Valdaora, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Ubytování bylo naprosto úžasné, balkon s výhledem s kterým jsme ani nepočítaly byl skvělý! Self check-in jsme zvládly naprosto bez komplikací, jelikož jsme měly přesné instrukce od majitelů. Majitele naprosto výjimeční lidé, nikdy jsem nezažila aby se někdo takhle zajímal - jestli jsme v pořádku dorazily, jestli něco nepotřebujeme, po odjezdu se znovu zajímali jestli bylo vše v pořádku a i během pobytu jsme měly možnost jim kdykoliv napsat. Ubytování bylo v perfektní lokalitě - 25 minut od Lago di Braies a 1 hodinu a 25 minut od Alpe di Siusi od Passo di Giau - ale vůbec to nevadilo, jízdy autem tam jsou jeden velký zážitek! Ubytování bylo čisté, voňavé, cítily jsme se jako doma a opravdu nám tohle ubytování poskytlo nezapomenutelný zážitek z návštěvy Dolomit! Mockrát děkujeme!
Negativní část hodnocení
Není absolutně co vytknout.
San Leone, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Krásné ubytování s výhledem na moře. Dokonale čisté. Při příjezdu jsme dostali spoustu užitečných tipů. Paní majitelka sama připravovala snídaně a velkou část tvořily velmi chutné home-made produkty. Byl nám nabídnut slunečník na pláž zcela zdarma. Ubytování je umístěno v centrální části San Leone, necelých 10 minut autem od Údolí Chrámů a 25 minut od Schala dei Turchi. Určitě se rádi vrátíme.
Lido di Ostia, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Já bych chtěla hlavně pochválit a poděkovat za skvělé ubytování 👏😉prostě tu bylo vše co jste potřebovali. Kousek na plaž..na skvělou pizzu...zmrzlinu.Vlakem a metrem do Říma. Skvělá klidná lokalita.Vsem vřele doporučuji a hlavně skvělá cena.Moc děkujeme majitelům. Jsou Milý a vstřícní 👋👋😉😉
nic
Tropea, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Krásné ubytování,s moc milou hostitelkou.Velmi čísté,nové a příjemné.V blízkosti centra,přesto velmi klidná lokalita,10min od nádherné pláže.Naproti pekárna,za rohem ovoce zelenina.Snídaně úžasné. K dispozici jsme měli slunečník.Moc doporučuji❤️
La Spezia, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Skvělá domluva s majiteli, dokonale vybavený byt, 10 minut na vlakové nádraží, 15 minut do centra, obchody v okolí.
Není co vytknout.
Florencie, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Výborná lokalita, spolehlivý servis, není slyšet hluk z ulice, naprostý klid, vše čisté a funkční.
Negativní část hodnocení
Koupelna byla na chodbě, asi 5 m od pokoje. Byla ale určená jen k mému pokoji, tedy soukromí bylo zajištěno.
Řím, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Úžasné, tiché a bezpečné místo Velmi přátelský a ochotný personál, každé přání předem splněno 🙂
Řím, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Příjemné ubytování, skvěli a ochotní hostitelé, pro bezlepkovou snidani vice druhů pečiva.
Negativní část hodnocení
Do centra trvá cesta veřejnou dopravou cca 50 minut. Hodně malý sprchový kout.
Selva di Val Gardena, Itálie
Pozitivní část hodnocení
Lokalita, kvalita ubytování a služeb, výborné jídlo
Negativní část hodnocení
Chyběl nám bazén, nepříjemné bylo objednávání teplých nápojů k snídani u obsluhy