Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Montenegro Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Montenegro

  • Hotel Jovana

    Budva, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt! Bra parkering god mat supertrevlig personal som bjöd på frukt, ost och dryck vid ankomst. Allt verkligen toppen. Grillkväll med toppenmat!

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite hård säng.

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    Babsan Sverige
  • Apartments Djedovic 2

    Petrovac na Moru, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Vi skulle bo här 2 nätter och sen flyga hem. Till att börja med blev vi uppgraderade till en finare lägenhet med bättre utsikt. Dagen vi skulle flyga hem blev jag magsjuk i Sveti Stefan. Värden lät oss då bo kvar i samma lägenhet till ett ännu bättre pris och han hjälpte oss fixa taxi till flygplatsen. Hjälpsammare värd går inte att få. :)

    Recenserades: 20 september 2018 Bodde här September 2018
    Marcus Sverige
  • Villa Tajna

    Tivat, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Uteterassen! I övrigt fina sovrum och övriga ytor var bra. Härligt klart vatten att bada i.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ett av sovrummen låg på bottenvåningen och det var inte kul att sova i. Mycket fuktigt, konstig luft.

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    Lisa Sverige
  • Apartments Aqua

    Budva, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget var bra, utsikten helt fantastiskt, rent och fint och trevlig personal

    • Den negativa delen av recensionen

      En väääldigt brant backe upp till lägenheten bra att veta om då det inte var en vanlig backe utan väldigt väldigt brant backe, går absolut att gå det gjorde vi men har man problem att gå är den inte att rekommendera

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Anna Sverige
  • Hotel M

    Podgorica, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket vänlig och hjälpsam personal. Nära till flygplatsen och mycket prisvärt. Fin frukost. Bra parkeringsmöjligheter.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Mats Sverige
  • Vuksanovic Apartment

    Herceg-Novi, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Närhet till gamla stan.

    • Den negativa delen av recensionen

      Alla trappor ner till stranden

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    jan Sverige
  • Hotel Blue Star

    Budva, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fina och välstädade rum. Bra frukost och supertrevlig personal. Hotellet hade allt vi önskar.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Niklas Sverige
  • Hotel Riva

    Petrovac na Moru, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Lyxigt och snyggt, fantastiskt läge vid strandpromenaden. Fint med havsutsikt. Personalen hjälpsam och proffsig. Fin frukost. Gå gärna promenaden längs havet till en annan strand.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Mikael Sverige
  • Hotel Ziya

    Podgorica, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotellet är helt suveränt. Frukosten är jätte god. Frukostbuffe´har allt som tillhör en god frukost. Personalens vänlighet och professionalitet gör det positivt och trivsamt. Detta hotell rekommenderas varmt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget. Fanns inget negativt med detta hotell.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Kristina Sverige
  • Hotel Porto In

    Kotor, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Fin frukost, bra rum i storlek och läget är bra. Hjälpsam personal. Hjälpte oss med parkering som inte var så lätt att hitta och stod för kostnaden.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lukten från toaletten, tur att den var separat mot badrummet. Lite knöligt att köra intill hotellet med bil.

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    Mikael Sverige

Hotell i Montenegro med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Hotel Monte Cristo

    Kotor, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig och hjälpsam personal. Perfekt läge inne i Kotor Old Town. Underbar och riklig frukost. Rekommenderar detta boende!

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var bra, förutom att vi en vardagskväll stördes av mycket hög musik till midnatt från en pub precis utanför hotellet.

    Recenserades: 1 november 2016 Bodde här Oktober 2016
    Marja Sverige
  • Hilton Podgorica Crna Gora

    Podgorica, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      läget, sky baren och spa avdelningen var bra.

    • Den negativa delen av recensionen

      Dålig service och dåligt bemötande från en person i personalen.

    Recenserades: 28 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Kadir Sverige
  • Swiss Hotel Montenegro

    Herceg-Novi, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Rent och fint hotell med otroligt bra personal. Frukosten som ingick var bra.

    • Den negativa delen av recensionen

      Om man ska klaga på något så var det lite små rum. Vi bodde där i två veckor så det kändes lite litet.

    Recenserades: 3 augusti 2017 Bodde här Augusti 2017
    Marielle Sverige
  • Hotel Kerber

    Podgorica, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Ett mycket vackert hotell. Enkel med god frukost. Mitt i centrum. Personalen mycket vänlig och hjälpsamma.

    Recenserades: 16 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Kjell Sverige
  • Hotel Bracera

    Budva, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Det var väldigt fräscht i hela hotellet och fin utsikt från balkongen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten hade kunnat variera lite mer.

    Recenserades: 26 september 2017 Bodde här September 2017
    Anonym Sverige

Hotell i Montenegro med höga betyg från alla gäster

  • Apartments Radulovic

    Kotor, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt perfekt. Vi ville stanna en natt till. Gick inte då allt var bokat. Vi fick en flaska vin och montenegrisk parmaskinka som tröst. Vilken gest.

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var perfekt.

    Recenserades: 1 oktober 2016 Bodde här September 2016
    Olsson Sverige
  • Apartments Residence Portofino

    Kotor, Montenegro

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Vackert läge och jättefin fräsch stor lägenhet. Helt fantastiskt fint med utsikt mot vattnet och och bergen från stor balkong och flera fönster. Lägenhetshotellet ligger på andra sidan av bukten mittemot Kotor. Vi hade hyrbil, som vi hyrde i Kotor, och tog bilen hit men var beredd på att vägen är smal. Taxi från Kotor kostar dock bara ca €3.

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var fint. Ägarna pratar inte så bra engelska, men är mycket hjälpsamma.

    Recenserades: 20 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Marja Sverige