Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Crna Gora Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Crnoj Gori

  • Boka Apartment 1

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazno osoblje, apartman uredan, cist i moderan. Najelitnija lokacija u HN, blizina mora, setalista, trgovina... Ob prvoj prilici se vracamo :)

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Nataša Slovenija
  • Apartments Radović

    Kolašin, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost domaćina, uređenost apartmana,čistoća, lijepo uređena i održavana bašta ispred kuće sa mobilijarom za uživanje u prirodnoj hladovini, odlična lokacija, mir-bez buke , a samo 3 minute hoda do centra.

    • Negativni dio recenzije

      Sve je bilo odlično

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Milica Crna Gora
  • Apartman Daki

    Tivat, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Svidjelo mi se što je sve onako kao na slikama.

    • Negativni dio recenzije

      Lokacija mi se nije svidjela, jer uopšte ne odgovara onoj što je navedena. Nekih 500 metara dalje lokacija.

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Armin Bosna i Hercegovina
  • Majero Apartments

    Utjeha, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je odlicno,od smjestaja,ljubaznosti,plaze...

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Adnan Bosna i Hercegovina
  • Apartmani Maki

    Sutomore, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      vlasnica😉

    • Negativni dio recenzije

      cimeri

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    as Bosna i Hercegovina
  • Apartments Radosevic

    Ulcinj, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Izuzetno Gostoprimstvo, svjezi zrak, tisina koja odmara cvijece , zelenilo brizljivo njegovano Balkon sa jako lijepim pogledom i ugodnom zbog svjezine koju daje stalno pirkanje cistog zraka

    • Negativni dio recenzije

      kola su potrebna

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Aferdita Albanija
  • Korac Apartments

    Ulcinj, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost I gostoprimstvo domacina.

    • Negativni dio recenzije

      Nedostatak dvorista

    Datum recenzije: 2. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Olja Crna Gora
  • Apartments Aleksic

    Sutomore, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost, gostoprimstvo vlasnika objekta apartman uredan i čist, velika terasa. Čista 10-ka.

    Datum recenzije: 2. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Aleksandar Srbija
  • Vasic Apartments

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Još nema recenzija
    • Pozitivni dio recenzije

      Prekrasni i ljubezni domakini,udoben smestaj.☺

    Datum recenzije: 7. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Lazo Makedonija
  • Guest House Lukac

    Bar, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Prelijepo

    Datum recenzije: 1. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Bosna i Hercegovina

Hoteli u Crnoj Gori koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Hotel Moskva

    Budva, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Prijatno, susretljivo osoblje i odlična usluga! Svaka pohvala!

    Datum recenzije: 18. kolovoza 2016. Boravak: kolovoz 2016.
    Dajana Bosna i Hercegovina
  • Twister Apartments

    Budva, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlični apartmani, jako ljubazno osoblje i vlasnici. Zahvaljujemo se osoblju na prijatnom iznenađenju

    Datum recenzije: 16. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    Slavko Srbija
  • Apartments Anastasija

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman u kome sam boravio je bio savršen, ljubazni domaćini i usluga bez zamerke. Svaka preporuka za boravak. Verovatno ću na leto doći i sa porodicom.

    Datum recenzije: 9. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Samir Srbija

Hoteli u Crnoj Gori koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Hotel Sokoline

    Danilovgrad, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Hrana je bila jako ukusna,osoblje ljubazno i pristupacno.

    Datum recenzije: 15. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Andrea-Dario Hrvatska
  • Apartments Residence Portofino

    Kotor, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      - Sve savršeno po dogovoru - Jako ljubazno osoblje - Apartman prostran, čist i luxuzan - Sjajan pogled kao iz snova - Sve odlično bez ikakvih zamerki

    Datum recenzije: 20. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Denis Srbija
  • Apartments Seaside Baosici

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Cjelokupni dojam je i više nego odličan. Od komunikacije s vlasnicom, preko i više nego ljubaznog dočeka, parkinga,apartmana koji je kao iz kataloga o uređenju do pogleda. Apsolutno predivno!!!!

    Datum recenzije: 5. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Tea Bosna i Hercegovina