke Države
  • The Times Hostel - Camden Place

    Dublin, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje fantasticno Kuhinja super Kreveti udobni

    Datum recenzije: 16. ožujka 2017. Boravak: veljača 2017.
    Blaz Hrvatska
  • Clayton Hotel Dublin Airport

    Cloghran, Irska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Ugodno osoblje ,

    • Negativni dio recenzije

      Grijanje bi trebalo biti i u kupaoni

    Datum recenzije: 17. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Drago Irska