Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Marokko Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Marokko

  • Riad Chamali

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De uitstraling, sfeer, aankleding, personeel, het eten...

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Helemaal niks viel tegen!

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Bianca Nederland
  • Royal Atlas & Spa

    Agadir, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Top uitzicht , prijs verhouding is prima

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Met ontbijt bleek zonder ontbijt .

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Boujemaa Nederland
  • La Kasbah d'Ouzoud

    Ouzoud, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was goed, heerlijke verse jus d'orange!!! Prachtige tuin, heerlijk zwembad, serene sfeer. Betoverend!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Diner, vlees was niet helemaal gaar, salade was zuur. Ontvangst was matig, weinig hartelijk, persoonlijk contact.

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    bastiaan Nederland
  • Hotel Imilchil

    Zaouia ech Cheïkh, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijk personeel Hotel op plek als doorreis is prima Ontbijt oké

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Airco moest je apart voor betalen als je hem aandeed. Douche naast wc, maar geplaatst voor de wc. Je moet dus over natte vloer naar de wc als er net gedoucht is. Beetje bijzonder stadje, heel stoffig

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland
  • Surf Appartement Taghazout 6

    Taghazout, Marokko

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie, pal aan zee. Het strandje is erg leuk en mooi. Heerlijk om er te liggen en te zwemmen. Wij zaten er hartje zomer, dat is niet de tijd om te surfen. Nu werd er enkel gezwommen, in andere periodes is dit hét surfstrand hebben we ons laten vertellen. Ruim appartement met prima voorzieningen. In het leuke stadje Taghazout. In het stadje tal van winkeltjes en aan de zeekant allemaal restaurants. De hoofdstraat was niet bestraat, dus erg stoffig. De WiFi was prima.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Als je doucht is de hele badkamervloer nat. Zou handiger zijn als er soort cabine of scherm zou zijn.

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland
  • Hotel Sindibad

    Agadir, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers waren heerlijk. Lekker licht, goede bedden en nette badkamer. Het hotel ligt aan een leuk autovrij pleintje met paar restaurants. Auto parkeerden we gratis in een straatje achter het hotel. Op loopafstand van het vogeltjespark en de boulevard. Het ontbijt was goed.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Eigenlijk niets, hooguit de grootte van het zwembad en de inrichting van de ontbijtzaal (hadden gehoopt op dakterras te kunnen ontbijten, maar dat werd helaas niet aangeboden tijdens ons verblijf).

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland
  • Kasbah Restaurant Amazir

    Tinerhir, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het hele plaatje! De kamers, het interieur met de prachtige Marokkaanse tegeltjes, het zwembad met ligstoelen, het terras, de beplanting, het ontbijt, de ligging en het personeel was ontzettend vriendelijk! Wij hadden het voorrecht dat we bijna de enige gasten waren. Vanuit het hotel kun je nog een mooie wandeling maken naar een oude kasbah. Het hotel ligt aan de rivier. Vanuit hier kun je mooi de kloof inrijden (bij de bron heel druk overigens!!).

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Helemaal niets!

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem Nederland
  • Ksar Timnay Hotel

    Aguelmous, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Een prima hotel om te logeren als je op doorreis bent. Wij verbleven er 2 nachten om even bij te komen van een nacht in de woestijn (Merzouga). Het zwembad bood lekker wat verkoeling (als westers meisje/vrouw moet je soms even over een drempel om in bikini te zwemmen, het is natuurlijk gebruikelijk dat de Marokkaanse vrouwen dat niet doen. Maar het kan wel). Het ontbijt was prima en ook het avondeten was lekker. De WiFi was matig, maar deed het op bepaalde plaatsen op het terrein wel. Het is een complex met twee grote gebouwen met de hotelkamers, een apart gebouw met restaurant en terras en nog een camping (stond nu maar 1 camper). Temidden van deze gebouwen het zwembad. Goede prijs voor wat je krijgt.

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Marokko volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Dar El Mandar - Ferme & Table d'Hôte Berbère

    Bhalil, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De luxe. De goede smaak. Het fantastische uitzicht

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Personeel mag niet autonoom optreden. Dat geeft gedoe.

    Beoordeeld op: 6 mei 2017 Verbleven in april 2017
    Johan België
  • Riad la Parenthèse

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Aardig en fijn personeel, regelen alles voor en tijdens je verblijf. Moderne ingerichte Riad.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kamers op de begane grond zijn wat gehorig. Geen last van gehad

    Beoordeeld op: 15 november 2016 Verbleven in november 2016
    Renshoog Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Marokko volgens alle beoordelaars

  • Riad Laaroussa

    Fès, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige riad. Perfecte ligging. Alle comfort.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 16 augustus 2017 Verbleven in juli 2017
    Anja België
  • Riad Nirvana

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Jean-Pierre en zijn vrouw zijn voorbeeldige hosts. Bij binnenkomst werd ik verwelkomt met een high tea en een praatje. De volgende ochtend samen met Jean-Pierre ontbeten en gedurende mijn 2-daagse verblijf ontbrak het aan niets. Behalve de service is de riad zelf ook goed. De hosts hebben het een jaar geleden gerenoveerd, waardoor alles aan de riad in traditionele sfeer er zeer schoon uitziet. Ontbijt is ook typisch Marokkaans maar kan indien gewenst aangevuld worden met eieren. Ik verblijf nu in een hotel dat duurder is maar minder magisch als de riad van Jean-Pierre en zijn vrouw. Zeker een riad waar naar ik terug zou gaan als ik weer maar Marrakech reis!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Voor sommigen wellicht iets gehorig, maar stoorde mij niet.

    Beoordeeld op: 13 november 2016 Verbleven in november 2016
    Leon België
  • Riad Idra

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer goed ontbijt. Uitstekende kamer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geluidsisolatie van de kamer.

    Beoordeeld op: 12 december 2016 Verbleven in december 2016
    Eize Nederland
  • Riad Ecila

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ontvangst, de gastvrijheid, de behulpzaamheid, het lekkere ontbijt, de mooie en verzorgde locatie! Alles was top! Absolute aanrader. Mathieu en zijn personeel zijn fantastisch!

    Beoordeeld op: 18 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Arnaud België
  • Riad Houdou

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De eigenaren Didier en Eric zijn super aardig en hulpvaardig, de Riad mooi en goed onderhouden, met een leuke binnentuin en een eigen soort zwembadje. Het ontbijt heerlijk en grotendeels zelfgemaakt en geserveerd op een leuk dakterras. Het overige personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is 's nachts heel stil.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De bedden zijn wat kort, ook voor ons kleine mensen :-)

    Beoordeeld op: 25 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    viveka Nederland
  • Riad Badi

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Riad Badi is een rustpunt in een leuke maar hectische stad. De gastvrouw/heer zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het riad heeft een heerlijk dakterras waar je de dag goed kunt beginnen met een prima ontbijt. Riad Badi is zeer aan te bevelen voor wie naar Marrakesch gaat!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Helemaal niets!

    Beoordeeld op: 22 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Marc Nederland
  • Palais d'hôtes Darsor

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer vriendelijk personeel en lekker ontbijt

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets alles was perfect

    Beoordeeld op: 5 juli 2017 Verbleven in juli 2017
    Youssef Nederland
  • Riad Dar Hassan

    Merzouga, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel was heel vriendelijk en enthousiast, samen hebben ze ervoor gezorgd dat we super fijne dagen hebben gehad, we hebben genoten vd trips die ze ook organiseerde. Dit zullen we nooit meer vergeten. Een echte aanrader. Het Riad ook super mooi 😀 thanks groetjes fam Willems en Reijnders.

    Beoordeeld op: 20 april 2017 Verbleven in april 2017
    Anoniem Nederland