Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Martinik Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování na Martiniku

  • Les Cayalines

    Sainte-Luce, Martinik

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Zahradník a ochutnávky ovoce

    • Negativní část hodnocení

      Cena a problém s wifi na pokoji-nefunguje.

    Hodnocení napsáno: 21. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jan Česká republika
  • Aigue Marine

    Sainte-Anne, Martinik

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Krásný apartmán s terasou, zahradou a bazénem. Apartmán byl perfektně čistý, kuchyně vybavena včetně kávovaru a pračky. Na zahradě gril na dřevěné uhlí.

    • Negativní část hodnocení

      V podkroví chyběla klimatizace. Není možné zaplatit kreditní kartou.

    Hodnocení napsáno: 11. dubna 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Michal Česká republika
  • Résidence le Soleil de Bequia

    Sainte-Anne, Martinik

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Klidná lokalita, dobře vybavený apartmán (varná konvice, touster, kávovar, mikrovlnná trouba, lednice, vařič, klimatizace). Blízkost pláže Les Salinas.

    Hodnocení napsáno: 12. května 2018 Termínem pobytu byl květen 2018
    Iva Česká republika
  • Residence Imperatrice Village

    Les Trois-Îlets, Martinik

    Průměrné hodnocení: 7,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborně umístěno, bydlení téměř u moře, přístup do velkého bazénu a na soukromou pláž. Velmi příjemný personál a stravování ze velmi dobré ceny (na poměry Martiniku - 17€ za tříchodovou večeři), pohoda, klídek

    • Negativní část hodnocení

      jedná se spíše o camp než hotel. Ubytování je ve srubech, pokoj s jídelním koutem, sociálním zařízením, malou vybavenou kuchyňkou,klimatizací... Stavba je dřevěná, slyšíte vše, co se odehrává v sousedních pokojích.

    Hodnocení napsáno: 2. dubna 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jarda Česká republika
  • Hotel La Bateliere

    Schœlcher, Martinik

    Průměrné hodnocení: 7
    • Pozitivní část hodnocení

      Nádherná lokalita u Karibského moře, veliký hotel s příjemným personálem. Báječné snídaně, velké a pohodlné postele a bezprostředně u hotelu malá, ale dostačující pláž. U pláže je restaurace, kde se dá dobře napít a najíst

    • Negativní část hodnocení

      Hotel je prostorný, ale už poněkud starší a určitě by potřeboval rekonstrukci. Nám vadila i velmi hlučná klimatizace umístěná venku na střeše vedlejší hotelové budovy. někomu by mohlo vadit, že při snídani se na otevřené terase pohybují ptáci, kteří si sem tam něco uzobnou :)

    Hodnocení napsáno: 3. dubna 2018 Termínem pobytu byl březen 2018
    Jarda Česká republika
  • Appartement Hibiscus Martinique

    Le Lamentin, Martinik

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      kuchyně

    • Negativní část hodnocení

      toaleta

    Hodnocení napsáno: 8. dubna 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Antonin Česká republika
  • Location Meryem

    La Trinité, Martinik

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Výhled na moře. Spaní s otevřenými dveřmi, postel s moskytiérou. Je to bezpečné a přitom vnímáte zvuky přírody nedaleko Vaší postele. Terasa s posezením a kuchyňkou s výbavou.

    • Negativní část hodnocení

      Malá sprcha staršího provedení.

    Hodnocení napsáno: 25. dubna 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jiří Česká republika
  • Stan Home

    Sainte-Anne, Martinik

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Slušný čistý bazén s malou návštěvností. Snídaně na vlastní terase. Klimatizace makala.

    • Negativní část hodnocení

      Požadovali zaslání 50% zálohy předem - je to v rozporu s pravidly Booking. Platba byla ale bezpečně přijata. Recepční lze dohnat jen po telefonu. To byl pro nás velký problém, neumíme francouzsky ani anglicky. Název ubytování STAN HOME nikde nenajdete a vstupní brána je zajištěna kódem, nebylo možné se dostat k recepci.

    Hodnocení napsáno: 25. dubna 2018 Termínem pobytu byl duben 2018
    Jiří Česká republika
  • Patio Gallieni

    Fort-de-France, Martinik

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Prostorný, čistý a kompletně vybavený apartmán v centru Fort de France (5 minut k moři, 2 minuty do Carrefouru). Paní majitelka je velmi sympatická a vstřícná a navíc se v pohodě domluví anglicky. Doporučujeme :) // Spacious, clean and fully equipped apartment in the center of Fort de France (5 minutes to the sea, 2 minutes to Carrefour). The owner is very kind and friendly English speaking lady. We recommend :)

    Hodnocení napsáno: 16. června 2018 Termínem pobytu byl květen 2018
    Vojtech Česká republika
  • Villa Ramses

    Sainte-Luce, Martinik

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytování je v hezkém prostředí dál od centra městečka. Vhodné pokud hledáte opravdový klid. V apartmánu je veškeré vybavení, bazén a terasa ze které je naprosto úžasný výhled. Do obchodů a restaurací je to trochu dále, je dobré mít k dispozici auto, nicméně ten klid a výhled z terasy to určitě vynahrazuje :-)

    Hodnocení napsáno: 7. července 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Aleš Česká republika