Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Maroko Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Maroku

  • La Casa Espanyola

    Fès, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje je vrlo ljubazno, usluzno i objekt je cist, uredan i lijepo uredjen, u svakom slucaju za preporuciti

    • Negativni dio recenzije

      Problem je parkiranje, doci sa autom je opasno jer su ulice uske

    Datum recenzije: 25. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Davor Hrvatska
  • Hôtel Racine

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve mi se svidjelo.

    • Negativni dio recenzije

      Sve mi se svidjelo.

    Datum recenzije: 2. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Matea Hrvatska
  • Joudia

    Temara, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman je vrlo udoban, cijena je povoljna, mladic koji se brine o objektu je srdacan

    • Negativni dio recenzije

      Kvart u kome se objekt nalazi ne djeluje reprezentativno, i bilo bi lijepo da je kompletniji kuhinjski pribor. U adresu bi trebalo unijeti adresu prema google maps offline kako bi se objekt mogao lakse naci

    Datum recenzije: 28. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Davor Hrvatska
  • Wazo Hotel

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje jako ljubazno i susretljivo

    • Negativni dio recenzije

      Udaljen od centra

    Datum recenzije: 29. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • Riad Magie d'Orient

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Smještaj je predivan, u samom centru starog grada, čista soba i kupaonica, predvorje prekrasno, osoblje izuzetno drago vrijedno svake pohvale. Toplo preporučam svima, hvala vam na svemu :)

    Datum recenzije: 26. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Antonia Hrvatska
  • Dar Tanger Medina

    Tangier, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Nice place. ☺

    • Negativni dio recenzije

      All ok.

    Datum recenzije: 2. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    ozren Hrvatska
  • Riad Marlinea

    Sale, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo izvan ocekivanja: jako udoban krevet, posluga simpaticna i uslužna

    • Negativni dio recenzije

      Apsolutno nista - sve je bez zamjerki

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Marina Hrvatska
  • Manzil Hotel

    Casablanca, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 6,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Veoma cisto, osoblje predivno, lokacija solidna. Rado dodjemo opet. Zamolite na recepciji da vam pozovu taxi, Ili ga "hvatajte" na glavnoj ulici, obzirom da je hotel u sporednoj, ali svega 5 min od glavne...

    Datum recenzije: 22. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Emina Bosna i Hercegovina
  • Hotel Tivoli

    Agadir, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 6,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Uređenje hotela (recepcija,restoran, bazen, vanjski sadržaji).

    • Negativni dio recenzije

      Sobe bi trebalo renovirati.

    Datum recenzije: 25. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Nikolina Hrvatska
  • Riad Nirvana

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Lijepo uređene sobe, kupaonica, ukusan doručak, predivna terasa i ugodni domaćini. Domaćini su nam pomogli u organizaciji izleta. Hvala im na tome.

    Datum recenzije: 27. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Katarina Hrvatska