Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Marocko Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Marocko

  • Anezi Tower Hotel

    Agadir, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Prisvärt. Rent. Nära till havet. Bra poolområede.

    • Den negativa delen av recensionen

      Boka inte om du inte gillar all-inclusive känslan för tyvärr var det så här.

    Recenserades: 11 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Jonathan Sverige
  • Mogador Kasbah

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra location om man har bil. Annars en bit utanför staden. Närliggande shoppingområde.

    • Den negativa delen av recensionen

      Renligheten. Nergånget. Servicen var inte speciellt bra. Inte alls vad bi förväntade oss av efter vi bokat detta hotell.

    Recenserades: 11 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Jonathan Sverige
  • The Pearl Marrakech

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Superlyxigt boende, en riktig pärla i marrakech med boutiquekänsla. Rummet stort och var mer än vi hade önskat, blev uppgraderade gratis till en ännu större svit än vad vi redan hade bokat. Jättesköna sängar och bra AC. Poolen på taket är precis lagom, charmig och har utsikt över Atlasbergen. Poolbar med helt ok priser om än aningen dyrare än i Sverige. Fanns alltid plats vid poolen när vi ville. Deras spa är också fantastiskt lyxigt och ingår när man är gäst, bara behandlingar som kostar. Lite dyra behandlingar men god kvalitativt. Frukostbuffén stor och med god variation. Överhuvudtaget känns hotellet som ett boutiquehotell. Verkligen fina detaljer, inredning och konst utöver det vanliga. All personal vid hotellet som vi mött har varit ”serviceminded” och mycket hjälpsamma. Skulle definitivt bo här igen! 👍

    • Den negativa delen av recensionen

      Då varken jag eller mitt sällskap talar arabisks eller franska utan bara engelska kan vissa språkförbistringar uppstå men inget att bekymra sig över 😊

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Lisa Sverige
  • Es Saadi Marrakech Resort - Palace

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Högsta betyg på allt utom frukost som var bra men inte i klass med hotellet i övrigt

    • Den negativa delen av recensionen

      frukost

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Göran Sverige
  • Hôtel Farah Marrakech

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Vackra omgivningar med trädgård och pool. Frukostbuffén lite ojämn men helt ok för det mesta. Bra och vänlig personal. Lugn gata utanför, nära till taxibilar.

    • Den negativa delen av recensionen

      Myror på bottenvåningen, t o m i sofforna/sängarna där. Saknade bord på på uteplatsen och madrasser till solsängarna.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Ann Sverige
  • Riad Zinoun & Spa

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Prisvärt. Bra läge. Mycket tyst område. Fågelkvitter på morgonen. Härlig personal som lagade god mat.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anneli Sverige
  • Les Jardins de l'Agdal Hotel & Spa

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Världens sämsta service vad gäller öppettider för restaurangerna (inget öppet mellan 17-20). Sur och otrevlig receptionspersonal. Hygienen i restaurangen, bara några få uppläggningsskedar som doppas i alla uppläggningsfat vilket gör det omöjligt gör en nötallergiker att våga äta där.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Eva Sverige
  • Residence Yasmina Agadir

    Agadir, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Stor och luftig lägenhet. Skön och stor säng. Bra att det fanns kaffebryggare. Trevlig trädgård. Billiga och bra marockanska restauranger inom gångavstånd.

    • Den negativa delen av recensionen

      Bestick och redskap behöver förnyas och uppgraderas, Stekpannan var alldeles repig. Det fanns inge stekspade för teflon. Synd att den stora poolen hade så skuggit läge.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Bo Sverige
  • Relax Airport

    Nouaseur, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Fattig frukost

    • Den negativa delen av recensionen

      Det fanns inga handdukar, jag gick till resptionen och bad om att få handdukar och schampo , jag fick schampo men inga handdukar när jag frågade på receptionen varför får jag inga handdukar svarade dem vi har inga

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Rahmani Marocko
  • Riad Alwachma

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Vackert, rofyllt, lugnt, charmigt, tryggt, hemtrevligt, personligt. En liten oas! Service med taxi o utflykter

    • Den negativa delen av recensionen

      Tillgången på öl o vin

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Marocko med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Riad Hikaya

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Fin riad i lite lugnare område men ändå nära till allt. Hjälpsam personal som bokade, guide, taxi, fixade sen middag. Härlig frukost på takterassen.

    Recenserades: 21 april 2018 Bodde här April 2018
    Charlotte Sverige
  • Riad Villa Almeria Hotel & Spa

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig personal! Hjälpsamma och glada. Underbara rum och fin terrass. Spa terapeuten Hannan var otroligt duktig med Hammam och massage. Ibrahim var också mycket hjälpsam med det jag behövde.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det var ganska kallt på rummet men fick fin hjälp med ett extra element :)

    Recenserades: 7 december 2016 Bodde här December 2016
    Jessica Norge
  • Grand Mogador Menara

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Personal var så trevliga speciellt frukost personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Wifi är dålig. Måste förbättras.

    Recenserades: 6 november 2016 Bodde här November 2016
    KARIM Sverige
  • Paradis Plage Surf Yoga & Spa

    Taghazout, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      super fin junior svit!

    • Den negativa delen av recensionen

      priserna var väldigt höga för tex läsk mm

    Recenserades: 21 november 2016 Bodde här November 2016
    Victoria Sverige
  • Dar Rhizlane, Palais Table d'hôtes & SPA

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Superhärligt genuint marockanskt hotell. Mycket bra service och håller hög kvalitet!

    • Den negativa delen av recensionen

      Det enda vi saknade var ett gym.

    Recenserades: 5 december 2016 Bodde här November 2016
    Caroline Sverige
  • 2Ciels Boutique Hôtel

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbara sängar, rent och snyggt, mycket serviceminded personal. Rekommenderas starkt.

    Recenserades: 12 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Larisa Sverige
  • Hotel Timoulay and Spa Agadir

    Agadir, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra frukost och även möjlighet till en bra middag på kvällen. Mycket vänlig och tillmötesgående personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Hotellet har problem med stomljud från värme och ventillations anläggning i vissa rum. Billiga transformatorer i elsystemet för rummen gav ett bakgrundsljud i de två rum vi bodde i.

    Recenserades: 21 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Par Sverige
  • Villa Garance

    Essaouira, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      En fantastisk vacker riad med vackra rum och en underbar terass. Riaden är mycket centralt belägen i den gamla medinan. Ägarparet tog mycket väl hand om oss och alla sina andra gäster, kom och småpratade vid frukosten och informerade oss om allt vi ville veta om riaden och Essaouria. En fantastiskt god frukost serverades varje dag uppe på den fina takterassen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Vi blev tyvärr så otroligt besvikna på rummet vi fick som inte alls motsvarade de bilder vi tittat på vid bokningen. Vi fick ett av de två rum som ligger uppe på takterassen och som inte alls liknar de andra rummen inne på riaden. Då riaden var fullbokad när vi kom kunde vi tyvärr inte byta rum. Vi pratade med värdinnan som lovade fundera på om de kunde utöka informationen med text och bilder så framtida gäster kan välja om de vill ha ett av rummen inne i riaden eller ett av de rum som ligger på takterassen. Jag hoppas verkligen att de gör det så andra gäster slipper bli så besvikna som vi blev på att rummet inte motsvarade våra förväntningar utifrån de bilder vi sett vid bokningen.

    Recenserades: 1 februari 2017 Bodde här Januari 2017
    Lennart Sverige
  • Riad Kasbah

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk personal väldigt god mat vackert hotel TOPPEN

    Recenserades: 7 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Arnaud Sverige
  • Riad Matham

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Miljön var exotisk, avslappnande och en extra upplevelse.

    • Den negativa delen av recensionen

      Att vi fick byta rum två gånger

    Recenserades: 7 april 2018 Bodde här April 2018
    Louise Sverige
  • Riad De Vinci & SPA

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbar personal och fint hotell, jättemysig stämning och man kände sig verkligen omhändertagen

    • Den negativa delen av recensionen

      Taxi kör inte in i området pga små gator så man får räkna med att gå 5 min

    Recenserades: 15 april 2018 Bodde här April 2018
    Nohad Sverige

Hotell i Marocko med höga betyg från alla gäster

  • Riad Alnadine

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig Riad med ett härligt värdpar, Alain och Nadine, som såg till att vi trivdes. Förbokad taxi ingick i rumspriset. Nadine mötte oss vid taxin och lotsade oss till Riaden som nog hade varit lite svår att hitta första gången. Fick mycket tips och utrustades med GPS för att underlätta navigeringen i gränderna. Superfin frukost med omelett, pannkakor, stora glas med färskpressad juice, fruktsallad, yoghurt, croissanter mm. Möjlighet att äta hemlagad middag på riaden för 200 dirham/person om man säger till på morgonen. Jättegod mat och mycket prisvärt. Härlig takterass att slappa på efter att ha varit ute i det myllrande folklivet. Tyst och lugnt.

    Recenserades: 12 november 2016 Bodde här November 2016
    Maria Sverige
  • Riad Les Nuits de Marrakech

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Värdparet Guido och Michael gjorde våra dagar speciella med det där "lilla extra" En minuts gångväg till Stora Torget!! Fantastisk frukost på takterassen med fågelkvitter.Denna Riad rekommenderas varmt!

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var perfekt!

    Recenserades: 16 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Karin Sverige
  • Dar Tarnamou

    Sidi Kaouki, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Exeptionellt bra och personlig service, jag har själv hotell och insåg att jag har mycket att lära av Dar Tarnamous ägare. Han gjorde allt och lite till för att vi skulle trivas. Hit kommer vi absolut tillbaka. Frukosten var också värlsklass och vi bokade middag flera kvällar - top nivå!

    Recenserades: 28 september 2017 Bodde här September 2017
    Malin Sverige
  • Ryad Watier

    Essaouira, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Boende mitt i medinan med alla gränder, kommers och folkliv, ändå så tyst och lugnt inne på raiden.

    Recenserades: 15 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Bo Sverige
  • Riad la Parenthèse

    Marrakech, Marocko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Patricia och Pierre var mycket hjälpsamma och vi fick många bra tips samt hjälp med bokningar. God frukost som serverades vid bordet. Härlig takterrass med solsängar. Kändes som en lugn oas.

    Recenserades: 15 april 2018 Bodde här April 2018
    Lotta Sverige