Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Maroko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Maroku

  • Chez Brahim

    Ait Ben Haddou, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Terasa, view

    Hodnocení napsáno: 5. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Petra Česká republika
  • Riad Bab Lakhmiss

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Rijad je velmi čistý, pohodlný. A také dobře vybavený, je tu i skříň. Personál je ochotný, na uvítanou nám pustili dokonce moravské lidovky. Jedno z nejlepších ubytování na naší nízkonákladové cestě Marokem.

    • Negativní část hodnocení

      Rijad could give more information about the place od parking and how to get there to avoid hustlers.

    Hodnocení napsáno: 28. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Hana Česká republika
  • Residence Hotel Assounfou

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně standardní, postele pohodlné, ubytování má velmi dobrou polohu v novém městě v blízkosti mediny. Hotel má bazén a podzemní garáž.

    Hodnocení napsáno: 30. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Eva Česká republika
  • Hotel Jardin Public

    Fès, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Hotel v exotickém orientálním stylu ve staré části města, pravděpodobně původní výzdoba. Krásná střešní kavárna s výhledem na starou část a okolí města, pohodlné postele. Každý pokoj je ale originál, pokoje nabízené napoprvé jsme museli odmítnout. Jako součást exotické dovolené skvělé, pokud neočekáváte evropské standarty.

    • Negativní část hodnocení

      Odvrácenou tváří exotiky byl hluk ze sousedící mešity a ulice dlouho do noci. Je ale pravděpodobné, že v jiném pokoji nemusí být exotické modlitby třeba vůbec slyšet. Dále třeba koupelna v jižanském stylu - sprchujete se přímo na podlaze mezi umyvadlem a WC mísou - ve staré zástavbě je to ale běžné i třeba v Itálii.

    Hodnocení napsáno: 5. října 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Josef Česká republika
  • Riad Lalla Aicha

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi vstřícný personál. Přivítání čajem i další pohoštění. Příjemné prostředí

    Hodnocení napsáno: 11. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    svoboda Česká republika
  • Riad Asmitou

    Essaouira, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Trochu chyběli skříňky nebo jiný úložný prostor. Ne všechen personál mluví anglicky-někteří jen francouzsky

    Hodnocení napsáno: 11. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    svoboda Česká republika
  • Dar Elinor

    Fès, Maroko

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Mimořádné ubytování po všech stránkách. Ještě před příjezdem mi bylo nabídnuto několik výletů (jednodenních i vícedenních), z nichž jsem si nakonec vybral 3denní výlet do pouště zakončený v Marrakeši. Riad je velmi dobře umístěn, kousek od Modré brány. Z železničního nádraží sem jde v pohodě dojít pěšky. Prostory riadu jsou vskutku velkorysé a krásně zdobené, jak hlavní místnost, tak pokoje (včetně společných). Personál byl mimořádně ochotný a ve všem nápomocný - včetně doporučení místního hammamu, kam jsem byl doprovozen, abych nezabloudil. V ceně je též dokonalá snídaně.

    • Negativní část hodnocení

      Ubytování nelze zaplatit platební kartou.

    Hodnocení napsáno: 12. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Ladislav Česká republika
  • Amour d'auberge

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělá lokalita v samém centru města, pár kroků od Djemal el-Fna. Lockery na zavazadla na klíč (není třeba mít vlastní zámek). Hned po objednání ubytování mi bylo nabídnuto několik jednodenních výletů (nakonec nevyužito).

    • Negativní část hodnocení

      Velice jednoduchá snídaně, velmi malé společné pokoje. Když se v pokoji větralo (směrem do společného prostoru), byl cítit kouř z cigaret. Riad byl značně hlučný, což však asi bylo dáno určitými hosty.

    Hodnocení napsáno: 12. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Ladislav Česká republika
  • Hôtel Astrid

    Casablanca, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Dobrá lokalita v docházkové vzdálenosti k oběma vlakovým nádražím a v blízkosti mediny. Prostorný pokoj s balkonem a pohodlnou postelí.

    Hodnocení napsáno: 12. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Ladislav Česká republika
  • Palais Houyam

    Fès, Maroko

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Poloha, přístup personálu

    Hodnocení napsáno: 29. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Maroku s recenzemi v češtině

  • Hôtel Riad Rahba

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 5,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Poloha v centru, presto klidne misto. Usporne usporadani.

    • Negativní část hodnocení

      Obsluha nehovori prilis anglicky.

    Hodnocení napsáno: 16. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    Ivana Česká republika
  • Hostel Mauritania

    Chefchaouene, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Umístění uprostřed mediny. Nádherná střešní terasa s výhledem do údolí. Vstřícný a přátelský personál. Modrá ulička :-) Hned vedle hostelu obchůdek s jídlem.

    • Negativní část hodnocení

      Chybějící značení směrem k hostelu; ve večerních hodinách bylo poměrně dobrodružné najít správnou odbočku. Večer po příjezdu už nebyla teplá voda - nejspíš došla v bojleru. Asi by stálo za to poučit některé nocležníky o ekonomičtějsim pristupu ke sprchovani.

    Hodnocení napsáno: 16. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Michal Česká republika
  • Hotel Atlas

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • Pozitivní část hodnocení

      V centru města, na hlavním namesti super. Personal dobry.

    • Negativní část hodnocení

      Cesta k hotelu nepřehledná, malo značena, ale Jaku na namesti lidé kteří vám radi poradí za par dirhamu.

    Hodnocení napsáno: 21. listopadu 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Tomáš Česká republika
  • Kasbah Valentine

    Ait Ben Haddou, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Príjemne zariadený hotelík, s dôrazom na tradičné prvky. Veľká ochota a starostlivosť majiteľa. Raňajky sa podávajú na streche, z ktorej je výhľad na pevnosť a celé mesto, ktoré máte skutočne ako na dlani.

    Hodnocení napsáno: 26. listopadu 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    Zdenek Slovensko
  • B&B Riad Al Barad

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 5,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Pokojík byl pěkný, postel pohodlná

    • Negativní část hodnocení

      Riad není vůbec označený, takže ho asi málokdo najde sám. No a jak už to tak v Marrakechi bývá, když nevíte, dycky se najde někdo, kdo ví a chce za to zaplatit.

    Hodnocení napsáno: 6. prosince 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Alena Česká republika