Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Lettland Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Lettland

  • Europa Royale Riga

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Vackert rum och hotell. Läget var bra.

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    christina Sverige
  • Boutique Hotel Monte Kristo

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget i Gamla Stan och ändå väldigt lugnt och tyst. Priset OK (men allt är ju billigt i Lettland).

    • Den negativa delen av recensionen

      Slitna heltäckningsmattor. Hela hotellet luktade unket. Extremt enkel frukost i väldigt litet, trångt, lågt källarutrymme. Fruktansvärt smaklösa möbler och dålig hötorgskonst i allmänna utrymmen. Dålig restaurang med mycket långsam betjäning trots att jag var den enda gästen. Misstänksam personal i receptionen. När jag vid utcheckningen sa att jag inte tagit någonting ur minibaren på rummet så höll hon mig kvar medan hon ringde till någon ”spion” och bad denne/denna att gå till rummet och kolla. Först när ”spionen” ringt tillbaka så fick jag lämna hotellet. Fyra stjärnor på hotellet är ett skämt.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Lo Sverige
  • Wellton Riga Hotel & SPA

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Centralt, bra pris, trevlig perdonal

    • Den negativa delen av recensionen

      Hårda sångar, borde varit varmare pooler på spa-avdelningen, endast 34 grader...

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Ialia Sverige
  • Relais Le Chevalier

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint hotell, mycket god frukost och trevlig personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Vid bokningen av rummet missade vi att vi bokat ett rum utan fönster. Kändes först lite konstigt, men det gick bra i alla fall.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Jörgen Sverige
  • Metropole Hotel by Semarah

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget i gamla stan, Restaurangerna och sevärdheter, trevlig och hjälpsam personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Städningen på rummet, hög ljudnivå från gatan.

    Recenserades: 15 september 2018 Bodde här September 2018
    Willy Sverige
  • Guesthouse Jakob Lenz

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Har bott en gång tidigare på hotellet (2008) och vi trivdes utmärkt även den här gången. Frukosten OK

    Recenserades: 16 september 2018 Bodde här September 2018
    Eivor Sverige
  • Rixwell Domus Hotel

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra frukost, mycket att välja på. Supertrevlig receptionist, duktig på att ge förslag på utflykter, sevärdheter m m.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Ann-Kristin Sverige
  • Copper Residence

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Allting fungerade utmärkt. Värden mötte upp på avtalad tid och visade allt och överlämnade nycklar.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fanns inget att anmärka på.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Benny Sverige
  • Art Hotel Laine

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge

    • Den negativa delen av recensionen

      Hårda knarrande sängar. Sittgrupper fanns vid reception men ingen naturlig mysfaktor. Fantasilös frukost.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Sverige
  • Stabu Sēta Residence

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Nytt och oanvänt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trafikbuller nattetid.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Lettland med höga betyg från gäster som talar svenska

Hotell i Lettland med höga betyg från alla gäster

  • Bearsleys Blacksmith Apartments

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Rent och fint,bra läge. Stor lägenhet som passade för oss fyra.

    Recenserades: 29 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Jessica Sverige
  • Šaha Kluba Apartamenti

    Kuldīga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Härlig balkong, duschen var helt fantastisk! Mycket God service! Disk- och tvättmaskin.

    Recenserades: 8 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Elin Sverige
  • Valentine's White Lux

    Kuldīga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 10
    • Den positiva delen av recensionen

      Elegant, trivsam och bekväm studiolägenhet. Vänligt mottagande av värdinnan vid ankomst. Personligt utformad utmärkt informationsmaterial.

    Recenserades: 16 augusti 2017 Bodde här Augusti 2017
    Margareta Sverige
  • Pilava

    Roja, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Överträffade våra förväntningar på alla sätt. Vänligt och omtänksamt värdpar. Vacker trädgård med solstolar och trädgårdsmöbel. Charmigt och genomtänkt gästhus med 4 gästrum och sällskapsutrymme på övervåning samt kök i nedervåningen. Utmärkt frukost! Nära havet med långgrund strand och kristallklart vatten. Tillgång till bastu.

    Recenserades: 16 augusti 2017 Bodde här Augusti 2017
    Margareta Sverige
  • Apartment Old Town Riga River View

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Ren och snygg lägenhet med vacker utsikt, tyst och lugnt och värdinnan var mycket trevlig. Lägenheten låg i gamla stan, så det var gångavstånd till sevärdheter, restauranger etc.

    • Den negativa delen av recensionen

      Gammalt hus med inte så vacker utsida men insidan var desto bättre. Lägenheten låg på fjärde våningen utan hiss.

    Recenserades: 24 april 2017 Bodde här April 2017
    Anonym Sverige