Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Lettland Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Lettland

  • Old Riga Hotel Vecriga

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten var ok, men personalen fyllde inte på, så brödkorgen var tom, pannkakorna tog slut och bestick att ta maten saknades.

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Eva Sverige
  • Monika Centrum Hotels

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra frukost

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Mattias Thailand
  • Boutique Hotel Monte Kristo

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk frukost! SÅÅ nära busshållplats! Skön säng! Nära sevärdheter i Gamla Stan, nära Saluhallarna på Centrala Marknaden - som är ett måste! Trevlig och vacker interiör i trapphus och i den lilla restaurangen

    • Den negativa delen av recensionen

      Byte av handduk - varje dag - miljötänk! Lite gladare miner hade varit trevligt.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Inga-Lill Sverige
  • Park Inn by Radisson Riga Valdemara

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Det är ett mycket prisvärt hotell. Bra miljö , lagom långt till gamla staden och turist ställena. Mycket bra personal.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Stefan Sverige
  • Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Fin utsikt från våning 8. Trevlig nattklubb där inträdet ingick för boende på hotellet. Lyxig service med en butler som tog hand om väskorna. Fick hjälp med att boka taxi till flygplatsen för 12 euro. Betalade 35 euro från flygplatsen till hotellet. Tips är att boka via hotellet som har samarbete med taxibolag.

    • Den negativa delen av recensionen

      Hotellet hade som regel att reservera 250 euro och sedan betalade man vid avresa det faktiska priset som var 181 euro. Det innebär att de fortfarande reserverar båda beloppen för mig och det är nu 4 dagar sedan.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Hanna Sverige
  • Hotel Garden Palace

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Lyxig känsla både i rummet och hotellet, fräscht och luftigt, väldigt sköna sängar. Bra med vattenkokare på rummet för kaffe och te.

    Recenserades: 16 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Eva Sverige
  • Windrose

    Liepāja, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal. Bra frukost. Fräscha rum.

    • Den negativa delen av recensionen

      Sängarna kunde varit lite bredare, eller separata sängar. Bodde med manliga kamrater.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Bertil Sverige
  • Avalon Hotel & Conferences

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Frukosten var riklig och bra.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fönstret vette mot lobbyn. Kuddarna var för höga. Rummet var för varmt.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Marcus Finland
  • Rixwell Domus Hotel

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt läge mitt i gamla stan med närhet till det mesta. Trevlig och hjälpsam personal. Rejäl och god frukost att börja dagen med. Nära till flygbussen.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    YG52 Sverige
  • Rixwell Elefant Hotel

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt var perfekt !

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Lettland med höga betyg från gäster som talar svenska

  • St.Roland Livu Square

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra storlek för en familj på fyra. Fräsch, modern stil.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ljudet/musiken från nattklubben under var väldigt störande och det var svårt att sova. Lite smala sängar och lite knölig bäddsoffa.

    Recenserades: 13 december 2016 Bodde här December 2016
    olsen Sverige
  • Park Inn by Radisson Residence Riga Barona

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Nyss öppnades. Mycket rent, fint rum. Köket litet men det räcker till frukost. Runt om hörnet mataffärer, restauranger,caffeer. Till gamla stan ca 10 min promenad. Fantastisk personal. Tyst på rummet och skön säng.

    • Den negativa delen av recensionen

      All was perfect.

    Recenserades: 28 december 2016 Bodde här December 2016
    Marika Sverige
  • St.Roland Konventhof

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt fint inrett, fantastiskt läge.

    • Den negativa delen av recensionen

      Aningen lyhört i lägenheten som vette mot gatan.

    Recenserades: 12 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Tjejresa Sverige
  • Copper Residence

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Nyrenoverat, smakfullt inrett, mitt i Gamla Stan, nära till allt. Mycket fräscht och modernt. Trevliga värdar. I lägenheten finns allt som behövs. Allt är nytt och av bra kvalité.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kan inte hitta på något som inte var bra. Jag såg inte AC där, så kan jag inte säga hur det blir om ute är +30. Men det finns säkert lösning även till det.

    Recenserades: 16 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Marina Sverige
  • Relais Le Chevalier

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4

Hotell i Lettland med höga betyg från alla gäster

  • Šaha Kluba Apartamenti

    Kuldīga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Härlig balkong, duschen var helt fantastisk! Mycket God service! Disk- och tvättmaskin.

    Recenserades: 8 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Elin Sverige
  • Copper Residence

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Nyrenoverat, smakfullt inrett, mitt i Gamla Stan, nära till allt. Mycket fräscht och modernt. Trevliga värdar. I lägenheten finns allt som behövs. Allt är nytt och av bra kvalité.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kan inte hitta på något som inte var bra. Jag såg inte AC där, så kan jag inte säga hur det blir om ute är +30. Men det finns säkert lösning även till det.

    Recenserades: 16 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Marina Sverige
  • Valentine's White Lux

    Kuldīga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 10
    • Den positiva delen av recensionen

      Elegant, trivsam och bekväm studiolägenhet. Vänligt mottagande av värdinnan vid ankomst. Personligt utformad utmärkt informationsmaterial.

    Recenserades: 16 augusti 2017 Bodde här Augusti 2017
    Margareta Sverige
  • Pilava

    Roja, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Överträffade våra förväntningar på alla sätt. Vänligt och omtänksamt värdpar. Vacker trädgård med solstolar och trädgårdsmöbel. Charmigt och genomtänkt gästhus med 4 gästrum och sällskapsutrymme på övervåning samt kök i nedervåningen. Utmärkt frukost! Nära havet med långgrund strand och kristallklart vatten. Tillgång till bastu.

    Recenserades: 16 augusti 2017 Bodde här Augusti 2017
    Margareta Sverige
  • Apartment Old Town Riga River View

    Riga, Lettland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Ren och snygg lägenhet med vacker utsikt, tyst och lugnt och värdinnan var mycket trevlig. Lägenheten låg i gamla stan, så det var gångavstånd till sevärdheter, restauranger etc.

    • Den negativa delen av recensionen

      Gammalt hus med inte så vacker utsida men insidan var desto bättre. Lägenheten låg på fjärde våningen utan hiss.

    Recenserades: 24 april 2017 Bodde här April 2017
    Anonym Sverige