Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Jamaica Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell på Jamaica

  • Sunrise Club Hotel

    Negril, Jamaica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget är bra. Negrils bästa pizza och pasta.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukost skulle ingå när jag bokade boendet. Erbjudandet om frukost verkar senare ha tagits bort. På samma sätt har villkoren för förskottsbetalning ändrats. Höga priser på maten.

    Recenserades: 10 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Christer Sverige
  • Caribic House

    Montego Bay, Jamaica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbar stor balkong högst upp med bord och stolar. Havsutsikt och utsikt mot gatan. Mycket att titta på. Mycket trevlig och hjälpsam personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Att det inte fanns frukost på hotellet. Tyvärr insyn i badrummet, fanns inga gardiner. Smal säng för två personer.

    Recenserades: 1 april 2018 Bodde här Mars 2018
    Birgitta Sverige
  • Yellow Bird Sea

    Negril, Jamaica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Yellow Bird var en av dom finaste och mysigaste ställen jag bott på.Allt var perfekt,rummen var jätte fina,personalen alltid glada och tillmötesgående,läget helt underbart direkt på stranden,och nära till allt,supermarket,bankomat och restauranger och barer.Här kommer jag att bo varje gång jag åker till Jamaica. Rekommenderas varmt./Love from miss Linda

    Recenserades: 6 april 2018 Bodde här April 2018
    Linda Sverige
  • SeaGarden Beach Resort - All Inclusive

    Montego Bay, Jamaica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra

    • Den negativa delen av recensionen

      Det var inget jag inte tyckte om,

    Recenserades: 3 maj 2018 Bodde här April 2018
    Frehiwet Sverige
  • Travellers Beach Resort

    Negril, Jamaica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen ar väldigt tillmötesgående och trevliga. Vid våra utflykter så anlitade vi samma chaufför, Eddie, han var en riktig härlig kille som jag kan rekommendera! Även Ian, en manager på stället var otroligt hjälpsam och lätt att komma i kontakt med (via WhatsApp).

    • Den negativa delen av recensionen

      Vi var fyra personer i rummet/lägenheten och det tog ett tag för städpersonalen att inse det, så vi var tvungna att be om extra lakan och handdukar i princip varje dag. Inga större problem men om jag ska nämna något negativt!

    Recenserades: 18 juli 2018 Bodde här Juni 2018
    Daniel Sverige
  • Avant Lifestyle

    Richmond, Jamaica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt var bra, det var som hemma med semester känsla.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fans inget att inte tycka om

    Recenserades: 4 augusti 2018 Bodde här Juli 2018
    Lamula Sverige

Hotell på Jamaica med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Deja Resort All Inclusive

    Montego Bay, Jamaica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Toppenläge vid Stranden och toppenbra personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trafiken och trafikljuden på natten var extremt högt och enerverande. Öronproppar ett måste.

    Recenserades: 4 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Peter Sverige
  • The Wexford Hotel

    Montego Bay, Jamaica

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,4