Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Moldavien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Moldavien

  • Familion ApartHotel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Att det var fräscht, väl utrustat och bra storlek på lägenheten.

    Recenserades: 12 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Johannes Sverige
  • The Very Center Pushkin Street

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget och kvaliteten

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingången låg illa till En smutsig bakgård Svårt att hitta Saknas lite tavlor , för att göra det ombonat

    Recenserades: 24 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Anders Sverige
  • Tapok Hostel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig personal samt engelsktalande.

    • Den negativa delen av recensionen

      Har inget att klaga på!

    Recenserades: 15 september 2018 Bodde här September 2018
    Alexander Sverige
  • Zimbru Hotel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Billigt och lugna

    • Den negativa delen av recensionen

      Gamla sönderslitna sängkläder, smutsig madrass

    Recenserades: 27 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Armand Sverige
  • Mon Ami Villa

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget, centralt men på en lugn bakgata. Bra hjälp med information och bokningar. Fräscht, välstädat rum. Mycket prisvärt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten kunde varit aningen bättre.

    Recenserades: 2 augusti 2018 Bodde här Juli 2018
    Per Sverige
  • City Park Hotel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint rum. Perfekt läge mitt i centrum. Bra wifi.

    • Den negativa delen av recensionen

      Upprepade problem med kortläsaren till dörren.

    Recenserades: 6 april 2018 Bodde här April 2018
    Tomas Sverige
  • Hotel Lidia

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Jag gillar läget nära centrum men byggt på ett sätt att det upplevs som en oas med en härlig innergård.

    Recenserades: 2 maj 2018 Bodde här April 2018
    andersmr161 Sverige
  • Radisson Blu Leogrand Hotel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Bekväm rent bra läge

    Recenserades: 2 maj 2018 Bodde här April 2018
    Alina Sverige
  • Jumbo Hotel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Det mesta! Trolleybuss i närheten, bra service på hotellet, maten okej osv.

    • Den negativa delen av recensionen

      receptionen missade att beställa den transfer vi betalat för vilket betydde att vi med nöd och näppe hann med flyget. Det blev taxi och chauffören var utom tvivel drogad, och två gånger fick jag hugga tag i ratten för att vi inte skulle hamna i diket!

    Recenserades: 14 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    pirakbb Sverige
  • Mesogios Deluxe Hotel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 5,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Fanns inget som var bra!

    • Den negativa delen av recensionen

      Varning, ta inte in på detta hotell! De två enkelrummen som beställts var inte var städade. Vi fick istället ett familjerum till en högre avgift. Bäddsoffan var lutande och knölig, och omöjlig att sova i, Jag fick ett 15-tal bett av vägglus, som det var gott om i sängen. Det fanns inget vatten till dusch eller tvätt. Frukosten var bedrövlig med kalla frukostkorvar och svalt kaffe. Ej värd 100 Ml. Det gick inte att få något av betalningen tillbaka. Hela vistelsen var ett dyrt och tråkigt minne, men gör inte samma misstag som vi. Ta ett annan hotell!

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Björn Sverige

Hotell i Moldavien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Jolly Alon Hotel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket bra mat i hotellets restaurang, med mysig uteservering. Bra service med filtar. Trevlig och hjälpsam personal. Vi fick frukostpaket med oss när vi skulle åka tidigt på morgonen, enkelt men uppskattad service. Bra läge. Fin hjälp med att boka utflykter och airport transfer. Känns som ett hotell med ordning och reda och jag kan varmt rekommendera hotellet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite för höga kuddar.

    Recenserades: 26 september 2016 Bodde här September 2016
    JesWes Sverige

Hotell i Moldavien med höga betyg från alla gäster

  • ZENTRUM ApartHotel

    Chişinău, Moldavien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Rent och fräscht och fina rum.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten kunde varit bättre. Fanns inget ordentligt bröd, varken kokt eller stekt ägg.

    Recenserades: 10 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Josefine Sverige