Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Makedonien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Makedonien

  • Metropolis Skopje Apartments

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Lugnt läge. Stort, bekvämt och centralt med egen parkering. Wifi, TV med många kanaler. Även tvättmaskin.

    • Den negativa delen av recensionen

      Saknades krokar i hallen för ytterkläder. Inget varmvatten i köket.

    Recenserades: 12 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    "Jerka" Sverige
  • Sunny House

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen va personliga och helt grymma. Rummen hade helt okej standard med bra AC och dusch.

    Recenserades: 7 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Madeleine Sverige
  • Hotel Super 8

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget perfekt. Personalen supertrevlig och hjälpsamma. Checkade ut tidigt och fick med frukost. Super 👍

    • Den negativa delen av recensionen

      Fick fel rum. Fick byta nästkommande dag. Saknade information om rätterna på frukostbuffen

    Recenserades: 11 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Susanne Sverige
  • Solun's Riverside Rooms

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Detta ligger väldigt nära till allting. Fina fräscha rum. Bor gärna här igen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det spelades hög musik sent vissa kvällar, låter mycket in i rummen.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Annika Sverige
  • Hotel De KOKA

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget var fantastiskt bra då det var nära att gå både till gamla och nya stan. Sängen var skön dock lite originell. Bubbel-badkaret var bekvämt med möjlighet för två personer att vara sidan om varann. Bra och trevlig personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Tyvärr var det avloppslukt som hängde kvar i badrummet trots fläkt. Frukosten var i det enklaste laget men det som fanns var gott.

    Recenserades: 13 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    pierre Sverige
  • Solun Hotel & SPA

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt bemötande av all personal

    • Den negativa delen av recensionen

      Kuddarna var för hårda

    Recenserades: 9 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Rosa Sverige
  • Hotel Alexandar II

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      allt det var bra

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Rade Sverige
  • SkopjeLUX Apartments

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Dem var väldigt hjälpsamma när vi skulle på utflykter och de fanns taxi tillgänglig typ hela tiden

    • Den negativa delen av recensionen

      Man blev lurad på booking om läget. Vår lägenhet skulle ligga mitt i centrum men i själva verket låg de 20 minuters gångväg från stan. De var stopp i duschen och fanns knappt en gryta att göra mat i.

    Recenserades: 8 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige
  • Regina's Central Street Apartment

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Utmärkt läge mitt i stan.

    • Den negativa delen av recensionen

      Hissen fungerade inte alltid.

    Recenserades: 6 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Sverige
  • Pansion Bianko - Anja

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Absolut ingenting , Vi lämnade Hotellet efter 5 min. Sorgligt att vi fick betala innan

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingenting

    Recenserades: 9 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Makedonien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Park Hotel & Spa

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Fräscha, rena rum. Väldigt trevlig och snäll städpersonal. Snyggt möblerat och modern interiör. Den makedonska frukosten var fantastisk, och att man fick bubbel till frukost var ett stort plus. Spaavdelningen var underbar och så vacker. Synd att det var så mörkt vid poolen. Personalen var jättehjälpsamma och trevliga. Vi åker gärna tillbaka. Hotellet såg för övrigt rent och fräscht ut vilket var väldigt viktigt för oss.

    • Den negativa delen av recensionen

      Poolen på spaavdelningen var inte upplyst, svårt att simma när det var så mörkt.

    Recenserades: 25 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Zozan Sverige
  • Solun's Riverside Rooms

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbar personal och perfekt läge!

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var perfekt!

    Recenserades: 3 april 2018 Bodde här April 2018
    Anna Sverige
  • View Inn Boutique Hotel

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Välstädade rum med en oslagbar utsikt över hela staden. Jättebra service från personalen, utmärkt läge. Bara att ta en taxi ner till centrum för ca 2-3€. Perfekt för den som vill ha det lugnt och harmoniskt på resan. En extra eloge till receptionisten Simona som var guld värd och hjälpte oss med allt vi behövde.

    Recenserades: 14 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    LindaAltun Sverige
  • Hotel Panoramika Design & Spa

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Nytt hotell med mycket smakfull design, med hemkänsla. Makalös utsikt över staden med snöklädda bergstoppar i i fjärran. Absolut det bästa hotellrum jag bott i. Sköna sängar, tyst, fräscht, rent och rymligt. Fantastisk tillmötesgående personal. Bra frukost och restaurang. Nära till busstation. Promenad till centrum ca 25 min. Taxi till centrum ca 25 SEK. Ca 200 m till stor super mercado. Hotellet har en duktig guide ( Sachou) som varmt rekommenderas. Rekommenderar ett rum med balkong med utsikt mot staden.

    • Den negativa delen av recensionen

      Jacuzzi funkade inte

    Recenserades: 16 april 2018 Bodde här April 2018
    KAJ Sverige
  • Hotel Mirror

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotellet överträffade mina förväntningar verkligen. Väldigt hög standard, fantastiskt bara bemötande av personal!

    Recenserades: 20 april 2018 Bodde här April 2018
    Blerim Sverige
  • Skopje Arch Residence

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt läge precis vid de Arch. Fräscht och fint rum med skön säng och bra badrum. Utifrån såg huset ganska tråkig ut men lägenheten var väldigt modern. Fick väldigt gott mottagande av värdarna som hjälpte oss med tips och råd under vår vistelse.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trafiken nedanför hördes lite in till rummet. Låset till dörren var lite krångligt att få upp.

    Recenserades: 14 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Klara Sverige
  • Joan Apartments & Spa

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Superfint spa och lättingänglig personal

    • Den negativa delen av recensionen

      Sängen/duschen

    Recenserades: 16 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Anonym Sverige

Hotell i Makedonien med höga betyg från alla gäster

  • Velestovo House

    Ohrid, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Fin utsikt från lägenheten. Enkelt att åka och handla matvaror. Stor, fin lägenhet. Möjlighet att börja vandringen i bergen direkt från boendet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite svårt att hitta avtagsvägen till byn Velestovo.

    Recenserades: 28 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Harry Sverige
  • Apartment Bojadzi

    Ohrid, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Grymt ställe !! Ägaren kom och bjöd på en öl vid privata stranden, alltid trevligt !!

    • Den negativa delen av recensionen

      Gillar man inte det här, stanna hemma !

    Recenserades: 17 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Jan Sverige
  • Hotel Panoramika Design & Spa

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Nytt hotell med mycket smakfull design, med hemkänsla. Makalös utsikt över staden med snöklädda bergstoppar i i fjärran. Absolut det bästa hotellrum jag bott i. Sköna sängar, tyst, fräscht, rent och rymligt. Fantastisk tillmötesgående personal. Bra frukost och restaurang. Nära till busstation. Promenad till centrum ca 25 min. Taxi till centrum ca 25 SEK. Ca 200 m till stor super mercado. Hotellet har en duktig guide ( Sachou) som varmt rekommenderas. Rekommenderar ett rum med balkong med utsikt mot staden.

    • Den negativa delen av recensionen

      Jacuzzi funkade inte

    Recenserades: 16 april 2018 Bodde här April 2018
    KAJ Sverige
  • Hotel Mirror

    Skopje, Makedonien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotellet överträffade mina förväntningar verkligen. Väldigt hög standard, fantastiskt bara bemötande av personal!

    Recenserades: 20 april 2018 Bodde här April 2018
    Blerim Sverige