Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Jamaica Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels op Jamaica

  • Widcombe House

    Kingston, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De serene rust!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen

    Beoordeeld op: 25 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Maurice Nederland
  • Bed Rock Cottage

    Irish Town, Jamaica

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige locatie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Personeel is slecht of geheel niet opgeleid voor hun taak om gastvrij te werken. De prijs/kwaliteit van het eten is gewoon slecht: veel te duur, en je kunt geen kant op. De weg naar deze unieke locatie is voor een gewone huur auto niet te doen; dat had wel vermeld mogen worden op hun hippe website.

    Beoordeeld op: 25 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Mike Nederland
  • Mobay Kotch

    Montego Bay, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vanessa en Chris doen hun uiterste best om het je zo aangenaam mogelijk te maken . Ze hebben heel veel info ivm het rondreizen in Jamaica . Het hostel is een gerenoveerd huis midden in het centrum van Mobay . Er is een keuken dewelke de gasten ook kunnen gebruiken .

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Snel volzet !

    Beoordeeld op: 26 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Jo België
  • Pure Garden Resort Negril

    Negril, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het zijn ruime kamers en een goed bed

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De vrouw aan de receptie vond ik niet echt vriendelijk en de omgeving rond het zwembad heeft een renovatie nodig !

    Beoordeeld op: 29 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Jo België
  • T&T - Tatty and Tony Guesthouse

    Negril, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      T&T zijn fantastisch mensen , je kan de keuken gebruiken en aan straat ligt een wikeltje zodat je geen eind moet wandelen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      de keuken en vooral de koelkast zou wat georganizeerder mogen zijn

    Beoordeeld op: 29 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Jo België
  • Welcoming vibes

    Treasure Beach, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Paul is een geweldig man met een geweldig leuk verblijf . fantastisch uitzicht , ruime kamers , gemeenschappelijke ruimte en keuken . Het is niet heel ver van het strand . Er is een ruime koelkast voor je winkelwaar . Er zijn enkele winkels op wandel afstand .

    Beoordeeld op: 29 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Jo België
  • Villa Casa

    Montego Bay, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtig uitzicht vanaf het dakterras. Goede bedden.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Airport pickup kwam niet opdagen. Het hele gebouw is in matige staat. Het beloofde ontbijt bleek er niet te zijn - er werd pas na enig aandringen iets geïmproviseerd (wel werd de volle prijs gerekend). Eerst was er geen warm water, daarna helemaal geen water. Internet werkt niet. Personeel was passief en zat vol excuses in plaats van oplossingen. Locatie is ver van de stad, dus alles moet per taxi. Als je personeel vraagt een taxi te bellen regelen ze een onofficiële taxi tegen extra hoog tarief.

    Beoordeeld op: 7 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Family Nederland
  • Palm View Apartments at Sandcastles

    Ocho Rios, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Leuk aangelegd complex van apartementen in smaakvolle stijl. Klein maar aardig zwembadje. Gunstig gelegen voor uitstapjes naar Dunn's River Falls en Mystic Mountain Parc.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Goed ogende fotos van op zichzelf leuk appartement D12 maar dit viel als enige van onze 6 locaties op Jamaica ongelooflijk tegen (en niet eens door de enige kakkerlak die we hier op Jamaica zagen). Werkelijk zeer zeer slechte kwaliteit extra bedden in de woonkamer als je voor 4 personen boekt. Gebrekkige airconditioning en alleen in de slaapkamer. Geen gordijnen (alleen vitrages, ook in slaapkamer) dus vroeg wakker door lichtinval. Incompleet koffiezetapparaat, kapotte waterkoker. Receptie incapabel en zegt pas na anderhalve dag niets te zullen doen en verwijst je door om via Booking zelf contact op te nemen met de eigenaar van het appartement. Grenst weliswaar aan het strand, maar vanwege afgesloten hek moet je 5 minuten omlopen (acceptabel, maar goed om te weten). Vrijdag- en zaterdagnacht tot 2 AM ongelooflijk harde geluidsoverlast (basgeluiden) van partydisco aan het strand (apartement heeft geen ramen, maar alleen blinds). Zonder verantwoording werd een 10 procent hoger US Dollar bedrag aan credit card doorbelast.

    Beoordeeld op: 7 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    RENEDEGRAAF Nederland
  • San San Tropez

    Port Antonio, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi complexje, gunstig gelegen tegenover Frenchman's Cove, op 5 minuten lopen van San San Beach (beide wel dure dagkaarten van 10 USD per persoon) en even verderop de Blue Lagoon. Ruime kamers. Leuk zwembad. Mooie tuin met rijp fruit dat van de bomen valt (mango, breadfruit). Acceptabel ontbijt dat vers wordt bereid. Overwegend attente staf.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Tuinmeubilair allemaal ingestort wat een armoedig beeld geeft. Gek slechte slappe en koude koffie uit een jaren 80 kan. Het restaurant is niet goed en wel duur.

    Beoordeeld op: 7 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    RENEDEGRAAF Nederland
  • Courtleigh Hotel & Suites

    Kingston, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Comfortabel Kingsize bed. Ruime kamer (familiesuite). Toegang tot het supergrote zwembad van het naastgelegen hotel Pegasus.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De kwaliteit van het twin sofabed is ondermaats; hier kun je moeilijk met twee personen in zonder naar elkaar toe te rollen.

    Beoordeeld op: 7 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    RENEDEGRAAF Nederland

Hoog beoordeelde hotels op Jamaica volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Mobay Kotch

    Montego Bay, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi oud huis en attente gastheren en gastvrouw. Binnen de ommuurde tuin en het huis was het veilig en had je prachtig uitzicht op de mooie kerk aan de overkant van de straat.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Voor ons was de centrale ligging oké maar voor de kinderen midden in drukke, volle en vieze stadsdeel was het minder prettig.

    Beoordeeld op: 11 augustus 2017 Verbleven in juli 2017
    Roosmarijn Nederland
  • Travellers Beach Resort

    Negril, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers erg modern, schoon en netjes! Op loopafstand van centrum. Bij bakkerij bij rotonde heerlijke sandwiches en ijs. Restaurant heeft echt prima eten!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 1 oktober 2016 Verbleven in september 2016
    sabrine Nederland

Hoog beoordeelde hotels op Jamaica volgens alle beoordelaars

  • KuDehya Guesthouse

    Treasure Beach, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gastheer, heel gastvrij, (Rastafari), die zorgt voor een pure Jamaicaanse ervaring zoals je verwacht, en meer. We hebben gekozen voor een veganistische ontbijt, erg smaakvol en gezond en leuk om te proberen. De locatie is geweldig, je kijkt uit over zee vanaf je eigen balkon. The host, very hospitable, (Rastafarian), which allows for a pure Jamaican experience as you expect, and more. We have chosen a vegan breakfast, very tasty and healthy and fun to try. The location is great, you look out over the sea from your private balcony.

    Beoordeeld op: 20 september 2016 Verbleven in september 2016
    Jan Nederland
  • Tranquility Estate

    Kingston, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie locatie met een prachtig uitzicht voor natuurliefhebbers. Eigenaresse Lorna is een super gastvrouw en naar onze mening ook een chefkok. We hebben erg genoten van onze leuke gesprekken met haar. Omdat we het zo erg naar onze zin hadden gehad, zijn we tijdens onze reis nog een keer voor een paar dagen teruggekeerd naar Tranquelity Estate. Lorna en Brutus (hond) nogmaals bedankt voor alle gastvrijheid en hopelijk tot snel!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niet van toepassing

    Beoordeeld op: 15 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Sandra Nederland
  • Hyatt Zilara Rose Hall Adults Only - All Inclusive

    Montego Bay, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers zijn uitstekend. Restaurants zijn prima, hoewel je merkt dat het erg is gericht op het hamburger bbq publiek.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      entertainment. erg aanwezig, soms irritant en alleen voor kinderen in de eerste helft van de avond en maar kort voor volwassenen. Matig publiek. In adult gedeelte gebeurt weinig en zijn bijna geen restaurants dus je moet wel naar de kinderafdeling.

    Beoordeeld op: 20 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Erick Nederland
  • Agapantha Cottage

    Mandeville, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie kamer. Goed ontbijt. Mooie tuin. Je kan er buiten zitten. Grote keuken en alle benodigdheden waren aanwezig. Goede WiFi. Waslijn ter beschikking. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Badkamer kan een opknapbeurt gebruiken.

    Beoordeeld op: 5 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Crickemans België
  • All Nations Guest House

    Port Antonio, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De rust en de ligging zijn pluspunten bij deze accomodatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Strand is moeilijk bereikbaar.

    Beoordeeld op: 16 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    E Nederland
  • Beach Two Bedroom Loft Suite E29

    Ocho Rios, Jamaica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De luxe van het appartement, het uitzicht, het strand voor de deur.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er was regelmatig herrie door werkzaamheden bij het strand.

    Beoordeeld op: 25 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Loes Nederland