Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Maroko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Maroku

  • Rose Valley Hotel

    Ouarzazate, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Klasický evropský hotel. V ostatních případech jsem spali v různých druzích místního ubytování, toto bylo příjemné osvěžení v podobě kvality výbavy a čistotě. Hlavně partnerce se zde líbilo. Je zde krásný bazen.

    • Negativní část hodnocení

      Pokud toužíte po poznání místních zvyklostí, je lépe volit jiné ubytování.

    Hodnocení napsáno: 20. srpna 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Dalibor Česká republika
  • Tigmi Nomade

    Tahannout, Maroko

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Nejúžasnější místo za celý náš marocký pobyt. Jako malá oáza uprostřed pustiny. Pokud není opar, je zde krásný výhled na hory. Zajímavé rozhovory s majitelem, který dříve skutečně byl nomádem v karavanách. Nová a pěkně zařízená budova, krásný a veliký bazén, dobré večeře i snídaně.

    • Negativní část hodnocení

      Příjezd k objektu je skutečně hrozný, navíc v google mapách není zanesena část cesty, bez které se tam autem prostě nedostanete. Při příjezdu se určitě vyplatí domluvit se s majitelem, aby na vás počkal u hlavní silnice a pak dovedl až k domu.

    Hodnocení napsáno: 20. srpna 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Dalibor Česká republika
  • Hotel Abi khancha

    Chefchaouene, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Interiér hotelu krásně zapadá do celého města. Modré zdi všude kam se podíváte. Na střeše najdete terasu, která není dodělaná, ale i přesto vám v noci umožní krásný výhled na celé město.

    • Negativní část hodnocení

      Za tu cenu jsem očekával, že na pokoji budou klimatizace nebo aspoň ventilátory.

    Hodnocení napsáno: 20. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Kallden Česká republika
  • Riad Fabiola Et Spa

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídani jsem měl v ceně a byla podle evropského způsobu. Pokoje byli nádherný a vybavený klimatizací. V noci je možnost vlézt si do malého bazénku. Prostředí je velmi příjemný na odpočinek.

    • Negativní část hodnocení

      Chybí zaměstnanci. Často jsme museli čekat u recepce než někdo přiběhl. Bazén moc často nečistí. Pokud se vydáte pěšky z hotelu do centra, půjdete oblastí, která rozhodně není příjemná pro turisty. Nedoporučuju ženám chodit samy během noci ven. Osobně jsem se setkal s místními, kteří mě varovali ať okamžitě odtamtuď s přáteli zmizíme. Následně se mně jiní pokusili odcizit věci z batohu.

    Hodnocení napsáno: 20. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Kallden Česká republika
  • Hotel Almas

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Vše čisté, personál ochotný

    • Negativní část hodnocení

      Snídaně byla skromnější, ale najedli jsme se.

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Michal Česká republika
  • Merzouga Activities Camp

    Merzouga, Maroko

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Lidé se o nás starali jako naši kamarádi. Cesta na velbloudech i s našimi dětmi byla skvělá a byl to jeden z nejlepších zážitků. Všichni byli velmi příjemní a dozvěděli jsme se mnoho zajímavých věcí. A to jídlo k večeři bylo skvostné!!! Skutečně doporučuji.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    David Česká republika
  • Villa Pomme d'Or

    Midelt, Maroko

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Od prvního okamžiku jsem si připadal jako v jiném světě. Přijeli jsme z pouště do města, kde stojí překrásná vila plná zeleně s bazénem a skvělým jídlem. Personál byl velmi příjemný a pokoj byl naprosto skvělý. Děkuji všem lidem v tomto penzionu za jejich péči. Dokonce mě zahradník ráno umyl skla na autě. Skutečně perfektní servis.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    David Česká republika
  • Rise In Valley

    Zaouia Ben Smine, Maroko

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Krásná vila s nádherným výhledem do okolních kopců. Kolem se pasou ovce na kopcích a je tu skvělá atmosféra. Od bazénu je skvělý výhled a bylo to skutečně super. Večeře byla velká a velmi dobrá.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    David Česká republika
  • Kenzi Rissani

    Er Rachidia, Maroko

    Průměrné hodnocení: 6,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Příjemný personál. Dobrá večeře.

    • Negativní část hodnocení

      Pokoje nejsou v nejlepší kondici. Rozhodně ani nejčistší. Rozhodně bych hotelu ubrala jednu *. Den před tím jsme byli ubytováni za polovinu v hotelu se 3*. A byl na daleko lepší úrovni.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Maroku s recenzemi v češtině

  • Hotel Majestic

    Casablanca, Maroko

    Průměrné hodnocení: 5,4
  • B&B Riad Al Barad

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 5,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Pokojík byl pěkný, postel pohodlná

    • Negativní část hodnocení

      Riad není vůbec označený, takže ho asi málokdo najde sám. No a jak už to tak v Marrakechi bývá, když nevíte, dycky se najde někdo, kdo ví a chce za to zaplatit.

    Hodnocení napsáno: 6. prosince 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Alena Česká republika