Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Latvija Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Latviji

  • Two Wheels

    Riga, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Very nice place

    Datum recenzije: 20. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Sasa Hrvatska
  • Baltpark

    Riga, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Prijatnij personal ocenj krasivo na terasse nomer ujutnij

    • Negativni dio recenzije

      Vsj bilo zamecateljno

    Datum recenzije: 21. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    sh-larisa Norveška
  • Rixwell Old Riga Palace Hotel

    Riga, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Bilo je uredno, s puno pažnje, ukusan doručak i jeftini suveniri u hotelu.

    Datum recenzije: 22. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Katarina Hrvatska
  • Europa Royale Riga

    Riga, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina cemtra, dovoljno velike sobe, parking u dvoristu. Izuzetno fino odoblje.

    • Negativni dio recenzije

      Sobe bi trebalo malo obnoviti. Sve malo"mirise" po starimi.

    Datum recenzije: 5. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Ante Hrvatska
  • Sonia Apartments

    Jūrmala, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Otlicnie appartamenti! Ocenj cisto, xorosee mestopolizenie, rjadom akvapark ( mi xodili peskom). Prijatnie deuski na recepsane. Rjadom more!!! Objazateljno priedem esco!

    • Negativni dio recenzije

      Takogo net! Kak pozelanie xotelosj bi kuxonnoe polotence i xotja bi 1 kapsulu dlja stiraljnoj masini.

    Datum recenzije: 6. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Larisa Latvija
  • Amber Sea Hotel & Spa

    Jūrmala, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      krasivo i ujutno kak vnutri tak i na territoriji Hotelia..raspolozenie ego...prijatnoe obsluzivanie personala!!!!

    • Negativni dio recenzije

      Pri

    Datum recenzije: 26. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Natasa Litva
  • Rixwell Gertrude Hotel

    Riga, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Udobnie krovati,horowie poduwki,nomer ujutnij.Prigotovili nam zavtrak s soboj,tak kak uezzali mi rano.Spasibo.

    • Negativni dio recenzije

      1 -prezde,cem zakazatj otelj,smotreli vpervuju oceredj cto bi bila parkovka,bilo napisano,cto estj. Po priezdu okazivaetsja netu,toljko na 4-5- mawin i vsjo,,,skazali iwite na blizajwih ulicah,gde platno do vecera ili stavjte na platnuju za 7 euro,gde to cerez 2 kvartala,kotoruju ewjo nado poiskatj,esli ne znaew tocno gde ona ). Pravda vtecenii vecera tam ,na parkovku otelja ewjo vsunuli koe kak 2 mawini s belarusskimi nomerami,ostaljnie prodolzali iskatj parkovki vokrug otelja po ulicam. ( Predlogaem otelju ukazivatj v internete,cto parkovki vsjo taki netu i budet problema...libo platitj za platnuju stojanku ) 2- Zakazali specijalno ulucwennij nomer s odnoj boljwoj krovatju i odnoj otdeljno odnospaljnoj,tak kak bili s rebjonkom (rebjonku pocti 7 let) . Nam skazali,cto nomera s otdeljnoj krovatju netu,(hotja pri rezervacii po internetu bronj prowla horowo) i stali predlogatj nam spatj vtrojom na odnoj krovati,,,potom nomer s rasskladuwkoj dlja rebjonka,a ne krovatju, Kogda mi otkazalisj,stali predlogatj detskuju krovatku,mi skazali,cto rebjonok tam daze ne pomestitsja. Ja stala vozmuwatsja,cto bil zakazan nomer specialjno ulucwennij , i ukazani bili daze krovati (odna boljwaja i odna odnospaljnaja) ...togda devuwka pocemu to bistro nawla nomer,kak nado,imenno to,cto mi rezervirovali. (Srazu napiwu,pocemu Nam bilo nuzno imenno normaljnaja krovatj,.....u rebjonka dolzen bil bitj sledujuwij denj ocenj sloznij i tjazolij i on dolzen bil horowo vispatjsa i otdahnutj ,poetomu mi zaranee vsjo produmivali ) 3- V nomere ponravilosj vsjo,krome togo,cto v vannoj bili dlinnie zenskie volosi,bilo ocenj neprijatno. Mi mnogo putewestvuem,mnogo gde ostanavlivatsja prihoditsja i po pribaltike i za granicej....no takih "nakladok " kak s parkovkoj i krovatjami ewjo ne bilo. v ostaljnom vsjo ponravilosj,devuwki ljubeznie.Mi uezzali rano,poprosili zavtrak s soboj kakoj-nibudj,nam prigotovili buterbrodi i rebjoku ewjo sok i pecenje,spasibo za eto boljwoe,ocenj prijatno.

    Datum recenzije: 13. lipnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Jelena Ujedinjeno Kraljevstvo
  • Daugavpils Mark Rothko Art Center residences

    Daugavpils, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      nismo ni bili jer smo zalutali

    Datum recenzije: 2. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Zdravko Hrvatska
  • Book it

    Riga, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Tiho.ispokojno.

    Datum recenzije: 8. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Vladislavs Njemačka

Hoteli u Latviji koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Tree House

    Riga, Latvija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      cijela usluga je odlična , nema nikakvih zamjerki,

    Datum recenzije: 26. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    ljerka Hrvatska