Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Kenya Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Kenya

  • The Ark Lodge

    Nyeri, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Djuren och den rustika miljön

    • Den negativa delen av recensionen

      Matbuffén var lite smaklös.

    Recenserades: 5 september 2018 Bodde här September 2018
    Hillevi Kenya
  • The Concord Hotel & Suites

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Världens bästa receptionist Lucyanne som la ner jättemycket tid och energi med att hjälpa till med tågbokning mm

    Recenserades: 9 september 2018 Bodde här September 2018
    Marie Sverige
  • CityBlue Creekside Hotel & Suites

    Mombasa, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Säng ok

    • Den negativa delen av recensionen

      MYCKET HÖGT SNACK I HÖGTALARE, BÖRJAR FÖRE 5 PÅ MORGONEN.

    Recenserades: 11 september 2018 Bodde här September 2018
    Bengt Sverige
  • Joy Palace Hotel

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      personalen var vänlig och hjälpsam.

    • Den negativa delen av recensionen

      Bättre Wi-FI , värm vatten i dush och kran.

    Recenserades: 21 september 2018 Bodde här September 2018
    Sanatollah Sverige
  • Diani Sea Resort - All Inclusive

    Diani Beach, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Härlig mat. Underbar personal!

    Recenserades: 25 september 2018 Bodde här September 2018
    Paul Finland
  • Bidwood Suite Hotel

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra och prisvärt boende i Nairobi. Har bott på hotellet både enstaka natt men även under två-veckors perioder och det funkar klockrent för båda varianterna. Restaurangen sticker ut tycker jag då det är väldigt bra och varierad mat där. Även rummen är stora och kompletta med väldigt sköna sängar.

    • Den negativa delen av recensionen

      Synd att det inte finns gym på hotellet, däremot har man tillgång till ett gym i närheten vilket är bra. Hade vart bra om det finns lite utrustning i köket då man vid längre vistelser gärna har lite frukt, youghurt och sånt som man vill få i sig.

    Recenserades: 26 september 2018 Bodde här September 2018
    Peter Sverige
  • Spurwing Guest House

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt hemtrevligt och familjärt!

    Recenserades: 26 september 2018 Bodde här September 2018
    Sara Sverige
  • Severin Sea Lodge

    Bamburi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge precis vid havet!

    • Den negativa delen av recensionen

      Wifi fungerar relativt dåligt och just nu byggs det/renoveras det en del på hotellområdet vilket kan störa "mysfaktorn".

    Recenserades: 26 september 2018 Bodde här September 2018
    Sara Sverige
  • Turtle Bay Beach Club

    Watamu, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig o bra personal. endast 20 minuter från flygplatsen i Malindi

    • Den negativa delen av recensionen

      eftersom jag har besökt Turtle Bay flera gånger sedan 2012 ser jag att vissa saker behöver åtgärdas, lite slitet här o där.

    Recenserades: 6 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Katarina Sverige
  • Maneaters

    Tsavo, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt trevlig personal o mycket mat får man. Elefanterna går precis utanför😀

    Recenserades: 9 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Caroline Sverige

Hotell i Kenya med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Bahari Dhow Beach Villas

    Diani Beach, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge på hotellet, ok strand bar

    • Den negativa delen av recensionen

      Dålig hjälp av personalen när vi skulle ta tuktuk vilket inte är helt riskfritt när det är mörkt .... toaletten gick inte att spola , dörren var super svår att låsa.

    Recenserades: 28 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Marie-Louise Sverige
  • Best Western Plus Meridian Hotel

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      God mat, fint rum och god service. Fanns en kille på hotellet som fixade safari åt oss på kort varsel och taxiresor till bra priser. Wifi signalen var dessutom riktigt bra inne på rummet.

    • Den negativa delen av recensionen

      En av servitriserna gjorde oss besvikna sista kvällen och försökte blåsa oss med priserna och gav oss inte det vi beställde. Annars var allt riktigt bra.

    Recenserades: 29 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Jesper Sverige
  • Baobab Beach Resort & Spa

    Diani Beach, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Vädret var perfekt, dansarna gjorde ett otroligt bra jobb. aktiviteterna var underbar

    • Den negativa delen av recensionen

      Regnet i början Annars inget

    Recenserades: 1 november 2016 Bodde här Oktober 2016
    Maria Sverige
  • Mimosa Court Apartments

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Stora och fina lägenheter med bra gym och pool. Poolen dock inte bra för icke simkunniga barn.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trafiksituation till lägenheterna var inte den bästa! När det pågående vägbygget på Ngong road blir klart så kommer det att underlätta.

    Recenserades: 7 november 2016 Bodde här November 2016
    Tommy Sverige
  • Papillon Lagoon Reef Hotel

    Diani Beach, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint poolområde och läge på beachen. Väldigt trevlig serveringspersonal. Bra frukostar.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite passiv personal i receptionen. Middagarna kunde varit bättre. Myggnäten behöver en uppfräschning.

    Recenserades: 2 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Lars Norge
  • Swiss Lenana Mount Hotel

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra fräscha rum och trevlig/hjälpsam personal

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten var inte speciellt bra. Provade även att äta lunch men inte heller den var speciellt bra.

    Recenserades: 16 oktober 2017 Bodde här September 2017
    Michael Sverige
  • Easy Hotel Kenya

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Nära flygplatsen. Gratis upphämtning vid ankomst på flygplatsen, funkade perfekt. Bra om man har tidig avgång på flyget. Trevlig personal, fixade tidig frukost till mig.

    • Den negativa delen av recensionen

      Tråkigt område.

    Recenserades: 19 april 2018 Bodde här Mars 2018
    Jonas Sverige

Hotell i Kenya med höga betyg från alla gäster

  • The Villa Luxury Suites

    Diani Beach, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastik service, mat och kvalite på boendet, en riktig pärla

    Recenserades: 11 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Mikael Sverige
  • Jua House

    Shela, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Rent, fräscht och vackra stora rum och gemensamma utrymmen. Duschen fantastisk!

    • Den negativa delen av recensionen

      Kunde varit bra med några vägvisande skyltar som anger hur man skall hitta stället i Shellas labyrint.

    Recenserades: 15 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Alf Sverige