Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Kenya Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Kenya

  • Bidi Badu Zanzibar Village

    Diani Beach, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      fint nära strand vi borde i egen hus och var mycket nöjda med boende där kan tänka åka igen.

    • Den negativa delen av recensionen

      restaurang som har Bibi badu är helt katastrof , personal går sovande väntar på mat i minst 1 timma , maten blir kalt , restaurang personal går som zombi , när man betalar nota förvänta dig att du ska få växel efter 1 timma. frukost pannkakor de sparar i några dagar , korv kan också va gammal dvs från igår . Beställde från meny rätt pris var helt anan än nota , förvänta att du ska få 800 gram ris och 70 gram musslor och det kostade 1000 KES . Rekommenderar ta tur tur som kostar 50 ses för 1 och äta ute ifrån hotel. Om jag skulle ha en ställe som bidi badu skulle kasta ut all restaurang personal och bara lämna Hasam de enda personal som ler och ger service alla andra som jag har sagt går som zombi katastrof att en fin ställe som bidi badu har sådan katastrofal bemötande av restaurang personal. De tar ner bidi badu helhet. Massage i bidi babu mycket bra kan rekommendera .

    Recenserades: 27 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Lars Sverige
  • The Ark Lodge

    Nyeri, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Djuren och den rustika miljön

    • Den negativa delen av recensionen

      Matbuffén var lite smaklös.

    Recenserades: 5 september 2018 Bodde här September 2018
    Hillevi Kenya
  • The Concord Hotel & Suites

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Världens bästa receptionist Lucyanne som la ner jättemycket tid och energi med att hjälpa till med tågbokning mm

    Recenserades: 9 september 2018 Bodde här September 2018
    Marie Sverige
  • CityBlue Creekside Hotel & Suites

    Mombasa, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Säng ok

    • Den negativa delen av recensionen

      MYCKET HÖGT SNACK I HÖGTALARE, BÖRJAR FÖRE 5 PÅ MORGONEN.

    Recenserades: 11 september 2018 Bodde här September 2018
    Bengt Sverige
  • Maneaters

    Tsavo, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig personal o hjälpsamma.såg elefanter från rummet.fantastiskt

    Recenserades: 20 september 2018 Bodde här September 2018
    Caroline Sverige
  • Joy Palace Hotel

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      personalen var vänlig och hjälpsam.

    • Den negativa delen av recensionen

      Bättre Wi-FI , värm vatten i dush och kran.

    Recenserades: 21 september 2018 Bodde här September 2018
    Sanatollah Sverige
  • Diani Sea Resort - All Inclusive

    Diani Beach, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Härlig mat. Underbar personal!

    Recenserades: 25 september 2018 Bodde här September 2018
    Paul Finland
  • Space International

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt med en restaurang i samma hus så man kunde gå ner och äta på kvällen utan att behöva gå ut.

    • Den negativa delen av recensionen

      Låg mitt i där bara ortsbefolkningen vistades så man sticker ut som turist. Mycket folk överallt och stor risk att bli utsatt för rån, så var på er vakt.

    Recenserades: 31 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anonym Sverige
  • Airport view Apartment

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket bra värd som löste dom funderingar och problem vi hade. Inhägnat område med vakter som gjorde att man kände sig säker.

    Recenserades: 31 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Kenya med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Fairmont The Norfolk

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Sängen är bekväma och rena.

    • Den negativa delen av recensionen

      Rummet är för liten. Ingen monter / bord att hålla resväskor. Dusch dörren inte stängs. Incheckning 1500 tim och ut 1000 tim. Informerade och begärde tidig incheckning men inte rummet även på 1500 timmar. Väntade till 1520 tim. och ingen ens erbjöd ett glas vatten. Receptionist var den mest ovänliga person som jag träffade i Kenya under mina 12 dagar !! Room service störd vid 2045 tim. utan anmodan

    Recenserades: 30 september 2016 Bodde här September 2016
    Sarath Sverige
  • Mimosa Court Apartments

    Nairobi, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Stora och fina lägenheter med bra gym och pool. Poolen dock inte bra för icke simkunniga barn.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trafiksituation till lägenheterna var inte den bästa! När det pågående vägbygget på Ngong road blir klart så kommer det att underlätta.

    Recenserades: 7 november 2016 Bodde här November 2016
    Tommy Sverige

Hotell i Kenya med höga betyg från alla gäster

  • The Sands at Chale Island

    Chale Island, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Jag hade en fantastisk vistelse och åker gärna tillbaka! Personalen var fantastiskt ❤️

    • Den negativa delen av recensionen

      Dessvärre fanns det gäster som lät sina barn titta på smartphone under middagen, utan hörlurar... kan förstå om en vill slippa konflikter med barnen under semestern, men det här var väl lite väl....

    Recenserades: 23 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Beatrice Sverige
  • Jua House

    Shela, Kenya

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Rent, fräscht och vackra stora rum och gemensamma utrymmen. Duschen fantastisk!

    • Den negativa delen av recensionen

      Kunde varit bra med några vägvisande skyltar som anger hur man skall hitta stället i Shellas labyrint.

    Recenserades: 15 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Alf Sverige