Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Cambodja Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Cambodja

  • Courtyard by Marriott Siem Reap Resort

    Siem Reap, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Aldrig før har jeg mødt et så gennemført smilende og imødekommende personale. Værelserne var derudover store, godt oplyst og vel airconditionerede. Poolområdet var pænt, hyggeligt og velserviceret og restaurant og rooftopbar med et godt udvalg.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var ikke noget ud over at hotellet lå i udkanten af byen, hvilket gjorde at man skulle med en tuk tuk, som hotelpersonalet fik fat i på under 1 min og kostede 3 US$

    Anmeldt: 5. august 2018 Overnattede: august 2018
    Karen Danmark
  • Raffles Hotel Le Royal

    Phnom Penh, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hele hotellet var indrettet i en vildt charmerende kolonistil, og der herskede en ro og eksklusivitet over stedet.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var en snært af en gammel/jordslået lugt i værelset.

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: august 2018
    Karen Danmark
  • Aquarius Hotel and Urban Resort

    Phnom Penh, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Pool og restaurant var super

    Anmeldt: 4. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anton Danmark
  • The Plantation Urban Resort and Spa

    Phnom Penh, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      International morgenmad Meget opmærksomt personale

    • Den negative del af anmeldelsen

      Rotter om aftenen.

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: august 2018
    Ulrik Danmark
  • La Niche D'angkor Boutique Hotel

    Siem Reap, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejlig lille oase centralt i byen på en stille sidegade. Hyggeligt med en pool i midten af hotellet, hvor alle værelser har terrasse ud mod. Fine store værelser og badeværelser med badekar og separat bruser. Ok restaurant og meget hjælpsomt personale, som også har gode aftaler med kørsel til templerne i Angkor.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Sengene og hovedpuderne var ikke de bedste. Lidt for hårde.

    Anmeldt: 31. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Lars Danmark
  • Easy Tiger Bungalows

    Koh Rong Sanloem, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lå fantastisk ned til stranden. Bungalow fin og ren. Cafe hyggeli som spise og opholdssted. Super valuta for pengene.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der mangler lidt hylder på værelset. Lys på værelset kunne også være skarpere.

    Anmeldt: 4. august 2018 Overnattede: august 2018
    Malene Danmark
  • The One Resort

    Koh Rong Sanloem, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Flotte bungalower rett på stranden. Flott basseng og strand. Gode restauranter i nærheten.

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: juli 2018
    John Norge
  • Isann Lodge

    Siem Reap, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det føles som om man er i et lille stykke paradis langt væk fra alting. Haven omkring poolen var meget smuk. værelserne var store og meget fine. Personalet var meget hjælpsomme i forhold til udflugter.

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anja Danmark
  • Casa Villa Independence

    Phnom Penh, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Udmærket hotel i centrum af Phnom Penh. Man kan gå til alle seværdighederne.

    • Den negative del af anmeldelsen

      En del af personalet taler desværre kun meget lidt eller slet ikke engelsk.

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anja Danmark
  • Harmony Home

    Sihanoukville, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Perfekt beliggenhed lige ved områdets bedste strand. Backpackermiljø. Meget venligt og imødekommende personale.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var byggestøj fra hoteller, der bliver bygget på begge sider. Bygninger og inventar er nedslidt. Problemer med vandet i regntiden. Vejen udenfor hotellet er meget mudret, og der ligger affald overalt.

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anja Danmark

Hoteller i Cambodja med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Diamond Palace Resort & Sky Bar

    Phnom Penh, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Venligt personale, lækket poolområde, god morgenmad og gode tuk-tuk chauffører

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var ikke så mange khemer restanter lige om hjørnet

    Anmeldt: 30. december 2016 Overnattede: december 2016
    Katja Danmark
  • Billabong Hostel

    Phnom Penh, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Aftenarrangementerne, pool, interiør

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ville gerne have haft morgenmad inkluderet.

    Anmeldt: 1. september 2016 Overnattede: august 2016
    Louise Danmark

Hoteller i Cambodja med gode anmeldelser

  • Eureka Villas Siem Reap

    Siem Reap, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Pragtfuldt personale, søde, smilende. Super søde og utrolig hjælpsomme, venlige ejere. 10 ud af 10 stjerner til stedet. Lækkere senge, skøn pool, smukke omgivelser. Perfekt

    • Den negative del af anmeldelsen

      Intet.

    Anmeldt: 30. januar 2017 Overnattede: januar 2017
    Lene Danmark
  • Villa Nissa

    Siem Reap, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Værtsparet, hun cambodiansk han fransk, var yderst hjælpsomme og venlige. Maden var god og veltillavet 3 retter hver dag og til en fin pris, kan varmt anbefales.

    Anmeldt: 1. februar 2017 Overnattede: januar 2017
    Peter Danmark
  • Phum Baitang

    Siem Reap, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Området er opført i stor harmoni med naturen.

    • Den negative del af anmeldelsen

      I den ende af området, hvor vi boede, var der musiklarm fra det nærliggende beboelsesområde.

    Anmeldt: 3. februar 2017 Overnattede: februar 2017
    Anne Kina
  • Central Suite Residence

    Siem Reap, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt i alt godt, men beliggenheden tæt på party gaden gør at der er meget larm om aftenen.

    Anmeldt: 23. februar 2017 Overnattede: januar 2017
    Thomas Danmark
  • Udaya Residence

    Siem Reap, Cambodja

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet var de sødeste mennesker og vi har slet ikke lyst til at forlade dem. De var altid smilende og parate til at hjælpe med alting! De spurgte hver dag til vores velbefindende og skabte en god atmosfære på hotellet

    Anmeldt: 26. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    sanja Sydafrika