Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Irland Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Irland

  • Fleet Street Hotel

    Dublin, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Bekväm säng, snyggt rum och välstädat.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukostrummet var i minsta laget och vi fick stå ute i korridoren för att vänta på ledig sittplats. Krångligt att hitta till rummet genom alla vindlande korridorer och trappor.

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    Mona Sverige
  • The Charles Stewart Guesthouse

    Dublin, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Så serviceminded man i receptionen som hjälpte oss att boka evenemang via Internet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten var lite enkel, hade gärna sett grövre flingor, yoghurt och något pålägg förutom ost. Fanns ju irländsk frukost om man gillar bacon, korv och ägg.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Sonja Sverige
  • Halfpenny Bridge Holiday Homes - Haven

    Dublin, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Ett mycket prisvärt boende med bra läge. Bra kök och skön säng. En trevlig, engagerad och mycket hjälpsam värd.

    • Den negativa delen av recensionen

      Vi saknade ett extra täcke och att det inte fanns adapter i elkontakterna alt. Information om att det behövdes i förväg. Det hade varit toppen med någon avställningshylla i badrummet.

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    solbritt Sverige
  • Beresford Hotel

    Dublin, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,5
    • Den positiva delen av recensionen

      God frukost

    • Den negativa delen av recensionen

      Rummen var nerslitna och inte alls charmiga. Ingen finess.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Margareta Sverige
  • Ashbourne House Hotel

    Ashbourne, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalens bemötande.

    • Den negativa delen av recensionen

      Rummet vi fick luktade mögel, riktigt mycket. Efter att vi påpekat detta så fick vi ett annat rum, vägg i vägg. Detta rum var inte alls i klass med det ursprungliga. Vi märkte sent på kvällen att det luktade mögel, litet grand, i badrummet på det nya rummet. Inte så konstigt eftersom badrummens ligger

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Göran Sverige
  • The Carriages

    Sligo, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Carmel !

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Roland Sverige
  • Castleview House

    Trim, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevligt värdpar !

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Roland Sverige
  • Dublin Airport Manor by theKeycollection

    Cloghran, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      nära till flygplatsen

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Matts Sverige
  • Maldron Hotel Sandy Road Galway

    Galway, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Luftiga rum med breda sköna sängar.

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    lena Sverige
  • Academy Plaza Hotel

    Dublin, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget. Sköna sängar.

    • Den negativa delen av recensionen

      Utsikten mot minimal bakgård, mörkt i rummet

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    lena Sverige

Hotell i Irland med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Haddington House

    Dun Laoghaire, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättegod frukost, underbar utsikt mot piren och havet. Nära till Dart, tåget till Dublin och kustorterna. Vänlig personal. Sköna handdukar, kuddar, säng och täcke. Bra med miljötänk om vatten på rummet från egen kran.

    Recenserades: 28 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Åsa Sverige
  • Eviston House Hotel

    Killarney, Irland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra rum, rent. Hjälpsam personal. Bar läge i Kilarney

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten är inget att ha. Betala inte för detta utan gå ut på stan och ät frukost.

    Recenserades: 5 april 2017 Bodde här Mars 2017
    Bengt Sverige