Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Saint-Martin Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels op Saint-Martin

  • Hevea Hotel

    Grand Case, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijk personeel/eigenaar

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ik trof beestjes aan in bed, maar het is in dit klimaat misschien onvermijdelijk. Er was wel een klamboe maar dat verhinderde het niet.

    Beoordeeld op: 10 april 2018 Verbleven in maart 2018
    Alice Nederland
  • FRIAR'S BAY STUDIOS

    Saint Martin, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      de airco en de fan. Doodlopende straat, ideaal voor de hond. Rustige buurt. Op loopafstand van het strand en eetgelegenheid.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Harde kussens. Maar in de supermarkt verkopen ze zachte voor 6 euro.

    Beoordeeld op: 9 september 2018 Verbleven in september 2018
    sandrina Nederland
  • Mercure St Martin Marina & Spa

    Baie Nettle, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Personnel was heel fijn. Ontbijt heerlijk!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      ik had verwacht dat dit een strand hotel zou zijn. Ik had de resencies niet gelezen.

    Beoordeeld op: 25 april 2018 Verbleven in april 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels op Saint-Martin volgens alle beoordelaars

  • Belmond La Samanna

    Baie Longue, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ambiance en het uitzicht

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niet al te grote kamer voor die prijs

    Beoordeeld op: 23 november 2016 Verbleven in november 2016
    Joan Nederland
  • Suite Résidence Mont Vernon

    Orient Bay French St Martin, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      de locatie is fantastisch.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Appartement moet nog gerenoveerd worden. Als dat gebeurd is, en de prijs blijft redelijk, dan kan het nauwelijks beter.

    Beoordeeld op: 2 januari 2017 Verbleven in december 2016
    Louwrens Nederland
  • Colombus hotel

    Oyster Pond, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers waren super schoon en Delphine en Cicilia doen alles om de gasten het naar de zin te maken

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Je hebt een auto nodig om ergens te komen

    Beoordeeld op: 29 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    T Nederland
  • Studio de la Baie Nettle

    Baie Nettle, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gastvrijheid was top ! Alles was aanwezig, zelfs bij aankomst een smoothie van vers fruit, verse eieren iedere dag. Opgehaald en wegggebracht naar het vliegveld ,Cristian en Manuela waren erg vriendelijk en gastvrij.Ons verblijf was top!

    Beoordeeld op: 3 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    klaas Nederland
  • Hotel Palm Court

    Orient Bay, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie is op loopafstand van restaurants en barretjes. Hotel is kleinschalig met lekker zwembad. Mooie goed onderhouden tuin om het appartement heen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt had iets uitgebreider gekunt. Voor tomaatje of ei moet je bij betalen. Alles was vrij standaard, maar wel goed.

    Beoordeeld op: 19 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    danielle Nederland
  • Sol e Luna

    Grand Case, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie Vriendelijk ontvangst

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Prijs enorm hoog. Toch een andere verwachting hiervan gehad. Wij hadden de kamer met hottub. Hier zat zoveel chloor in dat wij er allebei last van kregen. Luchtwegen en prikt op je huid. Mogelijkheden in de buurt ok ergens te eten zijn er nauwelijks. Strand is behoorlijk stuk lopen. Restaurant van eigenaar schrikbarend duur. €9 euro voor een wijntje. Eten is wel van goede kwaliteit, maar ik zie het er niet aan af. Ontbijt is goed, maar enkel jam als beleg. Ik mis kaas of een eitje. De kamers zien er super uit. Wij vonden het vervelend dat er een soort open shutters voor de ramen zitten die je nooit helemaal dicht kunt doen en dat zorgt voor ongedierte.

    Beoordeeld op: 22 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    danielle Nederland
  • Mercure St Martin Marina & Spa

    Baie Nettle, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fijn, verzorgd, mooi aangekleed complex.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er is buiten het strand aan de overkant van de weg met 3 goede mooie restaurants niets te beleven op loopafstand. Alleen een supermarktje op 15 min. Auto huren eigenlijk noodzakelijk.

    Beoordeeld op: 25 maart 2017 Verbleven in februari 2017
    Freya Nederland
  • Les Malouines Studios

    Les Terres Basses, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Kamer was schoon, voorzien van alle gemakken. Stijlvol ingericht.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles was naar verwachting dus geen enkele aan/opmerking.

    Beoordeeld op: 5 april 2017 Verbleven in april 2017
    Juul Nederland