Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Mauricius Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování na Mauriciu

  • Stella Rina

    Grand Baie, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Velice bohatá, chutná a pestrá snídaně. Styl zařízení pokojů a celého areálu s možností venkovního posezení. Rychle WiFi.

    • Negativní část hodnocení

      Zcela chybějící označení hotelu, díky kterému není úplně jednoduché ubytování nalézt. Nefungující recepce. Vyšší ceny nápojů a večeře.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jiri Česká republika
  • La Mariposa Mauritius

    Rivière Noire, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Krasny areal mensiho hotelu, snidane u plaze s vyhledem na more a Le Morne, autobusova zastavka 5 min. chuze.

    • Negativní část hodnocení

      Na pokoji chybi fen, obcas zapomnetlivy personal, plaz neni moc vhodna ke koupani (plna kaminku a ulomku koralu).

    Hodnocení napsáno: 21. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Dalibor Česká republika
  • Summerdays Studios

    Coteau Raffin, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Blízkost Le Morne (nutnost auta), vstřícný a ochotný majitel, velikost a vybavení apartmánu (zejména plně vybavená kuchyň + možnost praní a venkovního posezení a naprostého soukromí)

    • Negativní část hodnocení

      Bezprostřední okolí bez možnosti procházek.

    Hodnocení napsáno: 13. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jiri Česká republika
  • Villa Orchidée

    La Gaulette, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Hostitel byl kdykoliv na whattsapp, když jsme potřebovali. I sám nám psal, jestli něco nepotřebujeme. Zařídil nám bezproblémové půjčení skůtra, doplnění hygienických potřeb. Dokonce nám přinesl i maličkost - ananas. Někomu to může připadat dětinské, ale je to milé. Byl mnohem lepší než jsme si koupili v obchodě. Vzdálenost ubytování je blízko supermarketu, což jsme uvítali. Velikost pokoje, cítili jsme se jako doma. Adaptéry k dispozici, kuchyňka s použitelným nádobím (ale mohlo by se některé obměnit, chyběly třeba avizované skleničky na víno), využili jsme i dvě plynové plotýnky a bylo rychle uvařeno. Pěkný výhled.

    • Negativní část hodnocení

      Ubytování: možná obměna nějakého nádobí Vesnice:Malý výběr restaurací, žádná směnárna (pouze směnitelný bankomat u obchodu). Malá vesnička, pláže neočekávejte. Ale bylo to blízko pár stanic autobusem k výchozí trase na Le Morne Brabant a k Le Morne beach.

    Hodnocení napsáno: 12. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Kristýna Česká republika
  • Chez Tino

    Trou dʼ Eau Douce, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělý výhled na moře. Pokoje přímo vedle restaurace, jen seběhnete schody a vyběhnete druhé a jste v restauraci na večeři. V přízemí byla kancelář pro domluvení výletu na Ile aux Cerfs buď na katamaránu za 1000 MUR na osobu s barbecue na palubě, drinky a přestávkou na šnorchlování (můžeme doporučit) + druhá možnost výlet lodí za 800 MUR na osobu (tuto možnost jsme nevyužili). Skvělé snídaně - bagety, skvělá papájová marmeláda s vanilkou, máslíčko, káva nebo čaj, džus, čerstvé ovoce a pak na objednávku míchaná vejce, omelety apod. Blízko na autobusovou zastávku. Dobrý výběr restaurací a poloha na výlety i na Belle Mare apod. Měli jsme pokoj č.1 s výhledem na moře - to bylo super z verandičky, kde byly k dispozici lehátka a židličky a stoleček + lednice.

    • Negativní část hodnocení

      Tvrdší postel, každý polštář jinak tuhý - toto by podle mého chtělo obměnu. Placení ubytování při příjezdu (preferuji spíš při odjezdu). Omšelé dlaždičky v koupelně (některé byly vypadlé a zabarvené barvou), upatlaná konvička na čaj a celkově úklid by chtělo vylepšit.

    Hodnocení napsáno: 12. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Kristýna Česká republika
  • Résidence Mascareigne

    Blue Bay, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Zvolili jsme pobyt bez snídaně, jelikož jsme byly jen na 3 poslední noci. Byla k diszpozici velká sdílená kuchyňka s bohatým vybavení. Možnost si tedy udělat sám super snídani. Nechyběly ani skleničky na víno. Na pokoji k dispozici sada na přípravu kávy a čaje i s kávou a čajem :-) Transfer na letiště nám zajistil sám pan domácí - bez problému, domluvili jsme se na 400 MUR (což je super cena). Pohodlná postel, v případě chladnějšího počasí k dispozici příjemná deka.

    • Negativní část hodnocení

      Při příjezdu zápach na pokoji pravděpodobně z kanalizace. Poměrně malý pokoj. Zajištění půjčení skůtru, ale bohužel jsme museli čekat o hodinu déle než bylo domluveno. Bohužel i když pan domácí, říkal, že bude k dispozici 24 hodin denně tak v budově nebyl nikdo. My kontakt na pana z půjčovny neměli. Po 45 minutách se objevila paní a ta nám zavolala do půjčovny, přijel pán a zavezl nás do Maheburgu, kde jsme si skůtr půjčili. Ztratili jsme tak víc jak hodinu času, který na Mauriciu je docela cenný (rychle se stmívá a člověk chce vyrazit alespoň v 9 ráno a ne v 10 nebo půl 11). K půjčení chtěl navíc depozit 5000 MUR a za půjčení 800 MUR za den (požadovali jsem slevu za čekání). V Blue Bay je k dispozici malý obchůdek (takový jako číňan nebo vesnické potraviny), na pečivo dobré, ale lepší když máte k dispozici skůtr tak si nakoupit v Mahebourgu a je tam i lepší výběr restaurací.

    Hodnocení napsáno: 12. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Kristýna Česká republika
  • Luxe Exotica Apartment

    La Gaulette, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Při příjezdu nás kontaktoval pan domácí a odvezl na nákup. Poté jsme se domluvili na zapůjčení auta na dva dny. Vše nám místní správkyně domluvila a zařídila. Bazén na střeše perfektní. Výhled z bazénu na Le Morne Brabant parádní.

    • Negativní část hodnocení

      Nic není možné udělat lépe, možná lávové kameny v grilu, ty nám chyběli.

    Hodnocení napsáno: 13. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    KAREL Česká republika
  • Chantauvent Guest House

    Blue Bay, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Pláž před hotelem nádherná. Docela klidná oblast. Velice vstřícný a přátelský personál.

    Hodnocení napsáno: 13. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Kateřina Česká republika
  • Laguna Beach Hotel & Spa

    Grande Rivière Sud Est, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvele jidlo, kazdy den byly na obed 3 druhy masa. K snidani byly vajicka na vice zpusobu, ovoce, sladke pecivo, palacinky, sunka, syr, slanina. Vecere byly tematicke - mezinarodni, cinska, mauricijska, indicka apod. Velmi mily personal, az na jednu pani recepcni, ktera byla velmi striktni a prisna, byla s ni tezsi domluva :) Pokoje byly ciste a celkove pusobil hotel velmi ciste a udrzovane.

    • Negativní část hodnocení

      Moc se nam nelibila odpoledni svacina - snack, kdy byly kazdy den palacinky na sladky zpusob, nic jineho. Trochu chudsi vyber alko napoju v ramci AI.

    Hodnocení napsáno: 22. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Barbora Česká republika
  • Sacha Resorts

    Mahébourg, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi příjemná a ochotná majitelka. Ciste, vybavene pokoje a kuchyn vsim co turista potrebuje. Klidne ubytovani, tisi ukazneni turiste. Východni pobrezi ma oproti zapadnimu pobrezi krasnejsi plaze.

    • Negativní část hodnocení

      Vseobecna snaha vydelat na turistech. Dvoji ceny na trzistich, jine ceny pro turisty a jine pro domaci. Neumerne drahe taxi. Na celem ostrove nebyly oznaceny autobusove zastavky nazvy stanic. Stejne tak neexistuje turisticke znaceni v prirode. Po ostrove volne pobiha mnoho toulavych, nekastrovanych psu.

    Hodnocení napsáno: 23. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    František Česká republika

Dobře hodnocené hotely na Mauriciu s recenzemi v češtině

  • Sacha Resorts

    Mahébourg, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Personál byl perfektní, strašně ochotní. Paní nám hned po příjezdu připravila snídani. Domluvili jsme si i oběd a večeři a všechno bylo opravdu výborné - udělali nám místní speciality a byli ochotní připravit i vegetariánské jídlo :-). Samotné ubytování bylo taky super, mají k dispozici i velké apartmány s kuchyní a ty jsou opravdu perfektní! My jsme měli menší pokojík, který je fajn na kratší pobyt, delší dobu bychom tam ve dvou být nechtěli. Bazén je taky super:-)

    • Negativní část hodnocení

      Okolí hotelu - to byla jedna z věcí, které se nám moc nelíbily - kolem je spousta rozbitých domů a nepořádku. Na druhou stranu - je to "Afrika", takže se s tím musí počítat. K moři je to poměrně daleko, ale majitelé zařídí odvozy na známé pláže v okolí.

    Hodnocení napsáno: 9. prosince 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Tereza Česká republika

Dobře hodnocené hotely na Mauriciu

  • Pingo Premium

    La Gaulette, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi prostorný a plně vybavený apartmán. Příjemný personál. Bazén k dispozici.

    • Negativní část hodnocení

      Postel vrzala. Hluk ze stavby vedle apartmá.

    Hodnocení napsáno: 3. dubna 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Libuše Česká republika
  • Hillside Haven

    Tamarin, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytování je na krásném místě v udržované zahradě s bazénem. Nachází se pod místní horou s úžasným výhledem na moře. Studio je velmi čísté, slušně zařízené s každodenním úklidem a možností praní prádla. Majitelé Dominika a Donald jsou velmi milí, přátelští a maximálně ochotní vám se vším vždy pomoci. (pomůžou s půjčením výhodného auta oproti značkovým půjčovnám, zprostředkují téměř celodenní výlet, který je zde hojně vyhledáván, ovšem opět velmi výhodně prěs místní, oproti agentůrám, které výlet nabízí.) Za vše majitelům děkujeme Renata a Tomáš

    • Negativní část hodnocení

      Ne příliš prostorná kuchyně na větší vaření...

    Hodnocení napsáno: 4. října 2016 Termínem pobytu byl září 2016
    Cita7 Česká republika
  • Arkenstone Studios

    La Gaulette, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      čistota, velice ochotný a vstřícný majitel, který nám moc pomohl se zařízením programu a půjčení auta

    • Negativní část hodnocení

      v místě není plaz

    Hodnocení napsáno: 15. prosince 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Irena Česká republika
  • Anaya Résidence

    Flic-en-Flac, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      ... okolie, pláže, dostupnosť do mesta, ubytovanie bolo naozaj skvele ,, bolo všetko super,,

    • Negativní část hodnocení

      Trochu tvrdé matrace :-) ...hlučnejšia cesta ...

    Hodnocení napsáno: 24. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Robert Slovensko
  • Baywatch Apartment

    La Gaulette, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvěle ubytování a velice ochotný a vstřícný majitel. Vřele můžeme doporučit.

    Hodnocení napsáno: 19. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Miroslav Česká republika
  • Constance Prince Maurice

    Belle Mare, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Podle mě nejlepší hotel na Mauriciu. Vše bylo na vysoké úrovni, velmi přátelský personál, který si nás pamatoval. Číšníci nás oslovovali jménem, personál dělá vše pro pohodlí ubytovaných. Restaurace jak na snídaně, obědy, ale i na večeře byly perfektní. Kuchyně byla na vysoké úrovni, kuchaři byli umělci. Písečné pláže jsou překrásné, byli jsme tu spokojeni a odpočinuli jsme si tak, jak na dovolené se odpočívat má. Oceňujeme také vodní sporty v ceně (vodní lyže, kitesurf). Okolí hotelu a moře jsou velmi krásné. Naprostá spokojenost a určitě se vrátíme.

    Hodnocení napsáno: 12. března 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Dalibor Česká republika
  • Gite des Acacias

    Union Vale, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Klidné a bezpečné místo, kousek od letiště, velmi příjemní a velmi vstřícní majitelé (hlavně Isabelle), dobrá snídaně i večeře, vynikající poměr cena/kvalita. Ideální ubytování pro nenáročné kteří si pronajmou auto a odsud se vydají na výlety po ostrově Sami nás odvezli ráno na letiště. Mohu vřele doporučit.

    • Negativní část hodnocení

      Wifi je hodně slabá

    Hodnocení napsáno: 21. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Josef Česká republika